Dorm διακοσμεί τις ιδέες

Για εκείνους που εισέρχονται για πρώτη φορά κολέγιο, τη σκέψη της διαβίωσης σε ένα κοιτώνα μπορεί να επικαλεστεί όλα τα είδη των αντιδράσεων. Κάποιοι μπορεί να αισθάνονται ενθουσιασμένοι που οφείλεται στο αίσθημα ανεξαρτησίας που σχετίζονται με τη ζωή κολέγιο, αλλά για ορισμένους, θα μπορούσε να σημαίνει την απώλεια στην άνεση των σπιτιών τους. Καλά, είναι χρόνος να γίνουν τροποποιήσεις, και να δημιουργήσει ένα χαρούμενο περιβάλλον, μετά από όλα, είναι μια νέα φάση της ζωής σας. Αν και μπορεί να χάσετε την άνεση του σπιτιού σας, αλλά μην απελπίζεστε, να dorm σας ένα σπίτι μακριά από το σπίτι, χρησιμοποιώντας εύκολες dorm ιδέες διακόσμησης. Προσθήκη στυλ σε dorm δωμάτιό σας χρησιμοποιώντας καινοτόμες ιδέες δωμάτιο dorm. Ξέρω ότι ίσως χρειαστεί να κρατήσετε τον προϋπολογισμό σας στο μυαλό, αλλά είναι δημιουργικός δεν έχει καμία σχέση με την ικανότητα των δαπανών σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε φθηνό κοιτώνα διακοσμώντας τις ιδέες να δώσει μια μεγάλη εμφάνιση σε ένα ειδάλλως τρυπώντας δωμάτιο dorm. Δεδομένου ότι πολλά από το χρόνο σας πρόκειται να δαπανηθούν στον τομέα αυτό, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε το ντεκόρ. Ποτέ δεν πρέπει να πράγματα δωμάτιό σας με τα πράγματα όπως ότι μπορεί να οδηγήσει σε ακαταστασία, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον περιορισμένο χώρο με σύνεση.
Λειτουργική ιδέες για τη διακόσμηση δωμάτια Dorm
Πριν να ανακαλύπτω τις ιδέες για τη διακόσμηση δωμάτια dorm, πρέπει να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο χώρο σωστά. Θα πρέπει να οργανώσετε δωμάτιό σας καλά. Είναι άσκοπο να διακοσμήσει ένα δωμάτιο γεμάτο από ακαταστασία και ογκώδη αντικείμενα. Το πρώτο βήμα θα ήταν να δημιουργήσουμε ένα τακτοποιημένο λειτουργικό δωμάτιο. Στη συνέχεια, μπορείτε να σκεφτείτε για τα διάφορα αξεσουάρ για να διακοσμήσει την αίθουσα. Πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου τους κανόνες σχετικά με dorm ζωγραφική, τη χρήση των συνδετήρων καρφιά, ή ταινίες στους τοίχους του δωματίου σας. Όσον αφορά το διάστημα είναι υπό εξέταση, έξυπνη χρήση του χώρου καθίσταται δυνατή με τη χρήση δοχεία αποθήκευσης, ντουλάπα ή καμβά διοργανωτές, το τροχαίο ράφι παπουτσιών κάτω-κρεβάτι, κάτω από-κρεβάτι κουτιά και τοίχου ράφια.
