Ιδέες Χρώμα Κουζίνα

κουζίνα σας πρέπει να είναι όμορφη και ευπαρουσίαστο, θεωρώντας ότι ξοδεύετε αρκετά ένα ποσό χρόνο σας στο εκεί μαγείρεμα. Οι τοίχοι, γραφεία και ράφια, καμινάδα και τα έπιπλα θα πρέπει να schemed πραγματικά καλά, όταν θέλετε να φαίνονται όμορφα. Επιλέγοντας χρώματα κουζίνα μπορεί να είναι πολύ συγκεχυμένη, ιδίως όταν δεν θέλετε να του δώσετε μια μονότονα παρόμοιο χρώμα με το υπόλοιπο του σπιτιού σας. Πολλοί λένε ξύλινα ντουλάπια και έπιπλα πηγαίνουν καλύτερα με οποιαδήποτε χρώματα των τοίχων και εσωτερικούς χώρους, αλλά δεν πάντα. Μπορείτε να έχετε φωτεινά και πολύχρωμα εσωτερικούς χώρους κουζίνας να τους δούμε ευχάριστη. Καθώς το φως αντανακλά με τα χρώματα, κάνοντας την κουζίνα σας λευκό δεν είναι πάντα μια μεγάλη επιλογή. Έτσι διαβάσετε για να μάθετε ορισμένες ενδιαφέρουσες ιδέες χρώμα κουζίνα για υπέροχο σπίτι σας.
Ιδέες για Χρώματα Κουζίνα
Χρώματα είναι πολύ ευχάριστο και αυτοί φωτίζουν το δωμάτιο με ανάμειξη το εσωτερικό με εμφανίσεις τους. Αν σας αρέσει να περνούν το χρόνο τους στο μαγείρεμα κουζίνα σας ή απλώς κρέμονται γύρω με τους φίλους ή την οικογένεια, σας προτείνω θα πρέπει να έχετε φως και καθόδου χρώματα. Για να κάνετε κουζίνα σας να φανεί ο καλύτερος, χωριστούς χρώματα για τους τοίχους σας, ερμάρια, σκεύη και άλλα σκεύη, καθώς και τα έπιπλα κουζίνας. Μια πολύ οργανωμένη και σύγχρονη κουζίνα φαίνεται αριστοκρατικό, αλλά δεν αισθάνονται άνετα. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές μοναδικές ιδέες χρώμα της κουζίνας για να δώσουν μια ποικιλία για να επιλέξετε. Διαβάστε περισσότερα για την κουζίνα διακόσμηση.
Ιδέες Paint Κουζίνα Color
Το πρώτο πράγμα εσείς εξετάσει για ιδέες χρώμα κουζίνα είναι μπογιά τοίχο σας. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ολοκληρωμένη ματιά κουζίνας σας εξαρτάται την μπογιά των τοίχων και το ταβάνι. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα σχέδια της κουζίνας.
Ελεφαντόδοντο: Το χρώμα αυτό είναι η καλύτερη επιλογή σε ιδέες χρώμα κουζίνα, όπως μπορείτε να κάνετε χρώμα των επίπλων κουζίνας για να ταιριάζουν. Ελεφαντόδοντο δίνει τους τοίχους πολύ απλό άγγιγμα και μπορείς να κάνεις πολλά με αυτό ως φόντο. Επίσης σας δίνει την ελευθερία να επιλέξει φωτεινά χρώματα όπως πράσινο και κίτρινο για τα γραφεία και την καπνοδόχο.
Μπλε: Το μπλε θεωρείται χρώμα της ελευθερίας και της ικανοποίησης. Δίνει στους τοίχους της κουζίνας σας ένα χαλαρωτικό και ήρεμο βλέμμα και κάνει το φως περιβάλλοντος. Ο αναπτήρας σκιά του μπλε αναζητά πάντα καλύτερη για τοίχους αντί του σκούρο μπλε ή του ναυτικού μπλε σκιά. Προσπαθήστε να κάνετε από το ανώτατο όριο λευκό ή σιέλ.
