Αυτοκίνητο αντικατάστασης μπαταριών

Μολονότι δεν είναι εκατό τοις εκατό, οι πιθανότητες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου σας ξεκινώντας προβλήματος σε όλη τη διαδρομή σε κάποιο ελάττωμα με την μπαταρία είναι σημαντικές. Κι αν η βλάβη είναι κάτι μεγάλες, τότε θα είναι αριστερά που δεν επιλογή από το να πάει για αντικατάσταση της μπαταρίας αυτοκινήτου. Αλλά πριν επιλέγετε να αντικαταστήσετε μπαταρία αυτοκίνητό σας με ένα καινούργιο, χρειάζεστε να βεβαιωθείτε ότι χρειάζεται πραγματικά αντικατάσταση. Μετά από όλα, οι δαπάνες για ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και ο χρόνος για την αντικατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου, μόνο να συνειδητοποιήσουμε ότι το ζήτημα δεν ήταν με τη μπαταρία, αλλά κάποιο άλλο στοιχείο, μπορείτε να εντελώς απογοητευτικό.
Αυτοκίνητο διαδικασία αντικατάστασης μπαταριών
Κατά καιρούς, ο καθαρισμός της θειικής συσσώρευση ή την φόρτιση της μπαταρίας μπορεί να λύσει τα προβλήματα αυτοκίνητο που συνδέονται με αυτό. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις κατά την αντικατάσταση της μπαταρίας αυτοκινήτου η μόνη επιλογή που έχετε. Δεδομένου παρακάτω βήμα-βήμα οδηγίες αντικατάστασης αυτοκίνητο μπαταρίας χρειάζεται να ακολουθήσετε να εκτελέσουν αυτό φαινομενικά δύσκολο έργο.
Αγοράστε ένα νέο αυτοκίνητο μπαταρίας: Όταν αγοράζετε μια νέα μπαταρία αυτοκινήτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό μοντέλο. Διασταυρώνει τις προδιαγραφές της με εκείνες για την παλιά μπαταρία. Έλεγχος για τις διαστάσεις είναι επίσης σημαντική, όπως μπαταρίες αυτοκινήτου έρχονται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα σήμερα.
Ασφάλεια Gear: Το πιο σημαντικό πράγμα όταν εργάζονται στην περιοχή της κουκούλας του αυτοκινήτου είναι η χρήση των εργαλείων ασφάλειας, όπως προστατευτικά γυαλιά και γάντια. Γυαλιά προστασίας είναι απαραίτητες, καθώς έχουμε να κάνουμε με τα ηλεκτρικά εξαρτήματα που έχουν την τάση να παράγουν σπινθήρες. Γάντια, από την άλλη μεριά, είναι αναγκαία δεδομένου ότι αυτές οι μπαταρίες περιέχουν θειικό οξύ που μπορεί να επιβλαβής για το δέρμα.
Αρχικές Προετοιμασία: Μπορείτε να ξεκινήσετε στάθμευση το αυτοκίνητο επί ισοπέδωσε επιφάνεια και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το χειρόφρενο. Ανοίξτε το καπό και να εντοπίσετε την μπαταρία. Αυτό δεν θα είναι δύσκολο, καθώς η μπαταρία βρίσκεται σε κάποια γωνιά εύκολη πρόσβαση στην περιοχή της κουκούλας.
Ο εντοπισμός των Τερματικά: Πριν αφαιρέσετε την παλιά μπαταρία, τον εντοπισμό των θετικών και αρνητικών τερματικών σταθμών, όπως θα πρέπει να τους αποδίδουν σωστά τη νέα μπαταρία. Για τους σκοπούς της ταυτότητας των θετικών τερματικό θα βαθμολογηθούν από (+) υπογράψει, ενώ το αρνητικό τερματικό θα βαθμολογηθούν από (-) πρόσημο. Αν δεν είναι η ταυτότητά τους, πρέπει να επισημάνετε τους ιδανικά με τα αντίστοιχα σημάδια, έτσι ώστε να μην μπερδευτείτε στη συνέχεια.
