Πώς να υποβάλετε αίτηση ακρυλικά νύχια

Ακρυλικές καρφιά είναι βασικά τεχνητά νύχια που είναι κολλημένα στην αρχική τα νύχια σας να τους δώσουμε μια όμορφη εμφάνιση. Εάν έχετε μικρά καρφιά που δεν μεγαλώνουν γρηγορότερα έπειτα ακριβώς να επιλέξουν για αυτές. Κλασικό αυτό νύχι ψάχνει σίγουρα προσθέτει μέχρι εμφάνισή σας. Ακρυλικά νύχια, θα σας βοηθήσει να έχετε τα πολύ επιθυμητά, όμορφη δάχτυλα αναζητούν. Μπορείτε να τους έχουν σε οποιοδήποτε μήκος, κάθε χρώμα, κάθε σχήματος και κάθε σχεδιασμό. Μερικοί χρησιμοποιούν αυτές ως μόδα, κάποιοι χρησιμοποιούν αυτές επειδή η αρχική τα νύχια τους είναι μικρές ή εύθραυστα. Σε περίπτωση που έχετε μικρά καρφιά και θέλουν να παρακολουθήσουν ένα μέρος αύριο, απλά κόλλα σε αυτά τα designer ακρυλικά νύχια και ετοιμαστείτε. Λοιπόν, ίσως να αναρωτιέστε πώς να εφαρμόζουν ακρυλικά νύχια! Έτσι, είναι εδώ ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εφαρμόσει ακρυλικά νύχια.
Τρόπος εφαρμογής Ακρυλικό Nails at Home;? Εδώ είναι μια λίστα με πράγματα που θα πρέπει να έχουν την εργασία της εφαρμογής του ακρυλικού νύχια απόλυτα. ? Thinner? Ακρυλικό σκόνη? Ακρυλικό συμβουλές νυχιών? Orange ραβδί? Nail Filer? 150 buffer νυχιών πλέγμα? Thin βούρτσα? Nail εγχυτήρων? Nail prep? Μονομερές? Clear παλτό? Διαδικασίας? Ξεκινήστε τη διαδικασία του πώς να εφαρμόσει ακρυλικά νύχια προετοιμάζοντας νύχια σας .
Βήμα 1: Πρώτον καθαρίστε το νύχι σας, καταργώντας την προηγούμενη βερνίκι νυχιών.
Βήμα 2: Έπειτα, πρέπει να απολυμαίνονται. Χρησιμοποιήστε ένα αντιβακτηριακό πλύσιμο στο χέρι για να καθαρίσετε τα χέρια και τα νύχια σας πολύ καλά. Κρατώντας τα νύχια σας εμποτισμένο σε νερό για λίγα λεπτά είναι επίσης μια καλή ιδέα.
Βήμα 3: Περικοπή και σχήμα τα νύχια σας χρησιμοποιώντας κάποιο φίλτρο. Πάρτε πορτοκαλί ραβδί και ανεβάζει τις επιδερμίδες. Πάρτε το buffer καρφί και το επίπεδο της επιφάνειας. Κάντε το τραχύ, θα είναι ευκολότερο να εργαστεί ακρυλικά νύχια επί αυτής της επιφάνειας.
Βήμα 4: Τώρα, εφαρμόστε ένα καρφί prep για όλα τα νύχια. Στη συνέχεια, πρέπει να εφαρμόζουν ένα ενιαίο, ακόμη και παλτό του εγχυτήρα νυχιών. Αφού στεγνώσει καλά, μεταβείτε στο επόμενο βήμα για το πώς να εφαρμόσουν ακρυλική νύχια.
Βήμα 5: Ο χρόνος του να ξεκινήσει το δύσκολο μέρος για το πώς να εφαρμόσουν ακρυλική νύχια. Βυθίστε το πινέλο στο μονομερές και στη συνέχεια στο ακρυλική σκόνη. Πρέπει να έχετε ακρυλικό μπάλα στο βούρτσα, βγάλτε το βούρτσα αργά.
Βήμα 6: Τώρα, παλάμης σας σε έναν πίνακα και σιγά-σιγά να προχωρήσει. Τοποθετήστε αυτή την μπάλα στην βάση των νυχιών σας και προσεκτικά ισοπεδώνω την με τη βούρτσα, σκορπώντας όλα πέρα ​​από το καρφί, μετακινώντας το πινέλο από τη βάση προς την κορυφή.
Βήμα 7: Όταν, την ακρυλική ξεκινά ξήρανσης, τοποθετήσουν αμέσως ακρυλικό tip καρφί πάνω του. Πατήστε το και πιέστε προς τα κάτω. Σήμερα, κρατήστε την άκρη πατημένο για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Αργά ελέγξετε αν είναι ασφαλή ή όχι. Μόνο αυτά; Έχετε καθόρισε το ακρυλικό καρφί. Επαναλάβετε τη διαδικασία για όλα τα νύχια.
Βήμα 8: Τώρα, μπορείτε διαμορφώσει το άκρες ανάλογα με επιλογή σας. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει απλό λευκό ακρυλικά νύχια, τα χρώματα, όπως επιθυμείτε. Ολοκληρώστε τη διαδικασία για το πώς να εφαρμόσουν ακρυλικά νύχια με εφαρμογή ένα σαφές παλτό. Read more on ακρυλικό σχέδια καρφί.
Read more on Ακρυλικό Nails:? Ακρυλικό Καρφιά at Home? Ακρυλικό Nail Care? Με το νύχι art κερδίζει δημοτικότητα, ακρυλικά νύχια είναι πολύ σε ζήτηση. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία που είναι διαθέσιμη σε αυτές να σας βοηθήσουν να βρείτε ένα τέλειο κομμάτι για τα νύχια σας. Ενώ, πώς να εφαρμόσει ακρυλικά νύχια δεν είναι πια ένα δύσκολο έργο, φροντίστε να ακολουθήσετε κατάλληλη μετέπειτα παρακολούθηση. Υπάρχει ένας αριθμός ακρυλικών προϊόντων περιποίησης νυχιών που διατίθενται στην αγορά για το σκοπό αυτό. Έτσι, όταν εσείς να πάρει τα ακρυλικά νύχια;