Ντους αντικατάσταση Βρύση

Μια leaky βρύση ντουζιέρα με ενοχλεί να μην τέλος. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με σας παιδιά. Ο θόρυβος της σταγόνων νερού γίνεται με όλα τα ανήσυχα και την τεράστια σπατάλη νερού είναι ένα επιπλέον μειονέκτημα όλοι μαζί. Γι 'αυτό κάνετε ένα σημείο για να κάνουν μια αντικατάσταση στρόφιγγα ντους κάθε φορά που αυτό το ζήτημα συμβαίνει. Κι εγώ, θα σας συμβουλεύσει να κάνουν το ίδιο, καθώς και. Φυσικά, η εκμάθηση ντους αντικατάσταση στρόφιγγα είναι επιτακτική ανάγκη γι 'αυτό. Κι αν νομίζετε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο έργο, καλά, αυτό δεν είναι στο ελάχιστο. αρκεί να ξέρετε τι κάνετε, αυτό είναι. Έτσι εάν είναι ντους αντικατάσταση βρύση θέλετε να ξέρετε για το, τότε διαβάστε το παρακάτω άρθρο και ακολουθήστε τα βήματα. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς να ορίσει στάζει στρόφιγγα.
Πώς να αντικαταστήσει ένα Βρύση ντους
Ντους επισκευή βρύση, δεν πρέπει να είναι έργο, όπου θα είστε αναγκασμένοι να καλέσετε έναν υδραυλικό και τον καλούν να εκπληρώνει την αποστολή μέσω της επαγγελματικής υγιεινής. Θα είστε σε θέση να το κάνει πολύ καλά για σας εάν ξέρετε πώς.
Επιλέξτε το σωστό Βρύση? Το πρώτο βήμα για την αντικατάσταση στρόφιγγα ντους είναι να μετρηθεί η ακριβής έκταση της βρύσης. Πιστεύετε ότι από κέντρο σε κέντρο. Μια καλύτερη επιλογή είναι να ληφθούν τα σπασμένα βρύση μαζί σας στο κατάστημα, ώστε να μπορείτε να πάρετε την ακριβή τοποθέτηση. Επιλέγοντας μια βρύση του σωστού μεγέθους είναι το πιο σημαντικό βήμα.
Δικαίωμα Tool? Επιλέγοντας το κατάλληλο εργαλείο για τη σωστή δουλειά είναι σημαντική. Αποφασίσουν ποιο εργαλείο θα ταίριαζε τη δουλειά στο χέρι καλύτερα. Σιγουρευτείτε ότι το εργαλείο θα σας βοηθήσει να κάνουν το καθήκον καλά, αντί να κάνουν την εργασία πιο δύσκολη. Μερικά εργαλεία ειδικά σχεδιασμένα για τη λειτουργία των ειδικών εξοπλισμών. Εάν αυτά χρησιμοποιούνται σε κάποια άλλη περιοχή, θα μπορούσαν να καταστρέψουν τα ντους. So επιλέξετε ένα εργαλείο που ταιριάζει καλύτερα το ντους σας.
Πρόσβαση Panel? Ξεκινήστε την αντικατάσταση στρόφιγγα ντους την αφαίρεση των πίσω κάλυμμα πρόσβασης. Αυτό βρίσκεται στο πίσω μέρος της μπανιέρας. Οπίσθιο πάνελ γίνεται such ότι το τείχος στην οποία το ντους είναι κατάλληλα, δεν υποστεί ζημίες λόγω της εργασίας που να γίνει σε εκείνο τον τοίχο.
Valve Cap? Οι περισσότεροι από τους λουτήρες θα έχουν μια βρύση συνέλευση που έχει έναν τρόπο δύο βαλβίδων. ? Κατάργηση το καπάκι της βαλβίδας. ? Θα βρείτε στο λαβή βίδα από κάτω. ? Ξεβιδώστε αυτό και, στη συνέχεια, τραβήξτε τη λαβή. ? Κατάργηση μοχλό? Στη συνέχεια, αφαιρέστε το μοχλό. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να βρουν τη βίδα ρύθμισης (Αυτή μπορεί να έχει Hex ή αυλακωμένο κεφάλι.) Τη βίδα ρύθμισης μπορούν να καλυφθούν από το μικρό καπάκι. Βρείτε αυτό και να χαλαρώσει.
Καλύψτε Plat? Το plat καλύψει βρίσκεται ανάμεσα στο σώμα της βαλβίδας και η λαβή. Κατάργηση αυτής. So επίσης, εάν υπάρχουν οποιαδήποτε άλλα μέρη εκεί, θα πρέπει ίσως να αφαιρεθούν επίσης.
Βαλβίδα? Βαλβίδες μπορεί να έχει ως βαλβίδες αντεπιστροφής σταματήσει. Σταματήστε βαλβίδες αντεπιστροφής θα έχουν τα ζεστά και κρύα τροφές που οδηγούν στις βαλβίδες. Κλείστε αυτά τα εξαρτήματα, μετατρέποντάς τες σε μια κυκλική κίνηση, που πηγαίνει από τα αριστερά προς τα δεξιά κατεύθυνση. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το κλείσει offs ή το ζεστό και κρύο πάνελ, τότε απλά απενεργοποιήστε τη ροή του νερού στην εν λόγω περιοχή.
Φλος Water? Καθαρίσουμε την βρωμιά στο σώμα της βαλβίδας με το άνοιγμα της γραμμής του νερού. Make ενάγων ότι το νερό δεν μπει στο άνοιγμα του τοίχου βάζοντας ένα τραχύ ύφασμα γύρω. , Ή ακόμη καλύτερα, καλύπτουν απλώς τη βαλβίδα με αυτό.
Cartridge? Συνέχεια, βρείτε το σχήμα U κλιπ συγκράτησης και τραβώντας με ένα κλειδί που του προσαρμοζόμενου ή το κανάλι τύπου. ? Αφαιρέστε το παξιμάδι που κλειδώνει το φυσίγγιο στο σώμα της βαλβίδας. ? Ρίξουμε τώρα μια κλειδώματος plier και τραβήξτε την κασέτα έξω. ? Τώρα καθαρίστε την με ένα πινέλο και να αντικαταστήσει το O-ring στη βάση της το στέλεχος. ? Make ενάγων ότι έχετε φέρει όλα τα μέρη που έχετε απομακρυνθεί, με τη σειρά που έχετε να τους αφαιρεθεί. Τους ή την αντικατάσταση else πίσω θα είναι δύσκολο. ? Τώρα εγκαταστήστε ξανά όλα τα τμήματα πίσω και ελέγχου για τη διαρροή και πάλι. ? Αυτό πρέπει να έχουν αποκαταστήσει τη διαρροή, αλλά αν δεν μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα επαγγελματικό κιτ επισκευής και να ακολουθούν αυτές τις οδηγίες. Διάβαζε περισσότερα για:? Cartridge Βρύση επισκευής, πώς να Επιδιόρθωση διαρροή Ντους Βρύση, πώς να καθορίσει ένα ντους βρύση? Ντους αντικατάσταση βρύσης θα είναι πολύ πιο εύκολο αν ακολουθήσετε ακριβώς αυτές τις απλές οδηγίες. Επομένως, μην αφήσετε το ενοχλήσει στάξει νερό πια και απλό να πάνε εμπρός ώστε η αντικατάσταση στρόφιγγα ντους.