Wall Αξεσουάρ? Αφού έχετε οργανώσει το δωμάτιό σας, μπορείτε να κινηθείτε προς τη διακόσμηση του δωματίου σας. Ανάλογα με το γούστο σας θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα θέμα. Η όλη διακόσμηση θα μπορούσε να βασίζεται σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Για παράδειγμα, τα αγόρια γενικά αγαπούν τα σπορ αυτοκίνητα και τα σπορ περιπέτειας, οπότε θα μπορούσε να βάλει αφίσες για να εκφράσω το πάθος τους για το αγαπημένο τους σπορ. Όσον αφορά τα κορίτσια είναι υπό εξέταση, απαλή και λεπτή εμφάνιση θα μπορούσε να προτιμηθεί, έτσι νεράιδες, ρομαντισμό και λουλούδια έρχονται ως δημοφιλή θέματα. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιεί τις θεματικές διακοσμήσεις τοίχων και αξεσουάρ για να προσθέσετε ζωή σε μια κατά τα άλλα βαρετή δωμάτιο. Θα μπορούσες να κάνει ένα κολάζ και το βάζουμε στον τοίχο. Αυτό είναι ένα εύκολο dorm διακόσμηση ιδέα και δεν θα κοπεί μια μεγάλη τρύπα στη τσέπη σας, πάρα πολύ. Θα μπορούσατε επίσης να βάλετε πολύχρωμα αφίσες από τις αγαπημένες σταρ του σινεμά σας ή rock μπάντες στον τοίχο. Ενώ η αγορά τοίχων φροντίστε να μην ξεχάσετε το συνδυασμό χρωμάτων. Φωτεινά και έντονα χρωματισμένα αξεσουάρ που κρέμεται από ανοιχτόχρωμα τοίχους θα εντείνει τη διακόσμηση. Εάν έχετε ένα καλλιτεχνικό ράβδωση σε σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταλέντο σας να φτιάξετε το δικό τοίχων σας. Δεν θα πρέπει να εξοικονομήσει χρήματα και θα σας επιτρέψει να δανείσουν μια προσωπική πινελιά στο δωμάτιό σας. Έτσι, αν αγαπάτε τη ζωγραφική και σχέδιο, τη γνωρίζετε ήδη ένα φθηνό κοιτώνα διακοσμώντας την ιδέα.
Υφάσματα? Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα στο δωμάτιό σας, επιλέγοντας το σωστό είδος του υφάσματος για κουρτίνες και στα σεντόνια σας. Καλό θα είναι να επιλέξετε ένα αναστρέψιμη κασκόλ που πηγαίνει καλά με το συνδυασμό χρωμάτων. Σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει αυτό που θα δούμε καθαρά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Έτσι, μια πιο σκοτεινή σκιά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κασκόλ και αντιπαράθεση σκιές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την μαξιλάρια και κουβέρτες ρίξει. Ένα κρεβάτι είναι το μεγαλύτερο κομμάτι των επίπλων σε κοιτώνα, έτσι είναι απολύτως απαραίτητο για να το κανονίσουμε σωστά. Κάποιος μπορεί επίσης να επιλέξουν το συνδυασμό χρωμάτων του δωματίου σύμφωνα με τις dorm κρεβάτι δωμάτιο. Κάνοντας παραγεμισμένα παιχνίδια μαζί με τα αφράτα μαξιλάρια είναι ένα από τα χαριτωμένα dorm ιδέες διακόσμησης για το δωμάτιο dorm των κοριτσιών ». Θα μπορούσατε να τοποθετήσετε μια πλευρά τραπέζι δίπλα στο κρεβάτι σας και τοποθετήστε ένα ξυπνητήρι και μικρά διακοσμητικά αντικείμενα σε αυτό. Θα μπορούσατε επίσης να τοποθετήσετε ένα χαλί στο πάτωμα. Χρησιμοποιήστε πολύχρωμα υφάσματα για κουρτίνες ντους. Προσθέτοντας χρώμα σίγουρα θα κάνει το χώρο να φανεί καλύτερα.
Φωτισμός? Σίγουρα δεν θα ήθελε δωμάτιό σας για να δούμε θαμπό. Ο φωτισμός είναι μια εξαιρετικά σημαντική πτυχή του ντεκόρ. Κακός φωτισμός μπορεί να καταστρέψει όλες τις προσπάθειές σας για να διακοσμήσουν dorm δωμάτιό σας. Extra φωτισμό θα μπορούσε να κάνει μια μεγάλη διαφορά στο περιβάλλον. Use κομψό λαμπτήρες και μοναδικές αποχρώσεις λαμπτήρων για dorm δωμάτιό σας. Δεδομένου ότι ενδέχεται να χρειάζονται λαμπτήρες γραφείο ή φωτιστικά δαπέδου, επενδύει σε κάτι που θα ενισχύσει την εμφάνιση του δωματίου σας. Θα ήταν σκόπιμο να διατηρηθεί το συνδυασμό χρωμάτων ή θέμα στο μυαλό.
Ελπίζω να βρίσκονται αυτές οι dorm διακοσμώντας τις ιδέες χρήσιμες. Κάντε dorm δωμάτιό σας μια αντανάκλαση της προσωπικότητάς σας και να δοκιμάσετε καινοτόμες ιδέες για να κάνει χώρο σας να φανεί κομψή.