Γιατί θα πρέπει Ανακύκλωσης

Με έκρηξη πληθυσμού είμαστε stretching φυσικούς μας πόρους στα όριά τους. Τα διάφορα προϊόντα της αναγκαιότητας ότι πολλά εργοστάσια και οι βιομηχανίες αναδεύσει έξω, δεν είναι εξαντλητικές μόνο τους φυσικούς μας πόρους με ανησυχητικό ρυθμό, αλλά δημιουργούν και τα απόβλητα που είναι η πηγή των σοβαρών περιβαλλοντικών ζητημάτων. Πρέπει να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας, που απλά δεν φαίνεται να υποχωρεί. Ωστόσο, ένας σοφός τρόπος να γίνει αυτό είναι να ανακυκλώνει μεταχειρισμένα προϊόντα. Είναι ακριβώς μια ενιαία δήλωση, - Θα πρέπει να ανακυκλώνουν για να αποθηκεύσετε το περιβάλλον που δικαιολογεί την ανακύκλωση. Όμως, μια πιο λεπτομερή ματιά στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των αποβλήτων που δημιουργούνται από εμάς, μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ανακυκλώνουμε.
Τι σημαίνει ανακύκλωση εννοείτε;
Δεν είναι η αλουμινένια κουτάκια και πλαστικά μπουκάλια μετατρέπονται σε άχρηστα όταν θα έχουν καταναλώσει περιεχόμενό τους. Αυτά τα αντικείμενα μπορούν να επεξεργασθούν και να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για να δηλ. ανακυκλωμένα νέων προϊόντων. Με πιο τεχνικούς όρους η ανακύκλωση μπορεί να οριστεί η συλλογή, το διαχωρισμό, τη μεταποίηση και εμπορία ένα υλικό που διαφορετικά θα είχαν πεταχτεί. Glass είναι ένα υλικό που είναι 100% ανακυκλώσιμο, παρόλο κάθε προϊόν δεν έχει αυτή ποιότητα. Ανακύκλωση πλαστικών είναι κάτι που είναι σοβαρά υπόψη επειδή δεν είναι βιοδιασπάσιμος και είναι η πηγή των τοξικών αποβλήτων που απελευθερώνεται στο περιβάλλον. Άλλα από τα πλαστικά και γυάλινα, μεταλλικά κουτιά από χάλυβα, προϊόντα χαρτιού, ακόμη και ηλεκτρονικά προϊόντα και άλλα προϊόντα που εξετάζονται πρέπει να ανακυκλώνεται.
Γιατί θα πρέπει να Ανακύκλωσης;
Εδώ είναι μερικοί λόγοι που κάνουν σαφές γιατί ανακύκλωση είναι σημαντικός:
Για να μειώσει την υπερθέρμανση του πλανήτη? Διοξείδιο του άνθρακα είναι ένα αέριο θερμοκηπίου που συμβάλλει σημαντικά στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Παρασκευή ορισμένων προϊόντων απελευθερώνει πολύ περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα από την ανακύκλωση τους θα. Αλουμίνιο είναι το καλύτερο παράδειγμα αυτού. Κατασκευή νέων προϊόντων aluminum παράγει 95% περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα από την ανακύκλωση παλαιών αντικειμένων αλουμινίου. Ένα μεγάλο λόγος για όσους αναρωτιούνται γιατί θα πρέπει να ανακυκλώνουν χαρτί είναι ότι για κάθε τόνο χαρτιού που ανακυκλώνεται, είναι 15 δέντρα σωθεί από το να κοπούν. Έχουμε επίγνωση του γεγονότος ότι τα δέντρα use μέχρι διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα να κάνει τα τρόφιμα μέσω της διαδικασίας της φωτοσύνθεσης. Εκτιμάται ότι ένα δέντρο απορροφήσει περίπου 250 κιλά διοξειδίου του άνθρακα κάθε χρόνο. Διαβάστε περισσότερα για την ανακύκλωση πώς επηρεάζουν το περιβάλλον.
Αποτροπή ατμοσφαιρική ρύπανση? Έχουμε ήδη ενήμεροι για την ποσότητα των αερίων αποβλήτων που βιομηχανίες διασπείρουν καθημερινά. Εργοστάσια και βιομηχανίες αντικείμενα κατασκευασμένα από πλαστικό και μέταλλα απελευθέρωση μεγάλων ποσοτήτων τοξικών αερίων. Με την αύξηση της ζήτησης του πληθυσμού για τα εμπορεύματα αυτά να συνεχίσει επίσης να αυξάνεται. Αν δεν ανακυκλώνουμε τα αντικείμενα αυτά τότε θα πρέπει να δημιουργήσει νέες βιομηχανίες για την παραγωγή αυτών των προϊόντων. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ατμοσφαιρική ρύπανση.