Αφαίρεση του Τερματικά: Πάντα να αποσυνδέετε τον αρνητικό πόλο πρώτο, όπως η αποσύνδεση θετικό πόλο πρώτα τις αυξήσεις τις πιθανότητες για βραχυκύκλωμα στα αυτοκίνητα ηλεκτρικό σύστημα. Αυτοί οι ακροδέκτες συνδέονται με την μπαταρία με σφιγκτήρες. Χρησιμοποιώντας ένα κλειδί που μπορείτε να χαλαρώσει these σφιγκτήρες, και σύρετε τα τερματικά από τις θέσεις τερματικό της μπαταρίας.
Αφαιρέστε την μπαταρία: επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσετε την μπαταρία από τη θήκη των μπαταριών, για τις οποίες θα πρέπει να απομακρύνει όλες τις βίδες που αποδίδουν στον κάτοχο. Πρέπει να πάρετε also Σημειώστε το γεγονός ότι, ακόμη και αν η μπαταρία Μπορεί να φαίνεται πολύ μικρή σε μέγεθος, είναι πολύ heavy.
Καινούρια μπαταρία Εγκατάσταση: Τώρα που την παλιά μπαταρία αφαιρεθεί, το μισό έργο έχει ολοκληρωθεί. Δίπλα έχετε να τοποθετήσετε το νέο μπαταρία στη κατόχου μπαταρία και αντικαταστήσει όλα τις βίδες στις αντίστοιχες θέσεις τους. Αν χρειαστεί, καθαρίστε τη θήκη των μπαταριών πριν βάλετε τη νέα μπαταρία. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την εγκατάσταση μπαταρία του αυτοκινήτου.
Συνδέστε το Τερματικά: Επόμενο βήμα για την αντικατάσταση της μπαταρίας αυτοκινήτου είναι να θέσει τους τερματικούς σταθμούς πίσω στις αντίστοιχες θέσεις τους. Ιδανικά, θα πρέπει επίσης να καθαρίσετε τους σφιγκτήρες τερματικό πριν από την πρόσδεσή τους στο μπαταρία. Παρόλο που απορρέουν τους τερματικούς σταθμούς, αποδίδουν θετικό πόλο πρώτα. Σύρετε το σφιγκτήρα πάνω στο post τερματικό σταθμό και σφίξτε το με ένα κλειδί. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με τον αρνητικό πόλο. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να καθαρίσετε πόλους της μπαταρίας.
Use Lithium Grease: Αφού τελειώσετε με αντικατάσταση παλαιών μπαταρία του αυτοκινήτου σας με το νέο, μπορείτε να βάλτε λίγο γράσο λιθίου επάνω του τερματικού σταθμού, προκειμένου να αποφευχθούν πόλο της μπαταρίας διάβρωσης. Αφού τελειώσετε με αντικατάσταση μπαταρία αυτοκίνητο, απλά βεβαιωθείτε ότι όλες η ηλεκτρική συνιστώσες του αυτοκινήτου λειτουργούν σωστά. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να αντικαταστήσετε την μπαταρία του αυτοκινήτου.
Μπορείτε Πρέπει επίσης πάτε μέσω:? Ελέγξτε Car Μπαταρία? Αυτοκινήτου Μπαταρία Testing? Τρόπος Test a Car Μπαταρία? Ήταν μια απλή μπαταρία αυτοκινήτου οδηγό αντικατάστασης προορίζεται να καταστήσει το στόχο ευκολότερο για σας να εκτελέσει. Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι είναι δύσκολο, μπορείτε πάντα να καταφεύγουν στην επαγγελματική βοήθεια. Γενικά, αυτοκίνητο κόστος αντικατάστασης μπαταριών κυμαίνεται οπουδήποτε μεταξύ $ 30 έως 150 δολάρια, ανάλογα με τη μάρκα που θα επιλέξετε, το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, κλπ. Ωστόσο, η καλύτερη διέξοδος είναι να ακολουθήσετε μερικές απλές συμβουλές για τη συντήρηση αυτοκινήτων μπαταρία, η οποία θα διασφαλίσει ότι όλα μπαταρία του αυτοκινήτου σας προβλήματα που παραμένουν στο κόλπο, και εσείς θα σώσει μερικά από τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας επίσης.