Ξύλινο φράκτη μυστικότητας

Το ιστορικό των στερεών ξύλινες περιφράξεις μπορεί να επισημανθεί πίσω στην αρχαία Ρώμη και την Ελλάδα, όταν οι στρατοί των δύο εθνών άρχισαν να χτίζουν τείχη με την βοήθεια των ξύλινων σχέδια. Αυτά ήταν γνωστά ως "φράχτες". Αυτή η έννοια οδήγησαν στην ανάπτυξη των στερεών ξύλινα σχέδια φράκτη μυστικότητας που βλέπουμε σήμερα. Το μοντέρνο ξύλινο φράκτη μυστικότητας, η οποία είναι απόγονος της λοφοσειράς, έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές και έχει εξελιχθεί σε πολλές αποτελεσματικά σχέδια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τη μυστικότητα και την προστασία των κήπων. Παρεμπιπτόντως, η πρώτη μη στρατιωτική χρήση της περίφραξης περίφραγμα ήταν για κήπους και περιβόλια, όπου η αριστοκρατία εκτρέφονται συνήθως τα ελάφια τους που ήταν το αντικείμενο θήρας αθλητισμό.
Γένεση του Ξύλινα Fence Προσωπικών Δεδομένων? Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί αρχαιολογικά ευρήματα που βρέθηκαν όσον αφορά την προέλευση του ξύλινο φράκτη μυστικότητας που χρησιμοποιούμε σήμερα. Η παλαιότερη χρήση της κανονικής ξύλινους φράχτες που χρησιμοποιήθηκε για την προστασία των γεωργικών εκμεταλλεύσεων κατά τη εποχή του Σιδήρου, βρέθηκε το Leksand, Σουηδία. Αυτός ο τύπος περίφραξης χτίστηκε από ανεγείροντας δύο κατακόρυφες πόλους στο εδάφους και από δεσμού εξάρτησης σειράς ξύλινων πόλων αυτοις οριζοντίως. Αυτό το είδος της περίφραξης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως φράχτη μια «ιδιωτική ζωή», όπως το εσωτερικό άποψη δεν είναι καθόλου παρεμποδίζεται από μια τέτοια φράχτη. Της περίφραξης ήταν βασικά χρησιμοποιείται για να επισυνάψουν εκμεταλλεύσεων και των ζώων. Ο πρώτος κατάλληλο μοντέλο του ξύλινο φράκτη μυστικότητας που χρησιμοποιούμε σήμερα, χρησιμοποιήθηκε για εμπλουτισμό κατά τη διάρκεια του δεύτερου Μακεδονικός Πόλεμος, από τους Ρωμαίους. This περίφραξη αποτελούνταν από ανθεκτικό ξύλο και ήταν σύντομη αλλά πολύ γερά, και έμοιαζε με το σχεδιασμό ενός πλήρους τοίχο. Την ειδικότητα των εν λόγω περίφραξη ήταν η παχιά ξύλινων στύλων ήταν άμεσα οδηγείται στο έδαφος και ήταν ασφαλισμένο με άγκυρες. Το πλεονέκτημα αυτών των περιφράξεων ήταν ότι ήταν αδύνατο να τους καταστρέψουν ή να τραβήξει τα κάτω.
Χαρακτηριστικά ενός Ξύλινα Fence Προσωπικών Δεδομένων? Τα παρακάτω είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του ένα ξύλινο φράκτη μυστικότητας. ? Γεύματος: Το ξύλινο φράκτη μυστικότητας σχέδια πρέπει να είναι τέτοια την περίφραξη θα πρέπει να αναπτυχθεί για την προστασία και δεν για το στυλ. Έτσι η φράχτη έπρεπε έχουν μια καλή πάχος και τουλάχιστον 6 πόδια της ύψος. Ο φράχτης πρέπει επίσης να έχουν αρκετό αγκύρωση και ενίσχυση. ? Στήλες: Είναι επίσης απαραίτητο, για να έχουν ισχυρή και παχιά ξύλινους κίονες, που τοποθετείται σε ίσα διαστήματα εντός της περίφραξης, με σκοπό την επιβολή της περίφραξης. ? Ξύλο: Η περίφραξη πρέπει να οικοδομηθεί με τη βοήθεια του εξαιρετικά ισχυρή και εύρωστη ποικιλία ξύλου. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα ποικιλιών Whitewood προκειμένου να χτίσει το ξύλινο φράκτη μυστικότητας. ; Paint, της Πολωνίας και Στεγανωτικά: Το ξύλινο φράκτη μυστικότητας είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπιστεί από πολλούς παράγοντες καιρικές συνθήκες, ως εκ τούτου, μια εύρωστη και ισχυρή φόρμουλα στεγάνωσης και βαφής που απαιτούνται για τη διασφάλιση της ξυλείας του φράχτη. ? Εφαρμογή: Το τελευταίο χαρακτηριστικό, που είναι απαραίτητη για να καταστεί ένα πραγματικά καλό περίφραξης της επιβολής των ξύλινων πασσάλων φράχτη με τη βοήθεια των παρενθέσεων μετάλλου. ? Για να χτίσει έναν ξύλινο φράκτη μυστικότητας, μπορείτε να διορίσετε, είτε κάποιος για την εργασία ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια «do it yourself πακέτο", που θα σας βοηθήσουν να ορθώσουν την περίφραξη. Το ξύλινο φράκτη μυστικότητας κόστος υπολογίζεται με βάση το μήκος του φράχτη. Έτσι, η μεγαλύτερο το περιοχή θέλετε να εσωκλείσετε, ο ακριβότερος θα το φράχτη. Μπορείτε επίσης να αναφερθεί στο πώς να χτίσει ένα φράχτη προστασίας της ιδιωτικής ζωής, ώστε να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για τη διαδικασία της κατασκευής.
Να γνωρίζουν σχετικά ξύλινα φράχτες ιδιωτικότητα, ίσως διαβάσετε:? Εγκαταστήστε Ξύλο Απορρήτου Φράχτης? Ιδέες for Privacy υποδείγματα Fence? Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί ξύλινα μοντέλα ιδιωτικότητα και σχέδια να επιλέξετε από. Είναι καλύτερα να επιλέξετε την sturdiest and πιο παχύ, καθώς διαρκεί περισσότερο. Παρά τη μακροβιότητα του ξύλου, θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του φράκτη, διατηρώντας τον καθαρό και απαλλαγμένο από βρύα και μούχλα.