Πάπυρος

Το αιγυπτιακό πάπυρο υπήρξε πάντοτε συνδέεται με την ιστορία από χαρτί, καθώς και τους αρχαίους Αιγυπτίους. Οι κάτοικοι της αρχαίας Αιγύπτου είχε χρησιμοποιήσει αυτή τη μονάδα για διάφορους σκοπούς. Χρησιμοποίησαν πάπυρο για την κατασκευή σκαφών, τα χαλιά, έπιπλα, σανδάλια, σχοινιά, κλπ. Η σημαντικότερη ανάμεσά τους ήταν η χρήση του να κάνει χαρτί-όπως υλικό που ονομάζεται «πάπυρος». Πιστεύεται ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν χρησιμοποιήσει αυτό το φυτό σαν πηγή «πάπυρος», τα οποία χρησιμοποιούνται ως μέσο γραφής, 5000 χρόνια πριν. Έτσι, η καταγωγή του χαρτιού είναι επίσης συνδέεται με το εργοστάσιο Ο πάπυρος, που ήταν κάποτε σε αφθονία στην Αίγυπτο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για αυτό τα φυτά και την ιστορική σημασία της.
Πάπυρος Γεγονότα Φυτών
Πάπυρο, το οποίο έχει ένα μέρος της ανθρώπινης ιστορίας, είναι σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως ως καλλωπιστικό φυτό. Το επιστημονικό όνομα του παπύρου φυτό Cyperus πάπυρο και είναι κοινώς γνωστό ως πάπυρο σπαθόχορτο ή ψάθες και χαρτί. Το φυτό αυτό ανήκει στην Cyperaceae οικογένεια. Πάπυρος φυτά είναι εγγενή στην Αφρική και είναι συχνά βρέθηκε να αυξάνεται σε ρηχά νερά. Αυτό το φυτό έχει τα ψηλά στελέχη, που είναι τριγωνικής διατομής. Οι μίσχοι του φυτού μπορούν να αυξηθούν σε ύψος που κυμαίνεται μεταξύ 10 έως 16 πόδια. These πηγάζει αναπτυχθούν από τα ριζώματα και να πολυάριθμες εξογκώματα στην κορυφή άκρες τους. Κάθε στελέχους του παπύρου φυτών έχει πολλές αιχμές, που μπορεί να αυξηθεί σε ένα μέγιστο μήκος περίπου 10 ίντσες. These αιχμές ανάπτυξη πρασινωπή-καφέ συστάδες λουλουδιών άκρες τους και τα λουλούδια μετατρέπουν σε καρπούς που με το χρόνο. Τώρα, γνωρίζετε περισσότερα για την εμφάνιση του πάπυρο. Λέγεται ότι το φυτό ήταν κάποτε άφθονο στις όχθες του Νείλου. Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά σε μερικά πάπυρο πληροφορίες φυτό για το πώς οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν.
Πάπυρος Βίβλος
Ο πάπυρος εγκατάσταση αυτή χρησιμοποιείται από τους αρχαίους Αιγυπτίους για διάφορους σκοπούς. Οι εν λόγω εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται επίσης στην παραγωγή των στρωμάτων, επίπλων, καλάθια, κουτιά κ.λπ. Η ριζώματα του πάπυρος χρησιμοποιήθηκε ως τροφή και φάρμακα. Ακόμη και αρώματα έγιναν από τα ριζώματα. Ωστόσο, η σημαντικότερη τον πάπυρο χρήσεις των φυτών ήταν ο ρόλος της στη λήψη των «πάπυρος», το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως μέσο για το γράψιμο. Η ακόλουθη μέθοδος εγκρίθηκε από τους Αιγυπτίους στη λήψη πάπυρο. Μετά τη συγκομιδή των στελεχών, η πράσινη εξωτερικού περιβλήματος είχαν αφαιρεθεί και το εσωτερικό ψίχα ήταν κομμένο σε μακριές λωρίδες. Αυτές οι λουρίδες ήταν μούσκεμα για λίγες μέρες και μετά από αυτό ήταν τοποθετημένα σε εναλλασσόμενα οριζόντια και κάθετα στρώματα, σε ένα βαμβακερό πανί. Αυτά τα στρώματα των ταινιών πιέστηκαν μαζί με τα βαμβακερά ρούχα, τα οποία αφαιρέθηκαν, αφού παίρνουν εντελώς στεγνό. These πάπυρος φύλλα ή χαρτί-όπως υλικά στιλβωμένο με πέτρες για να πάρει λείων επιφανειών για το γράψιμο. «Χαρτί» Η λέξη προέρχεται από το αιγυπτιακό πάπυρο.
Πάπυρος Φροντίδα φυτών
Καλλιέργεια πάπυρος φυτά δεν είναι ένα βρώμικο or δύσκολο έργο από την οπτική γωνία κηπουρική, αν γνωρίζετε τη σωστή μεθόδους. Θα πρέπει να ασχοληθούν με τη θέση της φύτευσης, η οποία θα πρέπει να είναι μια μερική ή πλήρη ηλιόλουστη περιοχή. Είναι κυρίως καλλιεργούνται ως εργοστάσιο τοπίο και φυτεύονται σε boggy περιοχές κοντά στις λίμνες, στο πλαίσιο του σχεδίου εξωραϊσμού. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και ως φυτά εσωτερικού χώρου σε δοχεία. Σιγουρευτείτε ότι το δοχείο δεν έχει τρύπες. Αν υπάρχουν τρύπες στο δοχείο να διατηρείται σε ένα δίσκο με χαλίκι και γεμίστε το δίσκο με νερό. Use χώμα με λίγη ποσότητα άμμου. Το νερό τα εγκαταστάσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα και ομίχλη the κουτσουρεμένος πάπυρο φυτών, επειδή χρειάζονται υψηλή υγρασία για να αναπτυχτεί.
Σήμερα, θα μάθετε περισσότερα για τα φυτά παπύρου, το ρόλο του στο να καταστήσει πάπυρο και πώς να τα μεγαλώνουν. Αν σας ενδιαφέρει σε αυτό το εργοστάσιο, επικοινωνήστε με έναν τοπικό βρεφικό σταθμό για μερικές ριζώματα ή φυτά. Μπορείτε επίσης να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πάπυρο φροντίδα των φυτών από αυτούς.