Κολλέγιο Θέματα Κόμμα

Οχι πάλι. Δεν είναι η ίδια παλιά ρουτίνα κόμμα! Δεν είμαι έρχονται σε αυτό το ένα, αν έχω να περάσει άλλη μια βαρετή κόμμα. Είναι κολέγιο για θεός χάρες! Τα κόμματά μας πρέπει να είναι ... »Ο θρυλικός! " στα λόγια του μεγάλου Stines Barney. Και τι κάνουμε αντ 'αυτού;! Συγκέντρωση στο παλιό βαρετό γυμναστήριο, ακούγοντας τον ίδιο παλιό «συμβαίνει» τραγούδια ξανά και ξανά, και παρακολουθώντας κάποιο τραντάγματα κάνει ένα διαγωνισμό πίνοντας μπύρα. Όχι. Δεν είναι για μένα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μεγάλα θέματα κόμμα κολέγιο! Κάποια ποικιλία! Φανταστείτε τα μέρη θα ρίξει με εκείνο το ένα στα χέρια μας! Κι όταν συνειδητοποιούν τι είμαστε ικανοί να κάνουμε με αυτά τα καταπληκτικά θέματα κόμμα κολλεγίων, θα σμήνος σε μας, όπως οι εμπορικές κανείς δεν είναι! Έτσι το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να καταλήξουμε σε ορισμένες από αυτές τις ιδέες θέματος college κόμμα που ο καθένας πεθαίνει για, και εγώ θα είναι ο νέος τύπος "αυτό"!
Δεν ξέρω αν σας λιμανιού την ίδια συμφέροντα να μετατραπούν σε έναν τύπο «it», όπως αυτό εδώ, αλλά αν ψάχνετε για μερικά μοναδικά θέματα κόμμα κολέγιο, τότε, ναι, μπορώ να σας βοηθήσει σίγουρα με αυτό ! Τόσο εύκολα κάθε φορά που είστε, ας δούμε μερικές από τις ιδέες θέματος κολέγιο κόμματος και να το κάνουμε σαν να έπρεπε να γίνει! Με πολύ κέφι και γέλια!
Αστείες ιδέες θέματος College Κόμμα
Πού θα την διασκέδαση είναι κάτι που αν δεν μπορούσε να έχει ένα γέλιο για αυτό. Στην κατάθεσή του ότι το συναίσθημα τότε, εδώ είναι μερικά αστεία θέματα κόμμα κολέγιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Κόμμα ABC? Αυτό το ένα πόδι "Οτιδήποτε, αλλά τα ρούχα για. Γίνετε δημιουργικοί. Κινήσει τη μούσα του από πάνω. Θυμηθείτε τον Αδάμ και την Εύα και απλά τρελαίνομαι με αυτό το ένα! Σκεφτείτε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Χαρτί, φύλλα, χρώμα, κοσμήματα, φλούδες καρύδας, σακούλες σκουπιδιών ή μήπως τραβήξει ένα Alanis Morissette γρήγορα ένα, a la "ευχαριστώ" βίντεο και να το κάνουμε μόνο με τα μαλλιά σου;
Κόμμα «Ελάτε όπως είστε»? Αυτό και μόνο είναι μια πραγματική ιδέα γόνατο-slapper! Ένα από τα φιλοξενούμενους κάνει ένα γύρο σε κάθε dorm δωμάτια των καλεσμένων και ετικέτες τους. Και ανεξάρτητα από το πρόσωπο που φοράει σε εκείνο το χρονικό σημείο μπαστούνια. Έτσι εάν είστε στο σορτς shorty-και έχουν κάνει ξύρισμα με ένα μισό του προσώπου, μαντέψτε! Θα πρέπει να έρθει ακριβώς έτσι. Φαντάσου την ποικιλία των μελών άνθρωποι θα εμφανιστούν in. να γίνουν τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα, κάντε κλικ ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα της κάθε μία από αυτές, όταν τους ετικέτα, και να δούμε ποιος είναι πιο κοντά στις αντιγράψουν που εξετάζουν το κόμμα.
