Whiskey Είδη

Whiskey σημαίνει στην πραγματικότητα «νερό της ζωής» σύμφωνα με τη γαελική usquebaugh λέξη, η οποία ήταν phonetically μειωθεί σε usky, μέχρις ότου η αγγλική κάλεσε τελικά ουίσκι. Η προέλευσή του είναι κάπως αμφισβητείται, ότι δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο καθένας θέλει να είναι μέρος της ιστορίας αυτού του δημοφιλούς αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά. Αυτό κάνει την ιστορία της ανάπτυξης της ως ενδιαφέρον, καθώς τα είδη ουίσκι σήμερα διαθέσιμη.
Απόσταξη ήταν παλιά διαδικασία χρησιμοποιούνται Ασία αποστάξουν αρώματα. Οι Κινέζοι έχουν την απόσταξη υγρό από το ρύζι από τις ηλικίες. Οι Ιρλανδοί ιεραπόστολοι έφερε την τεχνική της απόσταξης για την Ιρλανδία και σε άλλα μέρη του κόσμου από τη Μεσόγειο, για ιατρικούς σκοπούς. Ήταν στη Βρετανία η κριθή χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να κάνει το ουίσκι. Και το ομοειδές λένε, ανάπαυση ιστορίας ...
Πώς είναι Made Ουίσκι;
Παραδοσιακά, το ουίσκι διαδικασία λήψης περιλαμβάνει βύνης, πολτοποίηση, ζύμωση, απόσταξη και την ωρίμανση. Διαδικασίας και ζύμωσης ουσία κόκκους του είναι κάνει κάθε Ουίσκι διαφορετικές μεταξύ. Σιτηρά είναι φυτρωμένα, η διαδικασία αυτή ονομάζεται ζυθοποιίας. Malting γίνεται να μετατρέψετε διαλυτά σάκχαρα από άμυλα στο σιτάρι σε αλκοόλη. Η τύρφη χρησιμοποιείται για να σταματήσει και να στεγνώσει φυτρωμένων σιτηρών, η τύρφη καπνός μπορεί να επηρεάσει τη γεύση του τελικού προϊόντος. Το σιτάρι αλέθεται στη συνέχεια. Hot καθαρό νερό προστίθενται για να διαλυθεί το σάκχαρα της βύνης, η διαδικασία πραγματοποιήσει μερικές φορές με περισσότερες θερμαίνονται υδάτων. "Βότανο" Αυτό το υγρό ονομάζεται, και συλλέγονται για περαιτέρω επεξεργασία. Το ψυχρό ζυθογλεύκος χύνεται σε μεγάλες άρματα μάχης και μαγιά προστίθεται να ξεκινήσει η διαδικασία της ζύμωσης. Τη μαγιά μετατρέπει τα σάκχαρα που υπάρχουν σε αλκοόλη και σε μερικές ημέρες, θα είστε κοντά στην κατοχή μιας μπύρας στο χέρι. διαδικασία απόσταξης και ο αριθμός των φορών που το υγρό αποστάζεται κυρίως εξαρτάται από τον οινοπνευματοποιό, ακόμη και η χώρα προέλευσης ουίσκι. Μετά την απόσταξη έχει τελειώσει, με το πνεύμα έχει τεθεί σε δρύινα βαρέλια και αποθηκεύεται για ωρίμανση. Το βαρέλι βελανιδιάς είναι αυτό που προσθέτει ένα «τυπικό χαρακτήρα» στη γεύση το ουίσκι του (πνεύμα). Δεδομένου ότι το ξύλο είναι πορώδες, προσθέτει η «περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά» στη γεύση με το πνεύμα του. Κάθε χρόνο περίπου το 2% του πνεύματος χάνεται μέσω της φυσικής εξάτμισης, έτσι ώστε τα μεγαλύτερα του ουίσκι, εκμισθωτής του πνεύματος και περισσότερο βάρος.
Whiskey Είδη
Ουίσκι γίνεται από το νερό, τη μαγιά και ζύμωση σιτάρι και ωριμάζει σε ξύλινα. Και είναι η ποιότητα αυτών των τριών συστατικών παράλληλα με τη θεραπεία που έχει λάβει η οποία δίνει κάθε ουίσκι τη δική του ξεχωριστή γεύση και το άρωμα του. Μετά είναι τα διάφορα είδη ουίσκι.
