Αργανέλαιο για τα μαλλιά

Αργανέλαιο εξάγεται από τα καρύδια του δέντρου argan που αυξάνεται στο Μαρόκο. Μαρόκου άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει για αιώνες, και η πρόσφατη έρευνα έχει φέρει στο φως μοναδικές ιδιότητες της που την καθιστά ένα θησαυρό για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων του δέρματος και των μαλλιών.
Το έλαιο Argan εξάγεται με πρώτα να πάρει όλους τους ώριμους καρπούς argan οποία στη συνέχεια αναλύονται για να απαλλαγούμε από τον σκληρό κέλυφος. Είναι στη συνέχεια θρυμματίζεται σε ένα πέτρινο μύλο χειροποίητο, μαζί με λίγο νερό, έτσι ώστε μια παχιά ζύμη σαν ουσία διαμορφώνεται. Αυτό είναι ζυμωμένη επανειλημμένα και μετά να πιέζονται για να πάρει το πρώτο εκχύλισμα του αργανέλαιου. Είναι μια διαδικασία που είναι πλήρως γίνει με τα χέρια και διαρκεί περίπου 10 ώρες για να πάρει ένα λίτρο αυτό το πετρέλαιο. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και έτσι είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για την αποφυγή πρόωρης γήρανσης. Εδώ θα συζητήσουμε για τα οφέλη του αργανέλαιου για τα μαλλιά.
Οφέλη του αργανέλαιου για τα μαλλιά
Αργανέλαιο έχει πολλά οφέλη, αλλά ο καλύτερος τρόπος χρήσης είναι για την περιποίηση των μαλλιών. Αγνό λάδι argan για τα μαλλιά δεν έρχεται φθηνά, αλλά τα αποτελέσματά του δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική. Πολλά προβλήματα μαλλιών, όπως ξηρά μαλλιά, λείπει σε λάμψη και μαλλιά με φριζάρισμα μπορούν να λυθούν με τη χρήση αυτού του πετρελαίου θαύμα. Ο λόγος που είναι τόσο αποτελεσματικό για κατεστραμμένα μαλλιά και ξεπέρασε ακόμα και το λάδι jojoba και λάδι στη δημοτικότητα είναι επειδή δεν είναι μόνο πλούσια σε βιταμίνη Ε, περιέχει επίσης και ωμέγα-3 και Ωμέγα 9 ακόρεστων λιπαρών οξέων που παρέχει διατροφή για τα μαλλιά. Μερικά από τα οφέλη της μαροκινής πετρελαίου argan για τα μαλλιά έχουν ως εξής. ? Από αργανέλαιου περιέχει ακόρεστα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 9 λιπαρά οξέα, έτσι είναι σε θέση να διεισδύσουν στην τρίχα και την επισκευή κατεστραμμένα θύλακες των τριχών. ? Είναι μια εξαιρετική πετρελαίου για την αύξηση λάμψη of υποτονική ξηρά μαλλιά, κλειδώνοντας την υγρασία της τρίχας. ? Σε αντίθεση με άλλα έλαια για τα μαλλιά, αργανέλαιου είναι μη λιπαρή και μη λιπαρά και είναι μεγάλη για την εξημέρωση κατσαρός, δύσχρηστη μαλλιά. ? Είναι ελαφρύ και σχεδόν έλλειψης βαρύτητας ώστε να υπάρχει μικρότερη πιθανότητα να δημιουργηθεί και να βοηθά επίσης να μαλακώσει μαλλιά. ? Για εκείνους που έχουν υποστεί ζημιά εκεί μαλλιών με πάρα πολύ από θεραπείες μαλλιών ίσιωμα και άλλων χημικών. ? Το έλαιο Argan απορροφάται άμεσα από τα μαλλιά και αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία. ? Επίσης, λειτουργεί ως ασπίδα για τις επιβλαβείς ακτίνες UV και προστατεύει την τρίχα από τη ρύπανση του περιβάλλοντος. ? Επειδή έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, αργανέλαιου για την αύξηση τρίχας είναι πολύ αποτελεσματική. ? Βοηθά στην αποκατάσταση καθώς και εμποδίζουν την εμφάνιση του Ψαλίδα και αργανέλαιου για την απώλεια μαλλιών χρησιμοποιείται επίσης από πολλούς ανθρώπους. ? Πώς να χρησιμοποιήσει αργανέλαιου για τα μαλλιά
To πάρει το καλύτερο αποτελεσμάτων χρησιμοποιώντας λάδι Argan, θα πρέπει να την εφαρμόζουν ορθά. Ζεσταίνουμε λίγο λάδι Argan και να εφαρμόσει το λάδι στο τριχωτό της κεφαλής και των μαλλιών σας. Βυθίστε μια πετσέτα στο ζεστό νερό και τυλίξτε γύρω από τα μαλλιά σας. Η θερμότητα από την πετσέτα θα κάνουν οι θύλακες των τριχών απορροφήσει το λάδι. Πλύνετε τα μαλλιά σας με ένα ήπιο σαμπουάν που ακολουθείται από ένα εδαφοβελτιωτικό. Αυτή η θεραπεία κάνει θαύματα για ξηρές τρίχες και συμβάλλει στην άμβλυνση των σκελών και καθιστούν μεταξένια. Για σκοπούς split, μασάζ με λίγες σταγόνες αργανέλαιου για τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο και κλιματισμού. Κάποιες καλές αργανέλαιου προϊόντων μαλλιών Αγκαντίρ αργανέλαιο Θεραπείες Μαλλιών, Derm Βιολογική Μαρόκου αργανέλαιο μαλλιών Θεραπεία και Azbane Beaute έλαιο Argan. Διαβάστε περισσότερα καθεξής? Αργανέλαιο οφέλη, Jojoba πετρέλαιο για τα μαλλιά · αργανέλαιο για τα μαλλιά είναι πολύ αποτελεσματικό για πολλά προβλήματα τρίχας ως πετρέλαιο Αργκάν είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Καλλιεργούν ξηρά μαλλιά και καθιστά την λάμψη των μαλλιών με την υγεία και λάμψη. Βοηθά στην ομαλή ακόμη και τις πιο frizziest της τρίχας και να αποκατασταθεί αναπήδηση και δικαίως αποκαλείται το χρυσό υγρό.