Ταύρος Δίδυμοι Συμβατότητα

Συμβατό οι σχέσεις αυτές κατά την οποία δύο άνθρωποι μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά, να εξελιχθούν μαζί ως άτομα, και είναι στην ευχάριστη θέση στην εταιρεία του άλλου. Τα άτομα που πιστεύουν στην αστρολογία, συχνά προσπαθούν να καταλάβω, αν είναι συμβατές με το σύντροφό τους ή όχι, από τη μελέτη, τόσο τη δική τους όσο και ζώδιο του συνεργάτη τους. Taurus και Gemini, οι δύο επόμενες γείτονες θύρα στο Zodiac. Έτσι, όλους όσους θέλουν να ξέρουν πόσο επιτυχημένη θα είναι Ταύρος Δίδυμοι συμβατότητα, εδώ είναι κάποιες πληροφορίες για καθένα από τα χαρακτηριστικά these sign Κυρ, η οποία θα έρθει σίγουρα χρήσιμο. Διαβάστε περισσότερα για την οποία τα σημάδια είναι συμβατά με Gemini.
Zodiac Γέννηση Ημερομηνίες
Προτού να μάθει για τη συμβατότητα Ταύρος Δίδυμοι έρωτα, αφήνει να ανακαλύψετε την οποία οι άνθρωποι, ανάλογα με την αστρολογία, θεωρούνται ότι ανήκουν σε αυτά τα ζώδια. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί μεταξύ των ημερομηνιών, 20 Απριλίου και 21ης ​​Μαΐου, οι Ταύρου, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 21ης ​​Μάη και Ιουνίου 21 είναι Gemini.
Ταύρος Χαρακτηριστικά
Ιδιαίτερα αποφασιστική και επίμονη, Ταύρος άτομα ποτέ δεν αλλάξετε γνώμη ή γνώμες τους, για οτιδήποτε. Μπορούν επίσης να είναι πολύ άκαμπτο και υποστηρίζουν για πολλές ώρες μαζί, απλά για να αποδείξει το σημείο τους. Μια φλογερή ταμπεραμέντο είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι Ταύρος κρύβονται καλά σε δροσερό εξωτερικά τους. Αλλά αν είναι ποτέ προκάλεσε, θεός να αποθηκεύσετε το πρόσωπο που είναι στο σημείο παραλαβής της μανίας τους!
Από τη θετική πλευρά, ο Ταύρος είναι πολύ αξιόπιστα άτομα, που πιστεύουν στην εκπλήρωση των καθηκόντων τους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικά. Ταύρος are στοργικό σπίτι τους ανθρώπους, που τους αρέσει να φροντίζουν οι οικογένειές τους και κοντινοί και αγαπητοί αυτοί. Ταύρος άτομα αρέσουν επίσης τα υλικά πράγματα στη ζωή. Θέλουν να ζήσουν στην καλύτερη των σπιτιών με τις καλύτερες εσωτερικούς χώρους και την πιο όμορφη γυναίκα ως συνομιλητή. Διαβάστε περισσότερα για taurus γνωρίσματα.
Δίδυμοι Χαρακτηριστικά
Δίδυμοι είναι πολύ έξυπνη και έξυπνοι άνθρωποι, που τους καθιστά πόλο έλξης σε κάθε κόμμα ή ομάδα. Γεννιούνται also φλερτάρει και με φυσικό ταλέντο τους για την επικοινωνία, μπορεί να σαρώσει κάθε άτομο του αντίθετου φύλου, από τα πόδια τους. Geminis είναι επίσης πολύ ανεξάρτητοι και δεν τους αρέσει οι άνθρωποι να τους λέμε τι πρέπει να κάνουν ή να μην κάνετε στη ζωή. Geminis είναι μεγάλη σε multi tasking και μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά σε πολλά έργα ταυτόχρονα.
Παρά τα θετικά αυτά χαρακτηριστικά Gemini, Geminis έχουν μερικά μειονεκτήματα. Δίδυμοι μπορεί να είναι πολύ απερίσκεπτο μερικές φορές, κάνοντας άλλους ανθρώπους να πιστεύουν ότι δεν είναι αξιόπιστο. Επίσης, συχνά πιστεύεται ότι είναι άστατος ευσυνείδητος, όπως τελειώνουν σπάνια τις θέσεις εργασίας ώστε να μπορούν μόνες τους. Αναποφασιστικότητα είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό Gemini, η οποία διαφράγματα ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με Geminis. Διαβάστε περισσότερα για Gemini χαρακτηριστικά.
Ταύρος και συμβατότητα Gemini
Αν κοιτάξετε την προαναφερθείσα Taurus και Gemini χαρακτηριστικά, αυτό μπορεί να φαίνεται αρχικά ότι Gemini και Taurus συμβατότητα είναι σχεδόν αδύνατη. Ταύρος είναι ισχυρές, αθόρυβη και αργή. Ενώ Geminis are απερίσκεπτοι, φλύαρα και γρήγορα. Είναι εντελώς αντίθετες μεταξύ τους, κάνοντας Ταύρος Δίδυμοι συμβατότητα δύσκολη. Ωστόσο, όπως λέγεται ότι αντίθετα, έχουν ευρεία μεταξύ τους, οπότε μπορούν να υπάρξουν σίγουρα είναι κάτι που σε κάθε ένα από αυτά τα οποία ενδέχεται να οδηγήσει σε πόλο έλξης, καθιστώντας Ταύρος Δίδυμοι αγάπη αγώνα δυνατότητα.
