Vinyl Τιμές Δάπεδα

Vinyl δάπεδο είναι η πλέον προτιμώμενη επιλογή του δαπέδου για μπάνια και κουζίνες. Ο λόγος είναι, βινύλιο είναι εξαιρετικά προσιτή και διαρκεί πολύ. Το βινύλιο έρχεται σε φύλλα, καθώς και τα κεραμίδια. Το έντυπο κεραμιδιών είναι πολύ απλό να εγκαταστήσετε μόνοι σας. Στην πραγματικότητα, η εγκατάσταση του βινυλίου δάπεδο ίδιοι μπορεί να περιορίσει δραστικά τις δαπάνες εγκατάστασης δαπέδων βινυλίου. While εκτίμηση κόστος του βινυλίου δάπεδο, πρέπει κανείς να λάβει υπόψη τα έξοδα, εκτός από φύλλα βινυλίου ή κεραμίδια. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που τιμές δάπεδο επιρροή βινυλίου, οποίες έχουν ως εξής.
Vinyl Τιμές Δάπεδα: Παράγοντες Συνεπιδρώντες
Προ-κόστος εγκατάστασης το οποίο? Αν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε το βινυλίου δάπεδο για μια νέα υπο-πάτωμα, τότε μπορείτε να αγνοήσετε αυτό το στοιχείο, όπως μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας φύλλα βινυλίου / πλακάκια. Ωστόσο, αν δεν είναι αυτή η υπόθεση, τότε μπορεί να προετοιμάσει την επιφάνεια, έτσι ώστε να καταστεί κατάλληλο για την εγκατάσταση βινυλίου δάπεδο. Αυτό περιλαμβάνει, αίροντας προϋπαρχοντα δαπεδα ή χαλιά, μετεγκαθιστώντας έπιπλα και σκεύη, φινίρισμα την επιφάνεια να καταστήσει ακόμη και λείο κλπ. Οι επιβαρύνσεις εργασίας για δραστηριοτήτων αυτών θα διαφέρει κυρίως ανάλογα με την έκταση της ζημίας τις υποκείμενες πάτωμα sub. Μπορεί να πρέπει να ολοκληρώσουν κάθε επικείμενης εργασία χώρους υγιεινής, πριν την εγκατάσταση δάπεδο βινυλίου σε λουτρό. Κάντε πρόβλεψη για αυτή την πρόσθετη δαπάνη.
Κόστος Υλικού? Παράγοντας αυτός θα καθορίσει πλείστον το κόστος βινυλίου δάπεδο. Συνήθως τα φύλλα βινυλίου έρθει στο πλάτος του 6ft ή 12 πόδια Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε βινυλίου δάπεδο πλακάκι που έρχεται σε τυποποιημένα μεγέθη 12''x12'', 13''x13'', 18''x18''και 20 ''x20'', εκ των οποίων, 12''x12''and 20''x20''είναι δημοφιλείς μεγέθη για το δάπεδο στο σπίτι. Ποιότητα πλακάκια βινυλίου και φύλλα που διαρκούν για μεγάλο κόστος περίοδος περίπου 2 έως $ 5, ανά τετραγωνικό πόδι. Έτσι, το συνολικό κόστος για υλικό για ένα 10ft x 20ft κουζίνα θα περίπου $ 400 έως $ 1.000. ομοίως, το συνολικό κόστος υλικού για ένα 9ft x 9ft μπάνιο, με την ίδια συντελεστής θα 162 δολαρίων έως $ 405. Υψηλό κόστος δάπεδο τέλος λινοτάπητες περίπου $ 4 ανά τετραγωνικό πόδι. Εάν είστε πραγματικά έναν προϋπολογισμό προσανατολισμένο άτομο τότε θα έχουν επίσης μια επιλογή από $ 1 ανά τετραγωνικό πόδι φύλλο βινυλίου / πλακίδια, αλλά τότε θα μπορούσε να έχει για συμβιβασμό στην ποιότητα παράγοντα.
Χρεώσεις Εγκατάστασης? Θα πρέπει αναμείνετε να πληρώσετε οπουδήποτε μεταξύ $ 1 έως $ 3 ανά τετραγωνικό πόδι ως γομώσεις εργασίας για εγκατάσταση. Ορισμένοι προμηθευτές μπορούν να παραιτηθούν από τις επιβαρύνσεις της εργασίας συνολικά. Επίσης αν σκοπεύετε να κάνετε οι ίδιοι τη δουλειά, τότε μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτά τα χρήματα. Στη συνέχεια, όμως ίσως χρειαστεί να πληρώνω μερικά δολάρια επιπλέον για να πάρει τις προμήθειες που απαιτούνται για την εγκατάσταση. Περισσότερες πληροφορίες για την install βινυλίου δάπεδο.
Adhesive κόστος? Παρά το γεγονός ότι δεν επαρκεί για να επηρεάσει σημαντικά την τιμή για το δάπεδο βινυλίου, αυτοκόλλητα κόστος πρέπει πράγματι να εξεταστεί. Μερικά κεραμίδια βινυλίου έρχονται με αυτοκόλλητη, έτσι ώστε να μπορείτε απλά να ξεφλουδίζετε τα πλακάκια από προστατευτικό χαρτί και να κολλήσει επάνω στο πάτωμα. Αυτό το είδος του βινυλίου δάπεδο δεν θα χρειάζεται καμία κόλλα, αν πρόκειται να το εγκαταστήσετε σε μια μικρή περιοχή πόδι κυκλοφορίας. Ωστόσο, το βαρύ πόδι κυκλοφορίας θα ξεκολλήσουν από τα κεραμίδια νωρίτερα από ό, τι νομίζετε, ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να οχυρώσουν με κολλητική βινύλιο. Αυτοκόλλητο βινύλιο θα σας κοστίσει κάπου μεταξύ $ 9 έως 30 δολάρια.
Διαβάστε περισσότερα καθεξής? Κεραμικό Κόστους Πλακιδίων Δάπεδα? Laminate Κόστος Δάπεδα? Μπαμπού Δάπεδα Κόστος? Ξύλινα δάπεδα Κόστος? Πρέπει να αναμείνετε τις τιμές βινυλίου δάπεδο στα ύψη, εάν το δωμάτιό σας είναι ασυνήθιστα διαμορφώνεται πριονοειδών γωνίες ή χωρία. Μπορείτε να πάρετε μια χονδρική εκτίμηση του κόστους βινυλίου δάπεδο θεωρώντας όλους τους παραπάνω παράγοντες.