Εργασία του γάμου μετά απιστία

Δυστυχώς, οι περισσότεροι από μας οι άνθρωποι έχουν πολύ λίγα για την καταπολέμηση του στομάχου από τις επιθυμίες μας. Άντρες και γυναίκες μπορεί να ποθήσει για διάφορα πράγματα, αλλά λίγοι μπορούν να βάλει το πόδι τους κάτω και αρνούνται την θέλγητρα μιας άλλης, πιο γοητευτικό πρόσωπο που αναπόφευκτα οδηγεί στην απιστία σε έναν γάμο. Και ενώ η απιστία δεν είναι κοίταξε κάτω και επί with την αγριότητα με την οποία είχε νωρίτερα, έχει γίνει μια όλο και πιο κοινά φαινόμενα. Αλλά αν αγαπάς ο σύζυγός σας, παρά αδιακρισίες τους, καθιστώντας την εργασία γάμου μετά infidelity θα είναι στην κορυφή κατάλογο των προτεραιοτήτων σας. Λοιπόν, πώς θα γίνει η εργασία γάμου μετά την απιστία. Διαβάστε για προβλήματα στο γάμο τους.
Εργασία του γάμου μετά από Infidelity
Κατά τη γνώμη μου δεν θα είναι ποτέ. Μια σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη, και όταν κάποιος σπάει συνεργάτη που εμπιστεύονται, τόσο θεαματικά, έτσι ασύστολα με τη μετάβαση από και consummating μια σχέση με κάποιον άλλον. Επίσης μπορείτε να κρατάτε και στο σκοτάδι σχετικά με το όλο θέμα, το πρόσωπο αυτό αξίζει μετά βίας μια δεύτερη ευκαιρία. Το γεγονός ότι ο σύντροφός σας έκρυψε του / τρελή έλξη της για κάποιον άλλο από εσάς, και στην πραγματικότητα, πήρε το πράγμα έτσι τώρα, σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για το χαρακτήρα του cheater που είναι, ειλικρινά, εντελώς κατακριτέα. Και μια σπασμένη εμπιστοσύνη μπορεί χρειαστούν χρόνια για να επιδιορθώσει, θα αναζητούν πάνω από την πλάτη σας σε κάθε βαθμό, και τις ιδιότητες που θαύμαζα στο σύντροφό σας όλα αυτά τα χρόνια τη δέσμευσή τους, την αγάπη τους, ειλικρίνεια και την αξιοπιστία τους όλες δαγκώσει την σκόνη.
Δύσκολα θα έχουν ποτέ μια υγιή σχέση με τον σύζυγό σας μετά από μια απιστία. Που θα απολαύσετε δεν είναι απλώς η έλλειψη εμπιστοσύνης.
Κι αν μετά γνωρίζοντας όλα αυτά, μπορείτε ακόμα πρόθεση να καταστεί η εργασία γάμου μετά την απιστία, θα πρέπει να είστε αρκετά ειδικό είδος του προσώπου. Τόσο εδώ είναι μερικές συμβουλές για να καταστεί η εργασία γάμου μετά την απιστία.
Συμβουλές για την Εργασία του γάμου μετά απιστία
Αν είστε πολύ πρόθυμοι για να καταστεί η εργασία γάμου μετά την απιστία, και δίνοντας σύζυγός σας μια άλλη ευκαιρία μετά τις πρόσθετες συζυγικές υπόθεση, εδώ είναι μερικές συμβουλές για να το χρησιμοποιήσετε. Διαβάστε παρακάτω για συμβουλές σχέσης.
Communicate? Πολλά ζευγάρια θάψουμε ξεχασμένα και ότι «αφήνει ξεκινήσει από την αρχή» στάση, η οποία, ενώ φαίνεται σαν ένα θαυμάσιο βραχυπρόθεσμες λύσεις, τα αίτια του προβλήματος παραμένουν. Γιατί did spouse your cheat on you; Πρέπει να υπάρχει κάτι σχετικά με εσάς, ποιος είναι ο σύζυγος σας που βρέθηκαν να υστερεί. Και μη μιλάμε για αυτό, το κενό παραμένει και υπάρχουν πιθανότητες ότι θα υπάρξουν προβλήματα στη σχέση μετά. So communicate προβλήματά σας ο ένας στον άλλο. Είναι δυνατό να οξεία στιγμιαία, αλλά είναι η καλύτερη διέξοδος σε μακροπρόθεσμη βάση.
Αμοιβαία εμπιστοσύνη? Δεδομένου ότι δεν εμπιστεύονται τον σύντροφό σας και κρατώντας ένα μάτι για το αν αυτός / αυτή αδέσποτα και πάλι μπορεί να είναι πολύ ένα πολύπλοκο εγχείρημα, γιατί να μην αποφασίσετε να εμπιστευτείτε σύντροφό σας με τον τρόπο που κάνατε πριν; Άλλωστε, δίνετε είστε γάμο μια ευκαιρία με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα είναι ο τρόπος με τον οποίο ήταν πριν από την απιστία. Γιατί λοιπόν να μην εμπιστεύεστε το σύζυγό σας με τον τρόπο που κάνατε πριν;
Σεβασμός εμπιστοσύνη τους? Που δεν σημαίνει ότι οι άπιστοι εταίρος μπορεί κατάχρηση τυφλή πίστη και την καλοσύνη σας να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. The άπιστους σύζυγος πρέπει επίσης να σέβονται συγχωρεί χαρακτήρα του συνεργάτη τους και να σταματήσουν bandying τους γύρω. Μία μοιχαλίδα εταίρου θα πρέπει να εκτιμήσουμε ότι ο σύντροφός τους είναι πραγματικά, ένα μεγαλύτερο πρόσωπο και κρατάει τους σεξουαλικές ορμές υπό έλεγχο.
More άρθρα για την θλιβερή θέση να πρέπει να ασχοληθεί με την απιστία. Διαβάστε παρακάτω. ? Γάμος Προβλήματα και Λύσεις? Εξαπατώντας σύζυγοι - Τι να κάνω? Εξαπάτηση Σύζυγος - Τι να κάνω? Έτσι, αυτό ήταν όλο για να καταστεί η εργασία του γάμου μετά από απιστία. Όσον αφορά την εμπιστοσύνη και την αμοιβαία, αυτό μπορεί να γίνει. Αλλά χρειάζεται μια πραγματικά ζεστή και στοργική εταίρος με τον καπετάνιο του γάμου, μέσω της θαλασσοταραχής της δυσπιστίας.