Δημοφιλή Τύποι ουίσκι? Malt Ουίσκι: Το ουίσκι είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από βύνη κριθαριού και αποστάζεται σε ένα κρεμμύδι σε σχήμα δοχείο ακόμα.; Κόκκος Whiskey: Φτιαγμένο από μίγμα βυνοποιημένης και un-malted κριθάρι μαζί με άλλους κόκκων συνήθως στήλη ακόμα.? Single Malt Ουίσκι: Το ουίσκι είναι κατασκευασμένη από μια ενιαία αποστακτήριο, και θα μπορούσε να είναι ή δεν θα μπορούσε να είναι ένα μίγμα από ουίσκι από διάφορα βαρέλια, αλλά όλα είναι κατασκευασμένα από το ίδιο αποστακτήριο.? Vatted Malt Ουίσκι: παρασκευάζονται από μίγματα malt ουίσκι από διαφορετικά αποστακτήρια.? Pure Pot Still Ουίσκι: Αποκλειστικά στην Ιρλανδία, πνεύμα αυτό αποστάζεται σε ένα δοχείο εξακολουθεί να παρουσιάζει μια πολτοποίηση των δύο? Βύνη και un-βύνη κριθαριού.? Blended ουίσκι: Αυτό το ουίσκι γίνεται από ένα μείγμα βύνης και σιταριού ουίσκι. ? Βαρέλια ουίσκι Αντοχή: Σπάνια, ακριβά και τα καλύτερα, τα ουίσκι βαρέλι συνήθως εμφιαλώνεται από το βαρέλι αδιάλυτο άμεσα.
Αμερικανική ουίσκι? Αμερικανική ουίσκι συνδυάζουν συνήθως κατ 'ευθείαν ουίσκι με νέα (un-ηλικίας) ουίσκι, κόκκους ουδέτερης αλκοόλης, αρωματικές ουσίες και χρωστικών ουσιών. Είναι φτιαγμένα από πολτό που αποτελούνται από το σιτάρι.
Σίκαλη Ουίσκι: Αυτό το ποτό είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα ζεστό νερό και πλιγούρι, τουλάχιστον το 51% σίκαλη.? Bourbon Whiskey: Αυτό το ουίσκι είναι κατασκευασμένο από πολτό που αποτελούνται από τουλάχιστον 51% καλαμποκιού. Ακόμη και ουίσκι καλαμποκιού γίνεται με παρόμοιας υφής. ? Straight Ουίσκι: Αυτό το ουίσκι αποτελείται από κάθε κόκκου (τουλάχιστον 51%) και ωριμάζει σε απανθρακωμένα νέα δρύινα δοχεία για δύο ή περισσότερα χρόνια.? Tennessee Whiskey: Το ουίσκι είναι φιλτράρεται μέσω ενός παχύ στρώμα σφενδάμνου ξυλάνθρακα, πριν τεθεί σε βαρέλια για τη γήρανση.
Scotch ουίσκι? Αν δεν ουίσκι δεν γίνεται στη Σκοτία, δεν μπορούν να επισημαίνονται ως «Scotch». Μερικά από τα καλύτερα τύποι ουίσκι, σκοτσέζικα ουίσκι »είναι αρκετά τα αγαπημένα κόσμο.
Single Malt Ουίσκι: Φτιαγμένο από 100% βύνη κριθαριού ουίσκι από το ένα αποστακτήριο.? Κόκκο Ουίσκι: αποστάζεται σε ένα ενιαίο αποστακτήριο από το νερό και του κριθαριού, και μπορεί να είναι ή να μην περιέχει σπόρων άλλων σιτηρών.? Blended Whiskey Grain: Το ουίσκι γίνεται από ανάμειξη ουίσκι κόκκους από περισσότερες από μία αποστακτήριο.? Blended Scotch Whiskey: Ο συνδυασμός των single malt ουίσκι και ουίσκι σιτηρών που έχει αποσταχθεί σε περισσότερα από ένα αποστακτήριο είναι γνωστό ως blended ουίσκι scotch.
Άλλοι τύποι Whiskey
Εκτός από τους κόκκους που χρησιμοποιείται που δίνουν σε κάθε ουίσκι ξεχωριστή γεύση του, κάθε χώρα διαθέτει πολύ διαφορετικοί τύποι ουίσκι είναι για όσους θέλουν φάσματος τοστ τους. These ουίσκι διαφέρει από το άλλο των κόκκων, βαρέλια και διαδικασία απόσταξης και τον αριθμό των φορών που έχει αποσταχθεί. Οι κλιματικές συνθήκες έχουν πάρα αντίκτυπο στην προτίμηση του ουίσκυ.
Γερμανική Whiskey? Ιρλανδική Whiskey? Ιαπωνικά Whiskey? Whiskey Ινδικού? Φινλανδική Whiskey? Καναδικού ουίσκι
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για άλλους τύπους ποτών και ποτών συνταγές.
Την ηλικία του ουίσκι θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη μόνο μέχρι να μένει στο ξύλινο βαρέλι, και όχι την ηλικία του την εμφιάλωση. Έτσι, αυτό που έχουμε εδώ είναι ένα τεράστιο αριθμό τύπων ουίσκι για ένα για να επιδοθούν σε, με κάθε τύπο φέρνοντας μαζί του μια γεύση μοναδική σε τόπο και χρόνο.