Vinyl Απομάκρυνση Όροφος

Οι συχνότερες χώρων σπιτιού όπου θα βρείτε βινυλίου δάπεδο είναι μπάνια και κουζίνες σας. Υπάρχουν στιγμές που όλο το σπίτι είναι στα πατώματα βινυλίου. Καθαρισμός και διατήρηση της πατώματα βινυλίου απαιτεί πολύ προσοχή καθώς αλλάζει χρώματός μια χρονική περίοδο. Όταν φίλος μου μετακόμισε στις νέες διαμέρισμά της, όλα μπορούσαμε δούμε ήσαν πελεκημένη και σχισμένο βινυλίου δάπεδο. Σήμερα δεν με παίρνουν λανθασμένο, πατώματα βινυλίου είναι μια ανακούφιση σε σύγκριση με χαλιά δαπέδου που χρειάζεται λιγότερο χρόνο σε καθαρισμό. Αλλά ο ζητήματα ξεκινούν όταν δεν μπορείτε ακριβώς να σταθεί τη θέα του αποχρωματισμένο, σκισμένα, και χρωματίζονται πατώματα βινυλίου. Λοιπόν, τι κάνουμε για αυτό; Κατάργηση βινυλίου δάπεδο είναι μια από τις λύσεις. Τότε ας πιάσουμε δουλειά και να βοηθήσει σας με ένα εύκολο έργο DIY απομάκρυνσης ορόφου βινύλιο.
Καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσει βινυλίου δάπεδο
Τα βασικά βήματα για την απομάκρυνση δάπεδο βινυλίου μπορούν να εκτελούνται με ελάχιστη προσπάθεια και μερικά εργαλεία. Ρίξτε μια ματιά στο πώς εύκολο απομάκρυνση όροφο βινύλιο είναι χωρίς τη βοήθεια ενός πολυτεχνίτης. Διαβάστε περισσότερα για την επισκευή βινυλίου δάπεδο.
Υλικά που απαιτούνται? Putty μαχαίρι? Λαστιχένια γάντια? Διαλυτικό? Συγκαλύψουν ή καθαρό πανί? Βήμα # 1: φοράτε παλιά ρούχα (δεν έχει αυτές που σας αρέσει), λαστιχένια γάντια και μια μάσκα ή τοποθετήστε ένα καθαρό πανί πέρα ​​από τη μύτη και το στόμα σας. Ανοίξτε τα παράθυρα στο δωμάτιο και του υπόλοιπου σπιτιού / διαμερίσματος. Αυτή η εργασία χρειάζεται πολλή εξαερισμού.
Βήμα # 2: Μερικοί βινυλίου δάπεδο έχει λινέλαιο (δαπέδου), η οποία πρέπει να ξεφλουδιστεί μακριά. Μπορείτε πράξουν με τα χέρια σας ή χρησιμοποιήστε το putty μαχαίρι επίσης.
Βήμα # 3: λυγίσει κάτω σαν σκυλί σε ετοιμότητα και τα γόνατά σας να ρίξτε λίγο διαλυτικό στην εκτεθειμένη περιοχή. Πρόκειται για την περιοχή όπου θα αρθεί μόνο τα λινέλαιο από. Βεβαιωθείτε ότι έχετε Παπανικολάου το αραιωτικά χρωμάτων, έτσι ώστε να πηγαίνει βαθιά κάτω από την παλιά πάτωμα βινύλιο. Το χρώμα λεπτότερη θα κάνει την κόλλα κάτω από ολισθηρό αρκετή για την απομάκρυνση πάτωμα βινυλίου.
Βήμα # 4: Τώρα ξύνεται το παλιό πατώματα βινυλίου. Με το putty μαχαίρι, ανελκυστήρας προσεκτικά κάθε κομμάτι. Μερικά από τα κομμάτια δαπέδου βινύλιο θα βγει εύκολα αλλά άλλοι να αναλάβει ένα τμήμα του χρόνου σας. Το χρώμα λεπτότερη έχει την τάση να εξατμίζονται γρήγορα, έτσι η εργασία ανάλογα. Εάν θέλετε, μπορείτε να πάρετε μικρές μπαλώματα στο ολόκληρο πάτωμα και εφαρμόστε το αραιωτικά χρωμάτων στις περιοχές αυτές.