Geminis are αναποφάσιστος και έχουν πολλή νευρική ενέργεια σε αυτούς. Τη δύναμη και την ωριμότητα του Ταύρου δρα σαν βάλσαμο σε αυτούς, καταπραϋντική τους και κάνοντας τους την αίσθηση ηρεμίας και σε ειρήνη. Την ίδια στιγμή, νέες ιδέες Gemini και νέους τρόπους προσέγγισης της ζωής, να εμπνεύσουν το Taurus και που μπορεί να πάρει μια νέα προοπτική στη ζωή, απλά είναι σε εταιρεία του Διδύμους του. Εάν και οι δύο Taurus και Διδύμους, είναι σε θέση να θαυμάσουν και να εκτιμήσουν αυτές τις ιδιότητες σε κάθε άλλο, και να μάθουν από τον άλλο, τότε Ταύρος Δίδυμοι φιλία συμβατότητα, ακόμη και Ταύρος συμβατότητα αγάπης Διδυμων να συμβεί.
Ταύρος Δίδυμοι Γυναίκα Άντρας
Μια γυναίκα Δίδυμοι, ο οποίος θέλει να έχει σταθερότητα στη ζωή και που ψάχνει για έναν αξιόπιστο συνεργάτη, θα βρείτε το άτομο Ταύρος ακαταμάχητη. Ένας άντρας Ταύρος που θέλει να εμπλουτίσουν τη ζωή του ένα κομμάτι, θα συνταχθεί με την αυτοπεποίθηση, ο απερχόμενος γυναίκα Δίδυμοι αμέσως. Είτε αυτό το αρχικό έλξης, θα οδηγήσει σε μία μακροπρόθεσμη συμβατότητα Ταύρος Δίδυμοι, δεν μπορεί να προβλεφθεί. Καθώς, όταν αυτό το ζευγάρι σχεδιάζει να εγκαταστήσει κάτω, ο Ταύρος θα ήθελε η γυναίκα του να είναι ορθολογική, αξιόπιστη και το σπίτι αγάπης όπως είναι. Ένας άντρας Ταύρος έχει επίσης την τάση να ενεργούν κτητικός και ζηλότυπος, που η γυναίκα Gemini, που είναι η ανεξαρτησία αγαπώντας γυναίκα ότι είναι, θα βρει κλειστοφοβικό. Ωστόσο, αν η γυναίκα Δίδυμοι δίνει μέχρι άγρια ​​τρόπους της, και η Taurus γίνεται λίγο πιο ευρύ πνεύμα, τη συμβατότητα Δίδυμοι Ταύρος σε μια μακροχρόνια σχέση, είναι δυνατό. Διαβάστε περισσότερα για την χρονολόγηση έναν άνδρα Ταύρο.
Ταύρος Δίδυμοι Man Woman
Μια γυναίκα Ταύρος λαχταρά ένα ζεστό σπίτι και η σταθερότητα στη ζωή, που ένας άνθρωπος Gemini δεν θα είναι σε θέση να την προσφέρει. Εκτός αυτού, ένας άντρας Δίδυμος, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανυπόμονος, απερίσκεπτη και ασυνεπής, όλα πράγματα που μια γυναίκα Ταύρος δεν μπορεί να ανεχθεί για πολύ. Ένας άνθρωπος Gemini μπορεί να είναι πολύ ερωτύλος πάρα πολύ, κάνοντας Ταύρος γυναίκα του ζηλιάρης και ανασφαλής. Την ίδια στιγμή, η συνεχής ανάγκη μιας γυναίκας Ταύρου για την προσοχή και την έλλειψη της περιπέτειας, κάνει το Gemini χάνουν το ενδιαφέρον της. Ένας άνδρας Δίδυμοι θέλει μια απρόβλεπτη γυναίκα, η οποία ταιριάζει wits με αυτόν, είναι εξίσου ενεργητική και του αρέσει να διερευνήσουν όλα τα νέα πράγματα στη ζωή. Εξετάζοντας τις απαιτήσεις του κάθε ένα από αυτά τα ζώδια, Ταύρος συμβατότητα αγάπη Gemini, στην περίπτωση αυτή φαίνεται αδιανόητο, αν δεν παρτίδες των προσαρμογών που πραγματοποιήθηκαν και στις δύο πλευρές. Διαβάστε περισσότερα για την κατανόηση του ανθρώπου Gemini.
Διαβάστε περισσότερα για σημάδια astrology συμβατότητα.
Αν κοιτάξει κανείς την πραγματική Taurus και Gemini γνωρίσματα, κάθε Ταύρος Δίδυμοι συμβατότητα σε σχέσεις, φαίνεται σαν μια πολύ fetched ιδέα. Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά άτομα, με δύο εξίσου διαφορετικές παίρνει ζουν τη ζωή. Αλλά, όπως λένε αγάπη τα πάντα κατακτά, οπότε αν συμβαίνει αυτό, ποτέ δεν ξέρεις!