Μύγες των φρούτων στον Οίκο

Όπως καλοκαίρι φτάνει στο τέλος της, μπορείτε να παρατηρήσετε μικρά έντομα που πετούν εντός και γύρω από το σπίτι, ιδιαίτερα στην κουζίνα και το μπάνιο. Αυτές έντομα είναι τι καλείται φρούτα μύγες. Όπως το όνομα σημαίνει, βρίσκονται μολύνουν σε φρούτα κομμένα, σάπια μπανάνες και είδη παντοπωλείου. Παρά το γεγονός ότι μύγες στο σπίτι είναι μια ενόχληση όλο το χρόνο, είναι πιο διαδεδομένη σε ζεστά και υγρά κλίματα, όταν ωριμάσουν τα φρούτα και τα λαχανικά είναι διαθέσιμα στην αφθονία. Μάθετε περισσότερα για πού μύγες come από.
Πώς να απαλλαγείτε οπωροφόρων Flies στο Σώμα;
Παρουσία χωρίς ψύξη φρούτα και λαχανικά είναι συχνά πρωτοπόροι αιτία για φρούτα μύγες παρασίτωση. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να απαλλαγούμε από μύγες στο σπίτι. Μπορείτε να παρακολουθήσετε φυσικό φιλικό προς το περιβάλλον μεθόδους για την εξάλειψη, παρά τη χρησιμοποίηση των χημικών προϊόντων. Στη συνέχεια εξετάζονται χρήσιμες συμβουλές για το πώς να σκοτώνουν μύγες στο σπίτι:
Κατάργηση των Τροφίμων Πηγές - Το πιο πρακτικός τρόπος για να απαλλαγούμε από τις μύγες των καρπών is εξαλειφθούν οι πηγές τροφής που τους προσελκύουν. Έτσι, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να καλύψει τα φρούτα και τα είδη παντοπωλείου ή το βάζετε στο ψυγείο τους. Και μην ξεχάσετε να καθαρίσετε κάδους τακτικά. Με λίγα λόγια, αποχέτευση αποτελεί το βασικό βήμα για να απαλλαγούμε από τις μύγες των καρπών.
Εξαλείψτε Εκτροφεία Λόγοι - Ο κύκλος ζωής φρούτων μύγες δεν υπερβαίνει 10 ημέρες. Διάρκεια αυτής σύντομη διάρκεια ζωής, ένας ενήλικας θηλυκό Μύγας αναπαράγει περισσότερες από 400 αυγά σε σάπια φρούτα, αποσυντιθειμένος μανιτάρια, κοπριές, ανοιχτή αποχετεύσεις και άλλες θέσεις αναπαραγωγής. Αφαιρέστε τέτοιους λόγους αναπαραγωγής όσο δυνατόν να αποφευχθεί φρούτων πετάξει εσωτερικούς χώρους παρασίτωση.
Lay Φρούτα Fly Παγίδες - Μπορείτε να ακουμπήσουμε οπώρας μύγα παγίδα χρησιμοποιώντας ένα μικρό ποσό κόκκινο κρασί ή μπύρα στην ένα ρηχό μπολ. Καλύψτε το μπολ με ένα λεπτό πλαστικό και στερεώστε το με μια λαστιχένια ζώνη. Κάνουν μικρές τρύπες (ε μέγεθος αρκετά μεγάλο για την είσοδο μύγα των φρούτων) στο το πλαστικό κάλυμμα. Έλξη σε μπίρα ή κρασί, τις μύγες θα πετάξει προς τα μέσα στην τρύπα, αλλά δεν θα μπορέσει να βγει.
Kill Φρούτα Μύγες - Θανάτωση φρούτα μύγες στο σπίτι μπορεί να επιτευχθεί με πολλές θεραπείες. Αναμείξτε 20 σταγόνες lemongrass ελαίου με 4 ουγγιές του νερού. Χρησιμοποιήστε αυτό το αραιό διάλυμα για να ψεκάσει τις γωνίες κουζίνα, μπάνια και των χώρων γύρω από το σπίτι. Αυτό θα σκοτώσει φρούτων μύγες και άλλα έντομα νοικοκυριού. Μάθετε περισσότερα για το πώς να σκοτώσουν μύγες των καρπών.
Χρησιμοποιήστε Ξίδι Λύση - Αραιώστε ξύδι, παρασκευαστεί με ανάμειξη ξίδι (¼ φλιτζανιού), πιάτων πλύσιμο σαπούνι (δύο τσιμπήματα) και νερό (½ φλιτζάνι) αποτελεί εξαίρετη λύση να σκοτώσουν φρούτων μύγες. Απλά τοποθετήστε αυτό λύση στον γραφείο κουζινών? Θα βρείτε μύγες φρούτων πάρει προσελκύονται στη ξίδι μυρωδιά και παγιδευτεί στο θάνατο. Ξέρτε περισσότερο στην να ξεφορτωθεί φρούτων μύγες με ξύδι.
Κρεμάστε τη μύγα των φρούτων Ταινίες - για να απαλλαγούμε από μύγες στο σπίτι, μπορείτε να αγοράσετε τη μύγα των φρούτων λωρίδες από την αγορά και κρεμάστε τους ελεύθερα στο ντουλάπι της κουζίνας, μπάνιου ή περιοχές που έχουν μολυνθεί από μύγες των καρπών. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο πλευρές των ταινιών εκτεθειμένα σε μύγες. Ο καρπός μύγες πάρει παγιδευτεί στο λωρίδες και σκοτώνουν αυτούς.
Ίσως ήθελα να γνωρίζω περισσότερα για:? Να απαλλαγούμε οπωροφόρων Flies στη Βουλή? Τρόπος εξάλειψης Φρούτα Μύγες? Να απαλλαγούμε οπωροφόρων Flies Φυσικά? Με αυτήν πληροφορίες σχετικά πώς να ξεφορτωθεί φρούτων μύγες στο σπίτι, ελπίζω αυτές μικρές πλάσματα δεν θα αποτελέσει προβληματικό ζήτημα για εσάς. Σε περίπτωση που αυτές φυσικές θεραπείες δεν λειτουργούν, μπορείτε να αγοράσετε χημικές ψεκασμοί, που παρασκευάζονται ειδικά να σκοτώσουν φρούτων μύγες. Αλλά, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τον διδασκαλίας ως σκηνοθεσία τον κατασκευαστή.