Κατάργηση Vinyl Δάπεδα από σκυρόδεμα
Τώρα βινύλιο απομάκρυνση δαπέδου από σκυρόδεμα δεν είναι ένας περίπατος στο πάρκο. Αν νομίζατε κανονικής πατώματα βινυλίου ήταν κακή, τότε θα είναι για μια κουραστική ημέρα εργασίας με την απομάκρυνση δάπεδο βινυλίου από σκυρόδεμα. Παρά το γεγονός ότι, δεν είναι μια αδύνατη αποστολή. Εδώ είναι η βαθμιαίες οδηγίες για το πώς να αφαιρέσει βινυλίου δάπεδο από σκυρόδεμα.
Υλικά που απαιτούνται? Όροφος ξύστρα? Ακετόνη? 5 ιντσών putty μαχαίρι? Ξυράφι ξύστρα? Βραστό νερό? Λαστιχένια γάντια? Ξυράφι μαχαίρι? Τσιμέντων σκάφους υποστηρικτής? Leveler δαπέδου? Βίδες Cement? Βήμα # 1: Με την ξυράφι μαχαίρι, θα κόψετε το πάτωμα 2 X 6 πόδι διαιρέσεις. Αυτή θα κάνει την εργασία λίγο πιο εύκολη. Σπρώξτε το ξέστρο πάτωμα κάτω από την πλευρά του τεμαχίου πάτωμα και να ελέγξει εάν ξεκολλήσει. Αν ναι, τότε είσαι τυχερός. Αλλά αν δεν, τότε δεν είναι πρόβλημα? Θα το χειριστεί. Το ξέστρο ξυράφι θα σας βοηθήσει να φύγει ο όροφο.
Βήμα # 2: σκίσουμε το Κάλυμμα βινυλίου μακριά. Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, απλά rip από το βινύλιο, και αφήνουν να γεμίσει και να αποκαλύψει την κόλλα κάτω. Όταν το εμβαδόν του δαπέδου είναι μεγάλο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να νοικιάσετε ένα ηλεκτρικό ξύστρα για ένα κατάστημα υλικού κοντά σας. Μα εγώ θα συμβουλή σας να το κάνουν χέρι, όπως το ηλεκτρικό ένα τείνει να είναι λίγο δύσκολο να χειριστεί.
Βήμα # 3: Ρίχνετε βραστό νερό απευθείας στην εκτεθειμένη περιοχή κόλλα. Περιμένετε λίγα λεπτά και στη συνέχεια, ξεκινήστε αναμόχλευση και πάλι το λόγο. Αν και είναι μια ακατάστατη εργασία, σίγουρα θα καταλήξετε finishing βινυλίου έργο your απομάκρυνση πάτωμα. Αρπάξτε κάποια παλαιά κουρέλια για να μπορείτε να προληφθεί η εξάπλωση νερό από παντού.
Βήμα # 4: Ένας άλλος τρόπος θα ήταν η χρήση ακετόνης. Εάν οι παραπάνω μέθοδοι δεν δούλεψε, τότε φορούν λαστιχένια γάντια και μάσκα σας πριν ρίξτε λίγο ασετόν στο πάτωμα. Αφήστε το ακετόνης μουλιάσει στο εδώ και αρκετό καιρό? Συνέχεια, με το 5 ιντσών μαχαίρι στόκος, έναρξη αναμόχλευση των υπόλοιπων κόλλα. Ανοίξτε τα παράθυρα στο δωμάτιο και το σπίτι για τον αερισμό του χώρου από την εργασία σας.
Βήμα # 5: Ως τελευταία εναλλακτική λύση, να βάλετε καινούρια βινυλίου δάπεδο σχέση με τον προηγούμενο. Αν κάποια από τα κομμάτια ήρθαν μακριά και οι άλλοι ήταν απλά πάρα πολύ σκληρό για να ξύσει, τότε θα πρέπει να καλύψει το κενό από κάτω με the leveler πάτωμα. Θα επίσης να τοποθετήσετε ένα στρώση σκάφους χρηματοδότης τσιμέντου. Πάρτε όλα σε ισχύ με τη βοήθεια των βιδών τσιμέντο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ζωγραφική Vinyl Δάπεδα? Εγκαταστήστε Vinyl Δάπεδα? Πώς να αφαιρέσει τη σκουριά στελέχη από βινύλιο Δάπεδα? Οι τεχνικές που αναφέρονται στο άρθρο θα σας βοηθήσει με σχέδιο απομάκρυνσης του βινυλίου δαπέδου σας. Να είναι προσεκτικοί κατά εργάζεστε, δεδομένου ότι θα ίντσες μακριά από το βραστό νερό, ακετόνη, και / ή ξύστρα ξυράφι.