Πώς να κάμπτεται μαλλιά με Ισιωτικό

Ενώ η ίσιωμα μαλλιών και η επίπεδες σίδερα είναι σίγουρα ένα όφελος για όλους εκείνους γυναίκες με σγουρά, κατσαρός μαλλιά, γνωρίζοντας το μυστικό του πώς να κουλουριαστώ μαλλιά με ισιωτικό είναι κάτι που περισσότερες γυναίκες θα πεθάνει για. Μπορεί έτσι εσείς κουλουριαστώ πραγματικά μαλλιά σας με ένα ισιωτικό όπως ισχυρίζονται οι περιοδικά μόδας; Λοιπόν, τα καλά νέα για όλους εκείνους οι γυναίκες θέλουν την bouncy, πανέμορφες μπούκλες είναι πως σίδερα μπορούν να σας βοηθήσουν μπούκλα επιστέγασμα τη δόξα σας. Το μόνο πράγμα είναι να πάρει το μέθοδο δεξιά και σύντομα με κακή φίλο ημέρα τρίχας σας, μπορείτε να πάρετε καταπληκτική μπούκλες ψάχνουν δεν χρόνου. Here are some άκρες on how to curl hair with ένα straightener or ένα flat iron.
Συμβουλές για το πώς να κουλουριαστώ τα μαλλιά Με Ισιωτικό
Για να μπορέσετε να curling μαλλιά σας, θα πρέπει τα προϊόντα, όπως στεγνωτήρα πλήγμα, επαγγελματική χτένες χωρίς ραφές, το styling και προϊόντα προστασίας θερμότητας, κλιπ και ένα ίσιωμα των μαλλιών με κεραμικές πλάκες και στρογγυλεμένες άκρες για να σφραγίσει και να εξομαλύνουν τις σκέλη της τρίχας. Διαβάστε περισσότερα για ίσιωμα μαλλιών που δεν κάνει τα μαλλιά ζημιά.
Προετοιμάστε τα μαλλιά σου? Μόλις έχετε τα εργαλεία για κατσάρωμα μαλλιών σας, θα πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζει τα μαλλιά σας για τη διαδικασία. Σαμπουάν και προϋπόθεση μαλλιά σας χρησιμοποιώντας καλά προϊόντα φροντίδας τρίχας που σημαίνουν για τύπο μαλλιών σας. Για κατσάρωμα και στυλ στα μαλλιά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά είναι τελείως στεγνή. Μολονότι ορισμένες επίπεδη σίδερα ισχυρίζονται να συνεργάζεστε καλά με νωπά μαλλιά, η αλήθεια είναι ότι υπερβολική υγρασία καθιστά δύσκολο για τα μαλλιά να κρατήσει στυλ. Η καλύτερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση είναι να φυσήξει στεγνώνετε τα μαλλιά σας με μια βούρτσα κουπιών, διατηρώντας παράλληλα από το ακροφύσιο του στεγνωτήρα πλήγμα κοντά προς την κατεύθυνση της βούρτσας τρίχας. Αυτό βοηθά στην κλείσιμο των δερματίου και εξομάλυνσης τα μαλλιά για το τέλειο ξεκίνημα. Σήμερα χτενίστε τα μαλλιά για να αφαιρέσετε τη σύγχυση και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.
Εφαρμόζοντας Θερμότητα Προστασία? Ένας ορός θερμοπροστασία ήθελα TCI Θερμικές Protector βοηθά στη δημιουργία ένα προστατευτικό φράγμα στην σκέλη μαλλιά. Αυτό εξοικονομεί η τρίχα από «frizzles» και εγκαύματα προκάλεσε η υπερβολική θερμότητα του ίσιωμα μαλλιών. Try αποφεύγοντας το πετρέλαιο με βάση τα προϊόντα στα οποία μπορούν να ζυγίσουν τα μαλλιά σας προς τα κάτω και δεν επιτρέπουν το στυλ που θα θέσει μέσα
Τομές τα μαλλιά · Τώρα που έχετε τον ορό θερμική προστασία για τα μαλλιά σας, χτενίστε το και ενότητα τα μαλλιά σε εφαρμόσιμες μέρη. Αφήστε τα τμήματα κοντά στον αυχένα από όπου θα ξεκινήσετε. Παρά το γεγονός ότι εξαρτάται από τον τύπο τρίχας, ½ ίντσες έως 1 ίντσα τμήματα είναι αρκετά εύκολο να εργαστεί με, ειδικά αν είστε αρχάριος. Χρησιμοποιήστε το κλιπ μαλλιών για τη διασφάλιση της επιμέρους τομείς της τρίχας.
Κατσαρώματος στο Hair? Τώρα πάρτε ένα τμήμα του κομμένους σκέλη μαλλιά και τοποθετήστε το ισιώματος μαλλιά όπως κοντά στις ρίζες τρίχα όπως μπορείτε. Τώρα σε μια απαλή και ρευστή κίνηση, σπρώξτε προς τα κάτω, ενώ γυρίζοντας ταυτόχρονα το σίδερο μία ή δύο φορές. Βεβαιωθείτε ότι το κίνημα είναι σπασμωδικές και αργή. Αυτό διασφαλίζει αυστηρότερο μπούκλες. Για χαλαρά μπούκλες, φροντίστε να μετακινήσετε το ίσιωμα πιο γρήγορα. Συνεχίστε με αυτό για την υπόλοιπη τμήματα, ξεκινώντας από το πίσω και κίνηση προς τα εμπρός. Μόλις τελειώσετε με ενότητα, σφραγίζουν τη μπούκλα, με λακ. Θυμηθείτε ότι το τέχνασμα για να curling μαλλιά με ένα ίσιωμα είναι πως, η λεπτότερη τα τμήματα της τρίχας, τόσο πιο έντονη και μακράς διάρκειας τα αποτελέσματα θα είναι.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να κουλουριαστώ τα μαλλιά σας? Πώς να κάνει ίσια μαλλιά Σγουρό? Πώς να κάνετε τα μαλλιά Σγουρό σας? Τελειώστε με μια τελευταία στρώση λακ ή λάκα και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας να διαχωριστούν οι μπούκλες και χτενίστε τα μαλλιά σας με. Μια καλή μακράς διαρκείας, ευέλικτο λακ κρατήστε θα σας βοηθήσει να διατηρηθεί το ύφος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γνωρίζοντας πώς να κουλουριαστώ τα μαλλιά με ένα ίσιωμα για κοντά μαλλιά ή μεγάλης κοτσίδες μπορεί να μοιάζει εύκολο, αλλά να επιτευχθεί με την εμφάνιση που θέλετε δεν είναι μια στιγμιαία διαδικασία. Έτσι πρέπει να το δοκιμάσετε μια-δυο φορές για την τελειοποίηση της βλέμμα.