Μικρές Makeovers Κουζίνα

Οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν απλά if κουζίνες τους ήταν ευρύχωρο, με αρκετό χώρο για την αποθήκευση και καλά εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις παγκόσμιας κλάσης. Παρά το γεγονός ότι, μερικές γυναίκες είναι πραγματικά τυχεροί που έχουμε όλα αυτά που θέλουν, αλλά περισσότεροι από εμάς πρέπει να κάνει σχέση με ό, τι λίγο έχουμε. Σωστά. Εντελώς λάθος. Ακόμη μικρές κουζίνες, μπορούμε να φαινόμαστε όσο ευρύχωρα και αισθανθείτε άνετα, όπως οποιοδήποτε μεγάλο κουζίνα. Το μόνο ανάγκες είναι κάποιες πραγματικά καινοτόμων και δημιουργικών μικρή ιδέες makeover κουζίνα. Ενδιαφέρονται να μάθουν μερικά από αυτά; Εάν ναι, είναι κατωτέρω μερικά πραγματικά χρήσιμες συμβουλές και ιδέες για μικρές makeovers κουζίνας. Read more on αναδιαμόρφωση κουζινών.
Συμβουλές για Μικρές Makeovers Κουζίνας
Απαλλαγείτε του Σωριάστε
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να απαλλαγούμε από όλα τα πράγματα που δεν είναι απαραίτητα στην κουζίνα. Έχω δει γυναίκες αποθήκευση της αλληλογραφίας τους, πλυντήρια, έστω και μερικά παλιά ρούχα στις κουζίνες τους. Εάν αυτό συμβαίνει, παρακαλούμε ξεφορτωθούν όλων αυτών επιπλέον πράγματα και χρησιμοποιήστε κουζίνα σας μόνο για προετοιμασία γευμάτων.
Σχεδιασμός της διάταξης
Μόλις έχετε όλα τα αχρείαστα πράγματα έξω της κουζίνας σας, επικεντρωθεί σχεδιασμό του κουζίνας κατά τρόπον, ότι δεν μόνο αφήνει πολλά ανοιχτού χώρου, αλλά είναι επίσης βολικό. Ένας καλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να επιλέξει ένα τριγωνικό μοντέλο για την κουζίνα σας κατά την οποία, τη σόμπα, νιπτήρα και ψυγείο είναι που πολύ κοντά στο άλλο, εξοικονομώντας πολύ χρόνο σας ενώ εργάζεστε στην κουζίνα. Ενώ σχεδιασμό της διάταξης, περιλαμβάνουν ένα μικρό νησί κουζίνα που μπορεί να έλασης πίσω σε ένα ντουλάπι, καθώς θα εξοικονομήσει πολλά χώρου. Διαβάστε περισσότερα για τα σχέδια της κουζίνας.
Αγοράστε Sleek Συσκευές
Όταν πηγαίνει μέσα για μικρές makeovers κουζίνα, συμπεριλάβετε μόνο κομψή συσκευές κουζίνας, που καταλαμβάνουν πολύ μικρότερο χώρο. Μπορείτε να αναθρέψουν καινοτόμες συσκευές, όπως το πίντα μικροκύματα μέγεθος που είναι διαθέσιμα στην αγορά, αντί των τακτικής μεγαλύτερα. Για μικρές κουζίνες, επιλέγοντας μια σόμπα, που μόλις δύο καυστήρες, αντί τεσσάρων και βαδίζουν προς για μια ενιαία, πολλαπλών νεροχύτης σκοπό αποτελεί καλή ιδέα.
Πάει σε Χτισμένο το Αποθήκευσης
Μια άλλη χρήσιμη ιδέα για τις μικρές makeovers κουζίνα είναι να επιλέξει χτισμένο σε αποθήκευση, ειδικά εάν έχετε έναν πολύ περιορισμένο χώρο. Μπορείτε να έχετε ενσωματωμένο χώροι για όλες τις συσκευές κουζίνας σας, όπως όπως ψυγείο, κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, κλπ. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις ιδέες, κουζίνα για τις μικρές κουζίνες.
Χρησιμοποιήστε Space Wall
Για αποθήκευση διάφορα πράγματα στην κουζίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διάστημα τοίχων. Βάλτε μερικά racks στον τοίχο ή απλά τρυπάνι some καρφιά, και μπορείτε να "κολλήσει" τα πάντα, ήδη από τα σκεύη που επιβάλλεται καλάθια φρούτων στα τοιχώματα.
Δημιουργικό Διακόσμηση Κουζίνας
Μικρές makeovers κουζίνα θα είναι πλήρης χωρίς κάποια δημιουργική κουζίνα διακόσμησης. Γνωρίζετε ότι ζωγραφική την κουζίνα στο ανοιχτό χρώμα αυτόματα θα του δώσει μια πολύ ευρύχωρο και ευάερο; Έτσι, προτίμηση επιλέγουν χρώματα όπως το λευκό ή ανοικτό μπλε ή οποιαδήποτε άλλη απόχρωση παστέλ. Επίσης, διατηρώντας τα ίδια χρώμα για καταψύκτη κουζίνα σας καθώς το δάπεδο, θα κάνει την κουζίνα φαίνονται πολύ περισσότερο μεγαλύτερα από είναι πραγματικά. Εάν σχεδιάζετε να πλακάκια δαπέδου, πάει για τα μεγάλα μεγέθους, όπως κάνουν τα κουζίνα βλέμμα ευρύχωρο.
Read more on:? Κουζίνα Ανακαίνιση Σχεδίων? Αναδιαμόρφωση μια Μικρή Κουζίνας? Μικρών Κουζίνας αναδιαμορφώνουν Ιδέες? Όπως βλέπετε από παραπάνω όλες ότι μικρές makeovers κουζίνα απαιτούν, είναι λίγη δημιουργικότητας και σκέψης από κουτί μεριά σας. Λοιπόν, τι περιμένετε; Ξύστε τον εγκέφαλό σας λίγο, προσθέστε λίγη δημιουργικότητα και την καινοτομία, και σίγουρα θα καταλήξουμε σε ένα μεγάλο μικρό χώρο κουζίνα.