Home Τροποποίηση παρέχει ανεξαρτησία

Εκατομμύρια Αμερικανοί ζουν με αναπηρίες ή χρόνιες παθήσεις για τις οποίες, δεκαετίες πριν, θα μπορούσαν να επηρεάσουν τους να μπορούν να ζήσουν μόνα τους και να διαχειρίζονται τη ζωή τους ανεξάρτητα. Ωστόσο, χάρη στην έξυπνη τεχνολογία σχεδιασμού και της σύγχρονης τεχνολογίας, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι πλέον σε θέση να απολαύσουν τη ζωή τους χωρίς να εξαρτώνται από άλλους για να τους βοηθήσουν με καθημερινή τους ρουτίνα. Αρχική τροποποιήσεις - τη μετατροπή ή την προσαρμογή του περιβάλλοντος να καταστεί ευκολότερη την πλοήγηση - οι πιο προσβάσιμες και προσιτές από ποτέ.
Modifications να διευκολύνει την εκτέλεση εργασιών, μείωση του κινδύνου ατυχήματος και θα στηρίξει την ανάγκες του πληθυσμού που θέλουν να ζήσουν αυτόνομα. Προσαρμογές μπορούν να κυμανθούν από χαμηλού κόστους λύσεις όπως αφαιρώντας κίνδυνοι, διακινούνται επίπλωση, αλλάζοντας διευθετήσεις δωμάτιο όπου δραστηριότητες συμβούν ή προσθέτοντας απλές υποβοηθητικών συσκευών όπως ράμπες ή πιάσε μπαρ. Ακριβότερο τροποποιήσεις μπορούν περιλαμβάνουν ανακαινίσεις όπως εγκατάσταση αναπηρική πολυθρόνα-προσβάσιμο ντους, αντικαθιστώντας κλιμακοστάσια ή βήματα σκαλοπατιών, ή βελτιώνοντας καλωδίωση να εξαλείψει την ανάγκη για μπαλαντέζες.
Το Εθνικό Ευρετήριο της Home Τροποποίηση και Επισκευή Πόρων είναι μια εξαιρετική πόρος για όποιον χρειάζεται πληροφορίες σχετικά τροποποίησης σπίτι. Ξεκίνησε το 1990 από το Εθνικό Κέντρο πόρων για την υποστηρικτική στέγαση και Εσωτερικών Τροποποίηση, ο κατάλογος δημιουργήθηκε μετά τη διενέργεια έρευνας σε εθνικό επίπεδο των οργανώσεων, των επαγγελματιών, και των κρατικών και τοπικών φορέων. Πόροι ορίστηκαν και αξιολογήθηκαν για συμπερίληψη στον κατάλογο, και συμπεριλαμβάνονται εκατοντάδες καταχωρήσεων. Το Κέντρο παρέχει μόνο τις πληροφορίες για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν εγκρίνει ούτε διαφημίζει κάποιο από τα συμπεριλαμβανόμενα παρόχων. Ο κατάλογος είναι διαθέσιμο online στο homemods.
Οι πληροφορίες είναι οργανωμένη και ομαδοποιούνται ανάλογα με τις κατηγορίες τροποποιήσεων σπίτι. Κάθε κατηγορία περιλαμβάνει απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα, τα οποία χωρίζονται σε δύο κατηγορίες θέμα μπορείτε να κάνετε κλικ για να μάθετε περισσότερα. Αν δεν μπορείτε βρείτε τις πληροφορίες που επιδιώξει στην ιστοσελίδα, μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα e-mail στη έχουν ζήτημά σας ερευνηθεί. Υπάρχουν δεκάδες κατηγορίες για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες, μεταξύ άλλων:
Λίστα των εργοληπτών και αρχιτεκτόνων που μπορούν να παράσχουν σχέδια σπίτι και προτάσεις? Εργοληπτών ή αναδιαμορφωτές που θα παράσχουν εκτιμήσεις σχετικά με τις τροποποιήσεις σπίτι? Διαθέσιμες ευκαιρίες για τους κατασκευαστές και αναδιαμορφωτές που εκτελούν τροποποιήσεις σπίτι? Κρατικές επιχορηγήσεις ή προγράμματα χρηματοδότησης για ανακαινίσεις να κάνουν τα σπίτια δυνατότητα πρόσβασης αναπηρικών αμαξιδίων? Πληροφορίες για δανείων and προσθήκες δωματίων χρηματοδότηση για να φιλοξενήσει elderly ή ανάπηρους συγγενείς? εργαλεία αξιολόγησης για την εστίαση σε διάφορες πτυχές των τροποποιήσεων home? λίστες για την αξιολόγηση της ασφάλειας του σπιτιού σας για ειδικές ανάγκες ή τους ηλικιωμένους? Προτεινόμενες κατευθυντήριες γραμμές και τα σχέδια για τροποποίηση home? Πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα για το σπίτι τροποποίηση, όπως τουαλέτες, ντους, ανελκυστήρες σκάλας, και pull-down κουζίνας ράφια? Πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές για την τροποποίηση σπίτι για να βοηθήσει άτομα με προβλήματα ακοής? Υπάρχουν εκατοντάδες βελτιώσεις τροποποίηση οικογενειακή εστία που μπορεί να κάνει τη ζωή ευκολότερη για εκατομμύρια ανθρώπους που είναι σωματικά αναπηρίες ή διανοητική, ή πάσχουν από χρόνιες παθήσεις ή απενεργοποίηση. Υποστηρικτικές τεχνολογίες και τροποποιήσεις να ανοίξει το δρόμο για εκείνους τους ανθρώπους να ζουν μόνοι τους, και υπάρχουν επιχορηγήσεις και χρηματοδοτικές επιλογές διαθέσιμες για να κάνουν αυτές τις τροποποιήσεις είναι δυνατόν. Homemods είναι one-stop γραφείο συμψηφισμού ψώνια σας για οποιαδήποτε και όλες τις πληροφορίες που θα πρέπει να βοηθήσουν να τροποποιήσετε σπίτι κάποιου ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή με ασφάλεια, άνεση, και ανεξάρτητα.