«Σβήστε την ισότητα των« μέρος? Guys ντύνονται σαν κορίτσια. Τα κορίτσια ντύνονται με τα αγόρια. Απλή Δοκιμάστε το και θα καταλάβετε τι περιλαμβάνει. Να γίνει πιο ενδιαφέρουσα προσπαθώντας να φορέσει για την προσωπικότητα των άλλων. Για παράδειγμα, αν έχετε έρθει ως ένα ζευγάρι, τότε μιμηθεί δεν είναι μόνο ντύσιμο στυλ τους, αλλά και τις ιδιομορφίες τους. Στη συνέχεια, πιείτε μια κεκλιμένη ράμπα με τα πόδια και να παρακολουθούμε τους άλλους πτώση του διασπάσεις του γέλιου! Αυτό και μόνο είναι αστεία αν δεν ληφθούν στα επίπεδα ραβδί χαστούκι του επιδέσμου και που πηγαίνει πέρα ​​από την κορυφή την υποκριτική.
«Τολμώ You 'μέρος? Θυμηθείτε« Αλήθεια ή τολμά »το παιχνίδι; Πάρτε έμπνευση και να έχει μόνο-τολμά παιχνίδι συμβαλλόμενων μερών. Σιγουρευτείτε ότι είναι εξαιρετικά παράξενο και αστείο τολμά! Για παράδειγμα:? Γοητεύσει ένας ξένος? Ψεύτικο οργασμό μιλώντας σε μια τυχαία stranger. ? Παραγγελία για ένα ποτήρι κρασί δεν χρησιμοποιούν καμία από τις αυτές τις λέξεις - υγρό, το αλκοόλ, μπύρα, ποτό, γυαλί, πυροβόλησε ... ? Μην αυτά φαίνεται να ηχούν σαν πραγματικά παιχνίδια κόμμα διασκέδαση κολέγιο για να παίξει;
Άλλα Θέματα Κόμμα College
Θέλετε λίγο περισσότερο θέματα κόμμα κολέγιο; Εδώ ισχύει:
Χρονική γραμμή Κόμμα? Έχετε ένα μέρος της προθεσμίας. Μηδέν για μια χρονική περίοδο, όπως και τη δεκαετία του '70, '50 ή '90 και στη συνέχεια, συμπληρώστε το κόμμα με ό, τι είναι κατάλληλο για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Τα ρούχα, τη μουσική, τη γλώσσα. Πάντα ένα μεγάλο χτύπημα. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες συμβαλλόμενων μερών κολλεγίων θέμα.
«Ο Γύρος του Κόσμου» μέρος? Έχετε ένα δωμάτιο κόμματος διαιρείται σε ξεχωριστά τμήματα για τις διάφορες χώρες. Τότε για το φαγητό αλκοόλ και το κόμμα της χώρας εξυπηρετούνται εκεί.
Κόμμα «Αραβική Νύχτα» · Σχεδιασμός το δωμάτιο να μοιάζει με αραβική κοινή, με κουρτίνες, ναργιλέδες και ρέοντας μουσική. Then ντύνονται σαν Alladin και Jasmine.
Αφρός Κόμμα? Αυτό και μόνο είναι πολλή διασκέδαση. Έχετε την αίθουσα γεμάτη με αφρό μέχρι την μέση σας και στη συνέχεια σείομαι μέσα από αυτό. Spruce επάνω με μερικά παιχνίδια για περισσότερα αποτελέσματα.
Καζίνο Κόμμα? Αυτό είναι ένα από τα πιο ιδεών κόμμα διασκέδαση θέματα κόμμα κολέγιο. Τακτοποίηση για τις κάρτες και τα τσιπ παιχνιδιού και έχουν μια έκρηξη.
Διαβάστε περισσότερα για:? College Κόμμα ιδεών · Hollywood Theme Κόμμα Ιδέες, Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Κόμμα Θέματα, τώρα δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό; Δε θέλετε απλά να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε ένα κόμμα σήμερα, με αυτά τα μεγάλα θέματα κόμμα; Λοιπόν, τι περιμένετε λοιπόν; Διαλέξτε ένα θέμα από αυτά τα θέματα κόμμα κολλεγίων και να ρίξει τις καλύτερες μέρη ποτέ! Όλα τα καλύτερα!