Να λύσει το πρόβλημα της σπανιότητας των ΧΥΤΑ? Παρτίδα των σκουπιδιών μας απορρίπτονται σε χώρους υγειονομικής ταφής. Αλλά ο ρυθμός με τον οποίο παράγουμε σκουπίδια είναι συντριπτική. Έχουμε ήδη αρχίσει από τις περιοχές που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι υγειονομικής ταφής και σύντομα μπορεί να μην υπάρχει καμία μείνει ούτε. Αυτή η κρίση είναι σοβαρή στις πόλεις και στα προάστια, όπου το πρόβλημα είναι τόσο πιεστική that χώρων υγειονομικής ταφής, αργά υφέρπουσα πιο κοντά στην πολυσύχναστη ανθρώπινων οικισμών. Αυτό κάνει τον άνθρωπο ευάλωτα σε ασθένειες.
Για την Πρόληψη της Ρύπανσης? Αυτό το πρόβλημα σχετίζεται εν μέρει στους χώρους υγειονομικής ταφής. Τα απόβλητα που διατίθενται σε χώρους υγειονομικής ταφής δεν αντιμετωπίζονται. Μολυντικές ουσίες από τα προϊόντα του ΧΥΤΑ διαρρεύσει, στα κατώτερα επίπεδα του εδάφους, όπου φτάνουν τα υπόγεια ύδατα και ρυπαίνουν it. Άλλα από τα ρυπογόνα υπόγεια ύδατα, η ανεπάρκεια των χώρων υγειονομικής ταφής και η συντριπτική ποσότητα αποβλήτων που παράγουμε δεν μας άφησε άλλη επιλογή από την απόρριψη αποβλήτων στις θάλασσες και τους ωκεανούς. Οι καταστροφικές επιπτώσεις της ελευθέρωσης των βιομηχανικών αποβλήτων στα εν λόγω υδατικά συστήματα σε συνδυασμό με πολιτικά απόβλητα που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ στις θάλασσες και τους ωκεανούς, στην θαλάσσια οικολογία, είναι γνωστό σε εμάς. Διατήρηση του περιβάλλοντος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη από την ανακύκλωση.
To Save Energy? Ένας άλλος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να ανακυκλώνουν είναι ότι εξοικονομεί ενέργεια. Ανακύκλωση τα περισσότερα από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνει πολύ μικρότερο ποσό ενέργειας από ό, τι τους καθιστά εκ νέου. Για παράδειγμα, ανακύκλωση χαρτιού εξοικονομεί σχεδόν 65% ενέργεια από κάνοντας νέες φύλλα χαρτιού. Αν αντί της κατασκευής νέων προϊόντων, £ 1 από χάλυβα ανακυκλώνεται συνέχεια, σώζει αρκετή ενέργεια στο φως μια λάμπα 60 watt για 24 ώρες κατ 'ευθείαν!
Ανακύκλωση γεγονότα? Υπάρχουν αρκετά λόγοι για όσους θέλουν να ξέρουν γιατί θα πρέπει να ανακυκλώνουμε το πλαστικό; Ένα από αυτά είναι ότι οι Αμερικανοί ρίχνουν μόνο τα πόδια 2,5 εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια ανά ώρα. Plastics αποτελούν μείζονα πηγή περιβαλλοντικής ρύπανσης και είναι πολύ εύκολο να ανακυκλώνονται ότι γενικά σκέψης. ? Κατά μέσο όρο, ένα πρόσωπο που χρησιμοποιεί μέχρι δύο πεύκα αξίας του χαρτιού κάθε χρόνο. ? Για την παραγωγή ενός τόνου χαρτιού, 390 γαλόνια πετρελαίου έχει εξαντληθεί. ? Για κάθε τόνο ανακυκλωμένο γυαλί, ένας τόνος των πόρων που χρησιμοποιείται για να κάνει την αποθήκευσή της. ? Με την αύξηση της χρήσης των ηλεκτρονικών προϊόντων, οι άνθρωποι είναι επίσης καταφεύγουν στην ανακύκλωση ηλεκτρονικών προϊόντων. Αυτές αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των σκουπιδιών που απορρίπτονται σε χώρους υγειονομικής ταφής. Περιττό να πούμε ότι το ποσό των πλαστικών και άλλων ηλεκτρικών εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή αυτών των προϊόντων, κάνουν τους μια ισχυρή πηγή της τοξίνες που απελευθερώνονται στο περιβάλλον. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Για ποιο λόγο είναι η ανακύκλωση είναι σημαντική; ? Βοηθήσει το περιβάλλον μέσω της ανακύκλωσης? Αφού έμαθε για τις διάφορες περιβαλλοντικές αλλαγές που είναι το άμεσο αποτέλεσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας, δεν πρέπει κανείς να ζητήσει «Γιατί θα πρέπει να ανακυκλώνουμε; Κυβέρνηση έχει ήδη δημιουργήσει μονάδες ανακύκλωσης. Ωστόσο, εκτός από την αποστολή όλων των απορριμμάτων σε αυτές τις μονάδες εμείς οι ίδιοι θα μπορούσαν να συμβάλουν στην ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση χρησιμοποιημένων προϊόντων και τον έλεγχο της ποσότητας των αποβλήτων που παράγουν.