Βλεφαρίδα μπικουτί: Συμβουλές για τη χρήση βλεφαρίδα μπικουτί

Μακριά βλεφαρίδες κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο φωτεινά και πολύ ευρύτερα. Πολλές γυναίκες είναι προικισμένος με παχιά βλεφαρίδες, ενώ μερικά έχουν αυξηθεί αραιά, σύντομη βλεφαρίδες. Αυτό είναι όπου πλαστά ή ψεύτικες βλεφαρίδες έρθει στην εικόνα στο μακιγιάζ των ματιών. Αν αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες θεωρούνται ένα ιδανικό σημείο για τα καλλυντικά γυναίκες που έχουν φυσικά λεπτό βλεφαρίδες, την εφαρμογή τους δεν είναι τόσο εύκολο και βολικό. Μια καλύτερη εναλλακτική λύση να κάνει τις βλεφαρίδες βλέμμα πλέον και όμορφο χρησιμοποιεί ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες.
, Αρχικά, ψαλίδι βλεφαρίδων είναι ένα μεταλλικό ή πλαστικό καλλυντικά εργαλείο, με μέγγενη-όπως λαβίδα και θηλιές δάχτυλο. Το καμπύλο πένσα χρησιμοποιείται για να κρατήσει τις βλεφαρίδες, ενώ τους διαμόρφωση. Ένα μαξιλάρι ή σιλικόνη, γραμμές τη βάση της την πένσα για την προστασία του βλεφαρίδες από θραύση. Έτσι, με ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, οι βλεφαρίδες παρακινείται να άρει την εφαρμογή ελαφρά πίεση. Αφού δεν είσαι επισυνάπτοντας κάθε ξένο σώμα στο δέρμα, είναι μια πολύ πιο ασφαλή και άνετη επιλογή να χρησιμοποιούν ψεύτικο βλεφαρίδων. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε για τα βασικά της βλεφαρίδα μπικουτί, συμβουλές για τη χρήση βλεφαρίδα μπικουτί.
Πώς να χρησιμοποιήσει μπικουτί βλεφαρίδα
Συμφωνήσαμε όλοι ότι τα κατσαρά απόλυτα βλεφαρίδες καθορίζει τη μορφή και την ομορφιά των ματιών. Ακόμα κι αν έχετε απλά και σύντομα βλεφαρίδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ρόλερ να κάνει το καλύτερο από τους. Ωστόσο, για να καμαρώνω μήπως η πολύ μεγάλη εμφάνιση, θα πρέπει να είναι ενήμεροι σχετικά με την επιλογή ενός βλεφαρίδα μπικουτί και σωστή τρόπους για τη χρήση του. Με τόσες πολλές επιλογές από μάρκες βλεφαρίδα μπικουτί στα καλλυντικά κατάστημα, επιλέγοντας το καλύτερο δεν είναι ένα εύκολο έργο. Ανατρέξτε στις χρήσιμες συμβουλές που αναφέρονται παρακάτω, για να πάρετε μια ιδέα για την αγορά, με τη χρήση και τη διατήρηση βλεφαρίδα μπικουτί:
Selecting βλεφαρίδα μπικουτί? Curling βλεφαρίδες σωστά, εξαρτάται από την ποιότητα των μπικουτί που έχετε επιλέξει και τις κατευθύνσεις της χρήσης. Αν και δαπανηρή επώνυμα αυτά που κάνουν την καλύτερη δουλειά της άρσης βλεφαρίδες, οι τακτικές ανέξοδο σίδερα δεν είναι τόσο άσχημα. Συνεπώς, δεν είναι πάντα υποχρεωτικά να περνούν πολύ για την αγορά βλεφαρίδα μπικουτί. Αγοράζοντας αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για ανέπαφες μαξιλάρι και τη γωνία καμπύλη της αρπάγης.
Εφαρμογή Μάσκαρα πριν Ποδόσφαιρο? Είτε να εφαρμόζουν μάσκαρα πριν από τη χρήση βλεφαρίδα μπικουτί ή δεν είναι στο χέρι σας. Μολονότι οι περισσότερες κατασκευαστές ορίζουν τον χρησιμοποιείτε χωρίς κανένα μακιγιάζ στα μάτια, μερικές γυναίκες προτιμούν τη χρήση σκιά ματιών και μάσκαρα πριν κέρλινγκ να έχουν μακριά διαρκείας τσαλακωμένο ανοδική βλεφαρίδες. Το μόνο πράγμα που με την εφαρμογή μάσκαρα πριν curling βλεφαρίδες είναι να περνούν το χρόνο τους στον καθαρισμό του εργαλείου μετά τη χρήση.
Προετοιμάζοντας βλεφαρίδα Ποδόσφαιρο? Όπως ανά την επιλογή σας, καθαρά και προετοιμασία των βλεφαρίδων σας (εφαρμογή σκιά στα μάτια, τακτικών γραμμών, μάσκαρα, κ.λπ.). Περιμένετε να στεγνώσει το μάτι makeup σας εντελώς. Διασφάλιση ότι τα μπικουτί είναι καθαρή και στεγνή. Το κρατήστε με τον ίδιο τρόπο όπως κάνετε με το ψαλίδι. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη λαβή μεγάλη και τώρα, είστε έτοιμοι να κάμπτεται βλεφαρίδες σας.
Curling Βλεφαρίδες? Διατηρώντας την ευρεία θέση του βραχίονα, τοποθετήστε το επάνω βλεφαρίδες στην είσοδο του βλεφαρίδα μπικουτί. Ήπια κλείστε τα μάτια σας και να τα ανοίξει, έτσι ώστε όλες οι βλεφαρίδες είναι τοποθετημένα παράλληλα με τους σφιγκτήρες. Στη συνέχεια, προσαρμόζει το μπικουτί στη βάση των βλεφαρίδων (κοντά στο βλέφαρο, αλλά δεν έχει τελειώσει αυτό). Κρατώντας τα μάτια σας ανοιχτά, κλείστε την πένσα και το φυλάσσουν στα ίδια θέση για μερικά δευτερόλεπτα. Τέλος, ανοίξτε το μπικουτί και αφαιρέστε το. Ακολουθήστε τα ίδια βήματα για κατσάρωμα βλεφαρίδες του άλλου ματιού. Μπορεί να προτιμάτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς να θέσει για την παραποίηση βλεφαρίδες.
Με την πρακτική, θα βρείτε πολύ εύκολο στη χρήση βλεφαρίδα μπικουτί. Όπως γνωρίζετε ήδη συμβουλές για τη χρήση βλεφαρίδα μπικουτί, τους ακολούθησε και τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να εκθειάζουν όμορφα κατσαρά βλεφαρίδων. Ερχόμενοι στη μακροβιότητα μιας βλεφαρίδα μπικουτί, δεν θα κρατήσει για μια ζωή. Όμως, με τη σωστή συντήρηση, μπορείτε να αυξήσετε την αντοχή του. Μην ξεχάσετε να σκουπίσετε από το μαξιλάρι του, μετά από κάθε χρήση, με ένα στεγνό χαρτί. Αν παρατηρήσετε το μαξιλάρι δεν είναι πλέον σταθερή, μπορείτε να σκεφτείτε το αντικαθιστά ή την αγορά ενός νέου ρόλερ.