Βιολετί: Αποχρώσεις του μωβ, το μωβ και λεβάντα είναι επίσης μεγάλη χρωμάτων κουζίνα. Υπάρχουν αριθμό αποχρώσεων στον παρόντα χρώμα, έτσι θα πάρετε ποικίλα επιλογή για τοίχους κουζίνα σας. Μπορείτε να αναμίξετε ακόμη αυτά με λευκό έως δώσει μια πολύ αχνό σκιά ιώδους να κάνουν πασχαλιά και χρωματίστε τη ταβάνι να δώσει ομοιόμορφη κοιτάξετε ολόκληρης κουζίνας.
Πορτοκαλί: πορτοκαλί και κίτρινο είναι φωτεινά και ευχάριστα χρώματα ημέρα που αντανακλούν φως του ήλιου και να ανάβει ολόκληρο το δωμάτιο. These χρώματα επίσης, τεθεί σε ελαφρύτερα και πιο σκούρες αποχρώσεις, καθώς και μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ανάλογα. Μπορείτε να αναμίξτε το ελεφαντοστού για της οροφής και των σκούρα χρώματα για τους τοίχους να δώσει μια ακόμη πιο αντικατοπτρίζοντας κοιτάξετε κουζίνα σας.
Έπιπλα Κουζίνας και ιδέες Χρώμα Πιατικά
Η επόμενη πτυχή των ιδεών κουζίνας χρώμα σας είναι το εσωτερικό, τα έπιπλα και τα χρώματα πιατικά. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές υποδείξεις combination κουζινών χρωμάτων ότι μπορείτε να επιλέξετε για ολόκληρη τελειωμένο βλέμμα.
Ερμάρια: ντουλάπια και συρτάρια σας μπορεί να είναι χρωματισμένο έντονα με κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί και ροζ, μπλε, μοβ, ακόμη και κόκκινο όταν τοίχοι σας είναι ελεφαντόδοντο στο χρώμα. Αν αυτά είναι χρωματιστά, κάνουν ντουλάπια κουζίνας σου και των άλλων επίπλων του ακριβώς το αντίθετο σκιά. Δεδομένου ότι σχεδόν οι μισοί από την κουζίνα σας αποτελείται από ντουλάπια, αυτά τα χρώματα θα εξετάσει και να δώσει αποτελεσματική κουζίνα σας μια κατεχόμενη βλέμμα.
Έπιπλα: Μπορείτε να κάνετε το τραπέζι κέντρο και την τραπεζαρία με το ίδιο χρώμα, συνήθως μια ξύλινη ή γκρι. These ουδέτερα χρώματα έχουν πάντα μια καλύτερη επίδραση στη συνολική εμφάνιση της κουζίνας. Θα πρέπει πάντα να γίνεται διάκριση μεταξύ των χρωμάτων, όπως πάντα με παρόμοια χρώματα μοιάζει βαρετά. Miss ταιριάζουν και με αντίθεση χρωμάτων για το τραπέζι φαγητού, καρέκλες και ο πίνακας κέντρο θα λαμπρύνουν επάνω ένα δωμάτιο, ανεξάρτητα από το μέγεθος αυτό είναι. Διαβάστε τη συνέχεια επίπλων κουζίνας.
Πιατικά: κίνα σας και σύνολα πιατικά πρέπει be κομψά χρώματα και ταιριάζουν με το χρώμα σχεδίου κουζινών λίγο. Λευκό και κρέμα γάλακτος είναι το καλύτερο χρώμα για την Κίνα και την καθημερινή σκεύη μπορούν να σιδήρου και χάλυβα. Δεδομένου του χάλυβα είναι επίσης ένα ουδέτερο χρώμα, πηγαίνει καλά με την καμινάδα και το φυσικό αέριο. καφετιέρα σας μπορεί να μαύρο ή λευκό ανάλογα με το χρώμα συντονισμό. Μπορείτε έχετε πάντα πιατικά γυαλιού επίσης. Μην ξεχάσετε να διακοσμήσετε όμορφο και πολύχρωμο κουζίνα σας με ζωντανά λουλούδια περιστασιακά. Διαβάστε περισσότερα για συσκευές κουζίνας.
Είμαι βέβαιος ότι έχετε μια ευρύτερη ματιά επιλογές με αυτές τις ιδέες χρώμα της κουζίνας. Μπορείτε να το κάνετε τόσο ενδιαφέρουσα και όμορφη θέλετε να είστε με αυτά τα χρώματα. Σαν χρώματα είναι η πεμπτουσία της κάθε δωμάτιο, εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες τους.