Δώρα για Παιδιά στο έδαφός τους 20 της

Είναι δύσκολο να αποφασίσει τα καλύτερα δώρα για παιδιά στο έδαφός τους 20 που οφείλεται στην ποικιλία στη σειρά των συμφερόντων τους. Είτε πρόκειται για δώρο γενεθλίων, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δώρο ή ένα δώρο Χριστουγέννων, θα πρέπει να το επιλέξουν προσεκτικά. Guys στην αγάπη τους 20 να έχουν χρήσιμα δώρα. Ας ρίξουμε μια ματιά τα δώρα για παιδιά σε τους 20 του.
Μεγάλες ιδέες δώρων για τα παιδιά σε τους 20 της
Είτε πρόκειται για τον αδελφό σας, φίλο ή ο φίλος σας, παιδιά Λατρεύω τα gadgets και τη μουσική. Παρακάτω αναφέρονται μερικές καλές ιδέες δώρων για τους τύπους στη δεκαετία του '20.
Εισιτήρια: Guys αγάπη γεγονότα ανεξάρτητα από την ηλικία τους, εξ ου και ένα εισιτήριο για μια ταινία, παιχνίδι και μια εκπομπή μουσικής μπορεί να είναι ένα από τα πιο cool δώρα για παιδιά γενέθλια. Ένα εισιτήριο για έναν αγώνα αυτοκινήτων, έναν αγώνα πυγμαχίας ή μια συναυλία, όπου το αγαπημένο του συγκρότημα εκτελεί μπορεί επίσης να είναι ένα θαυμάσιο δώρο. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή δικαιολογία για να περάσουν κάποιον ποιοτικό χρόνο με το φίλο, ο φίλος σας ή ο αδερφός στο οποίο θέλετε στο δώρο αυτό. Τα εισιτήρια δεν είναι ένα πολύ ακριβό δώρο και να έρθουν στον προϋπολογισμό σας.
Ηλεκτρονικά: Gadgets μπορούν να άριστα δώρα για παιδιά στην τους 20 του. Ένα laptop, palmtop, σημειωματάριο, MP3 player, iPod, κινητό τηλέφωνο ή ακόμη και ένα παιχνίδι βίντεο μπορεί να φέρει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό τους.
Μουσική: Δίνοντας τον ένα μουσικό CD ή ένα DVD από τα αγαπημένα τραγούδια του ή ένα συγκρότημα που μπορεί να είναι ένα από τα προσωπικά δώρα για τους άνδρες. Μπορείτε να κάνετε ακόμη και μια συλλογή όλων των αγαπημένη του μουσική και να κατεβάσετε στο iPod του. Όλα τα παιδιά αγαπούν τη μουσική, έτσι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο δώρο για κάθε άνθρωπος στο έργο του του '20.
Αξεσουάρ: Guys στην αγάπη τους 20 για να ντύνονται και να δείχνουν καλά, άρα gifting 'αυτόν ένα δροσερό επώνυμα watch ή τις ετικέττες σκυλιών του στρατού θα ήταν μια μεγάλη ιδέα δώρων. Αν είναι ήδη εργάζεται ή έχει σχεδιάζει να αρχίσει σύντομα μπορείτε δώρο αυτός μανικετόκουμπα, επίσημη παπούτσια της επιλογής του μια «Cool Water» από μπουκάλι Davidoff wallets άρωμα, κλπ. Ορισμένοι άνδρες στο χιπ χοπ αγάπη τους 20 της προετοιμασίας, ώστε να μπορείτε να δώρο μερικά μεγάλα αξεσουάρ σε τέτοια παιδιά. ζώνες καρπό, ασημένια κολιέ, καρφιά αυτί, δαχτυλίδια, Ray Ban γυαλιά ηλίου, κ.λπ. είναι μερικά από τα δώρα για τους άνδρες στην δεκαετία του '20 τους. Διαβάστε περισσότερα για τα ασυνήθιστα δώρα για τους άνδρες.
Ρούχα: Μια επίσημη φανέλα της αγαπημένης του εμπορικό σήμα, ένα Vintage T-shirt, γραβάτες σατέν, μερικά δώρα παιδιά θα ήθελαν να έχουν. They σαν επίδειξη νέων ρούχα τους, έτσι όταν δώρο τους παντελόνι, ρούχα, μπουφάν (επίσημες και ανεπίσημες), μπορείτε να κερδίσετε στον εαυτό σας μια μεγάλη αγκαλιά. Παιδιά στο έδαφός τους 20 που ήθελε επίσης να κινηθεί με τις τρέχουσες εξελίξεις, και επομένως δεν θα μυαλό ένα ζευγάρι αριστοκρατικό παντελόνι, ένα κασκόλ ή ένα μπερέ να παρακαμφθούν. Διαβάστε περισσότερα για καλύτερα δώρα για τους άνδρες το 2010.
Διακοπές: Guys σε 20 για τους τολμηρούς. Gifting ένας άντρας ένα εισιτήριο για ένα από τα αγαπημένα θέρετρα του, όπου μπορεί να απολαύσει μερικά θαλάσσια περιπέτεια μπορεί να είναι ένα τέλειο δώρο για τον ίδιο. Μπορείτε να τον εγγραφούν σε καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα, σερφ, αναρρίχηση και άλλα αθλήματα περιπέτειας μαθήματα εάν διακοπές φαίνεται να είναι μια ακριβή ιδέα για δώρο.
Άλλα Δώρα: Μερικά άλλα χρήσιμα δώρα για παιδιά σε 20 τους θα μπορούσε να είναι εργαλεία αυτοκίνητο, μια φωτογραφική μηχανή, ουρανοί χιόνι, μπαστούνια του γκολφ, πάνινα παπούτσια, ένα σύνολο κρασί, φορητό kit προϊόντα πρώτης ανάγκης, ψηφιακή κορνίζα, μπρελόκ, κλπ. Μπορείτε ακόμη δώρο του ένα USB ψύκτης ποτών και θερμότερο, εάν αυτός δεν έχει. Όταν δεν μπορείτε να καταλάβετε ιδέες για δώρα για παιδιά που έχουν τα πάντα, τα εξατομικευμένα δώρα είναι καλύτερα γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν τους έχετε, δεδομένου ότι δεν μπορεί να αγοραστεί. Θα μπορούσατε να κάνετε ένα λεύκωμα ή μια συλλογή από εικόνες σε μια παρουσίαση σημείο δύναμης και το δώρο τους. Ένα άλλο δώρο θα είναι μια εξατομικευμένη άλμπουμ φωτογραφιών, ή έναν πίνακα ζωγραφικής. Θα μπορούσατε να εκπλήξει τύπο σας κάνοντας κράτηση τραπέζι στο αγαπημένο του εστιατόριο ή να μεσολαβήσουν για μια νύχτα τύποι έξω με τους φίλους του. Μαγειρική αγαπημένο πιάτο του είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πω ότι σας ενδιαφέρει. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα καλάθια δώρο για τους άνδρες και τις ιδέες δώρων για παιδιά.
Διαβάστε αυτές τις άρθρα για μερικές ακόμη ιδέες δώρων για τα παιδιά:? Δώρα για ανδρών που έχουν τα πάντα · σπιτικά δώρα για τους άνδρες · 21η Δώρα γενεθλίων · εάν ψάχνατε για τα δώρα για παιδιά στην τους 20, ελπίζω αυτό το άρθρο βοήθησε. Μπορείτε να εκπλήξει τον ακόμη και με μερικές από τις ιδέες δώρων σας και να κάνετε την εκδήλωση ειδικό γι 'αυτόν.