Λεύκανση μαλλιά με υδρογόνου Υπεροξείδιο

Ξανθιά μαλλιά είναι κάτι ότι οι περισσότεροι από εμάς είναι συναρπάζουν της. Αυτό είναι το πώς, μαλλιά λεύκανσης και το χρωματισμό έρχονται στην εικόνα. Μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα χρώμα μαλλιών προϊόντων στην αγορά, την οποία μπορείτε να επιλέξετε ως ανά προνομιούχο σκιά σας. Ωστόσο, το μειονέκτημα της ιστορίες εφαρμογή αυτών των chemical με βάση τα προϊόντα είναι πολλά, such ως πτώση μαλλιά, σπάσιμο, κάψιμο τριχωτό της κεφαλής, hair στροφή πορτοκαλί ή πράσινο, κ.λπ. Έτσι, αντί να κάνουμε ένα style δήλωση με μια απόχρωση για τα μαλλιά, θα λύπη with απόφασή σας λεύκανση μαλλιών.
Για να ελαχιστοποιηθούν οι ασυνήθιστες αποτελεσμάτων λεύκανση μαλλιών, βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από μια αξιόπιστη μάρκα. Άλλος απλός τρόπος να καμαρώνω ξανθό χρώμα μαλλιών χωρίς δαπάνες πολλά χρησιμοποιεί σπίτι διορθωτικά μέτρα να ξεβάφει μαλλιά, των οποίων ορισμένες υδρογόνου βαφής υπεροξείδιο, 3 υπεροξειδίου υδρογόνου τοις εκατό, χυμό λεμονιού, τσάι και χαμομηλιού λουλούδι εκχύλισμα. Μεταξύ αυτών, το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι συνήθως επιλέξει, δεδομένου ότι δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Παρόμοια με άλλες μαλλιά χρωματισμού ιδέες, μπορείτε να επισημάνετε σκέλη τρίχα ή ελαφρυνθεί ο σκιά τρίχα (ως σύνολο) χρησιμοποιώντας υπεροξείδιο υδρογόνου.
Πώς να ξεβάφει μαλλιά με υπεροξειδίου υδρογόνου;
Έχετε, λοιπόν, αποφάσισε τελικά να ελαφρύνει τα μαλλιά με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Μην ξεχνάτε να φορούν προστατευτικό εξοπλισμό μάτι κατά την εκτέλεση των λεύκανση μαλλιών στο σπίτι, μετά από όλα, η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητα. Και ένα λέξη της προσοχής είναι ότι εάν έχετε μια πολύ ευαίσθητο δέρμα και συχνά πρόδηλη αλλεργικές αντιδράσεις σε χημικά, θεωρήστε συμβουλευόμενο ένα εμπειρογνώμονα μαλλιά προτού πραγματικά προχωρήσει με διαδικασία λεύκανση μαλλιά. Οι απαιτούμενες προμήθειες και τα βήματα για τη λεύκανση μαλλιών με υπεροξείδιο του υδρογόνου παρουσιάζονται πιο κάτω:
Απαιτείται προμήθειες · καθαρό μπουκάλι σπρέι · 3 υπεροξειδίου του υδρογόνου τοις εκατό, βαμβάκι · προστατευτικά εργαλεία τα μάτια, γάντια Χειροπρίονα · καλό conditioner για τα μαλλιά · Βήματα για Λεύκανση μαλλιά με Υπεροξείδιο του υδρογόνου
Βήματα αρ. 1 · προετοιμασία σας προτού προχωρήσετε για τη λεύκανση μαλλιών με υπεροξείδιο του υδρογόνου, τα γυαλιά γυαλιά και γάντια χέρι. Μπορείτε να φοράτε φαρδιά παλιό πουκάμισο, έτσι ώστε ακόμη και αν οι σταλαγματιές υπεροξειδίων και λάφυρα του υφάσματος, να μη σας ενοχλήσει πολύ. Σε ένα καθαρό μπουκάλι σπρέι (κατά προτίμηση με καινούργιο), συμπληρώστε τα 3 τοις εκατό του υδρογόνου διαλύματος υπεροξειδίου.
Βήματα # 2? Αν θέλετε να τονίσει σκέλη, ο διαχωρισμός των ειδικών τμημάτων. Έπειτα, βυθίστε ένα κομμάτι βαμβάκι σε υπεροξείδιο του υδρογόνου και τρίβουν κατά τη διάρκεια των τμημάτων. For ελάφρυνση μαλλιά ως σύνολο, μπορείτε να τυχαία χάσματος στις ενότητες και καλύπτει ένα τμήμα κάθε φορά. Ή αλλιώς, ψεκάστε το διάλυμα του υπεροξειδίου λεπτομερώς για να καλύψει όλες τις τρίχες.
Βήματα # 3? Μετά την εφαρμογή του υπεροξειδίου του υδρογόνου, θα πρέπει να αφεθεί η λύση στα μαλλιά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να φέρει την επιθυμητή απόχρωση. Ωστόσο, το χρονικό διάστημα που εξαρτάται από την φυσική απόχρωση τα μαλλιά σας (πολύ σκοτεινή συνεπάγονται μεγαλύτερη επεξεργασία και το αντίστροφο) και την τελική σκιά που προτιμήσατε (τον αναπτήρα που θέλετε, όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της θεραπείας).
Βήματα αρ. 4? Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν καλά αποτελέσματα μετά τη λήξη του υπεροξειδίου του υδρογόνου στα μαλλιά για 45 - 60 λεπτά. Μπορείτε να πλύνετε μερικές τρίχες μετά από περίπου 30 λεπτά τον έλεγχο του χρώματος. Πλύνετε τα μαλλιά εάν είστε άνετοι με τη σκιά ή άδεια για άλλα 15 λεπτά (αν απαιτείται). Στο μεταξύ, εάν παρουσιάσετε οποιαδήποτε συμπτώματα ερεθισμό ή ασυνήθιστο, να πάτε αμέσως και ξεπλύνετε τα μαλλιά και το κρανίο σας με δροσερό νερό.
Βήματα # 5? Μετά το πλύσιμο τα κρύα της νερά, τη θεραπεία μαλλιά σου βαθιά με ένα καλό conditioner. Περίθαλψη Αυτή η άκρη μαλλιών είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση των φυσικών λάμψη και απαλότητα. Πάρτε κάποιο χρόνο για να μασάζ τριχωτού της κεφαλής και πλύσης παραμένει υπεροξειδίου (αν υπάρχουν). Έπειτα, ξεπλύνετε με νερό και πάλι. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να χλωρίνη τα μαλλιά σας με υπεροξείδιο του υδρογόνου.
Μπορείτε να προτιμούν να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με:? Πώς τη χλωρίνη τα μαλλιά σας με Υπεροξείδιο του υδρογόνου? Πώς τη χλωρίνη μαλλιών στο σπίτι? Αν λεύκανση μαλλιών με υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι απλό και εύκολο, το καλύτερο είναι να βοήθεια ενός εμπειρογνώμονα τρίχας, ειδικά εάν είναι η Ιταλία προσπαθούν για πρώτη φορά. Μόλις δείτε πώς η αισθητικός πηγαίνει λεύκανση γίνεται με τα μαλλιά, μπορείτε να εξετάσετε κάνουμε για τη δική σας. Με την πρακτική σε λεύκανση μαλλιών με υπεροξείδιο του υδρογόνου, είμαι βέβαιος ότι θα είστε σε θέση να φωτίσει τα μαλλιά εύκολα και να πάρει την επιθυμητή απόχρωση των μαλλιών.