Επιλογές δάπεδο κουζινών

Η κύρια πράγματα που εξετάζουν ενώ αποφασίζουν επάνω το είδος δάπεδο κουζινών θέλετε να εγκαταστήσετε οι τον τρόπο που θέλετε το πάτωμα να κοιτάξουμε, αντοχής, της δύναμη, ευκολία συντήρησης και προϋπολογισμού. Υπάρχουν πολλές επιλογές δάπεδο κουζινών που είναι διαθέσιμες για κάθε γούστο και προϋπολογισμό. Χρειάζεται επίσης να κρατήσετε κατά νου ότι εγκαθιστώντας δάπεδο κουζίνα είναι μια ακριβή πρόταση και εάν δεν συμπαθείτε τρόπο που κοιτάζει τότε ίσως χρειαστεί να ζούμε με αυτό για πολλά πολλά χρόνια. Το καλύτερο είναι να ψάξουν για εναλλακτικές λύσεις δάπεδο κουζινών που είναι ανθεκτικό, φοράει καλά, αγώνες την υφή και συμπληρώνει το χρώμα της countertops κουζινών σας και ντουλάπια κουζίνας. Αν σας αρέσει να μαγειρεύουν και να ξοδέψει πολύ χρόνο στην κουζίνα, είναι μια καλή ιδέα να επιλέξει τις επιλογές δάπεδο κουζινών που είναι ευγενικός στα πόδια σας και που είναι αντιολισθητικά. Μην κάνετε το λάθος της επιλογής πλακάκια πάτωμα της κουζίνας σε ένα γυαλιστερό φινίρισμα όπως μπορείτε να γλιστρήσει και να χτυπήσεις. Ιδέες δάπεδο κουζινών είναι πολλές, από μπετόν, βινύλιο, κεραμικά, laminate, φελλό, bamboo και γρανίτη. Εδώ θα συζητήσουμε αυτές τις διαφορετικές επιλογές δαπέδων κουζίνα.
Καλή Κουζίνα Δάπεδα Επιλογές? Ας συζητήσουμε μερικές επιλογές πάτωμα κουζινών μαζί με εκεί σχετική αξίες και τα μειονεκτήματά.
Ξύλινα Κουζίνα Δάπεδα? Δεν υπάρχει τίποτα που μπορούν να κτυπήσει την εμφάνιση και την κομψότητα ενός ξύλινο πάτωμα της κουζίνας. Οι γυαλισμένες και αστραφτερά πάτωμα της κουζίνας σκληρών ξόρκια κομψότητας και πολυτέλειας και είναι μία πολύ καλή επιλογή, αν ζείτε σε ένα ψυχρό κλίμα. Πολλά διαφορετικά είδη ξύλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το δάπεδο κουζινών, όπως δρυς, πεύκο, οξιά, σφένδαμος, καρυδιά να δημιουργήσει ένα όμορφο vintage εμφάνιση. Τα ξύλινα δάπεδα συμπλέκονται με ασφάλεια με τη βοήθεια μιας γλώσσας και αυλακιού σχεδιασμού. Παρόλο έχει μια πολύ κομψή εμφάνιση είναι πολύ υψηλό συντήρηση και μπορούν να χαλάσει και διασμένες από υψηλή θερμότητα και υγρασία. Δεν απαιτεί σκληρά καθαρισμό και κανονικής ηλεκτρική σκούπα είναι αρκετή να το κρατήσει σε καλή κατάσταση. Ένα μειονέκτημα των ξύλινων δαπέδων είναι ότι ο πολωνικός του ξύλου πρέπει να συντηρούνται τακτικά και είναι επίσης πολύ ακριβό. Ίσως ήθελα να μάθω περισσότερα για το ξύλινο δάπεδο.
Λινοτάπητες Ξύλινα Δάπεδα? Λινοτάπητες είναι μία από τις πιο φθηνές επιλογές δάπεδο κουζινών και είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως η σκόνη του ξύλου, λινέλαιο, αλεσμένος ασβεστόλιθος και ρητίνη πεύκου. Δεδομένου ότι όλα αυτά τα υλικά είναι φυσικά, λινέλαιο δάπεδο κουζινών είναι επίσης πολύ φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Είναι πολύ ανθεκτικό και δεν απαιτεί πάρα πολύ συντήρηση. Λινοτάπητες δάπεδο έρχεται σε μια ευρεία ποικιλία των χρωμάτων και μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα που ταιριάζει με τη συνολική διακόσμηση της κουζίνας σας. Περισσότερα για την κουζίνα διακόσμησης.
Vinyl Κουζίνα Δάπεδα? Το βινύλιο είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά και δημοφιλείς επιλογές δαπέδων κουζινών διατίθενται σε αγορά. Είναι πολύ εύκολο να διατηρήσει, καθώς και ανθεκτικό. Είναι μια φθηνή επιλογή δαπέδων κουζίνα και έρχεται σε φύλλα καθώς πλακίδια. Το καλύτερο πράγμα για βινυλίου δάπεδο είναι πως δεν είναι μόνο ανθεκτικό και μακράς διαρκείας, αλλά είναι επίσης διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων χρωμάτων και υφών. Είναι ύδωρ και τον αντίκτυπό ανθεκτικά έτσι είναι κατάλληλη για τα σπίτια που έχουν μικρά παιδιά και ηλικιωμένους. Αν the χρώμα του βινυλίου κεραμιδιών μπορούν να εξασθενίσουν με τον καιρό, παραμένει μία από τις κορυφαίες επιλογές σε επιλογές δαπέδων κουζίνα. Μπορεί επίσης να μάθω πώς να εγκαταστήσετε το βινυλίου δάπεδο.
Πέτρα Κουζίνα Δάπεδα? Stone δάπεδο κουζινών είναι ο απώτερος σε στυλ και είναι πολύ κατάλληλα για τροπικά κλίματα. Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία των πέτρινο δάπεδο που μπορείτε να επιλέξετε από, όπως ασβεστόλιθο, σχιστόλιθο και γρανίτη. Είναι πολύ χαμηλή συντήρηση, ανθεκτικό και μακράς φοράει. Δεν κοιτάμε μόνο καλό κατάκλισης παλιά bungalows, αλλά και ταιριάζει στη διακόσμηση ενός μινιμαλιστικό μοντέρνο διαμέρισμα. ? Read more on:? Κουζίνα Δαπέδου Ιδέες? Δάπεδο φελλού Κουζίνας? Κουζίνα Design Σχεδίων? Έτσι, αυτά ήταν μερικά επιλογές δαπέδων κουζινών που μπορείτε να επιλέξετε από όταν αποφασίσετε να αναδιαμορφώσετε κουζίνα σας. Κάποιες άλλες επιλογές δαπέδων κουζινών είναι μπαμπού, φελλό, φύλλο πλαστικού και καουτσούκ. Όποιο δάπεδο κουζινών επιλέγετε, βεβαιωθείτε ότι η εγκατάσταση γίνεται τον σωστό τρόπο ώστε να μπορείτε αυξήσουν την μακροζωία του δαπέδου σας.