Hair Τάσεις Color 2010

Με την έλευση του νέου έτους, τις τάσεις χρώμα μαλλιά πολύ έφθασαν με πανέμορφες αποχρώσεις που είναι yummy και δελεαστική. Οι τάσεις το χρώμα των μαλλιών το 2010 θα φωτίζει μέχρι τη διάθεσή σας με το πλούσιο και ζωντανές αποχρώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία έντονα χρώματα μαλλιών την απόχρωση της επιδερμίδας σας, σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Το μεγαλύτερο τάσεις χρώμα των μαλλιών 2010 περιλαμβάνουν την προσθήκη διάσταση με πεπλατυσμένος χρώματα και ανταύγειες.
Το πιο hot χρώματα τρίχας 2010 είναι βαθιές αποχρώσεις του καφέ, βαθύ δαμάσκηνα, μαόνι, έντονο κόκκινο, αποχρώσεις του Auburn, ξανθά αποχρώσεις, Ombre ύφος τονίζει, πεπλατυσμένος αποχρώσεις μαλλιά, μαύρα Undertones και αποχρώσεις λεβάντας. Ας δούμε τις τέσσερις δημοφιλή ιδέες χρώμα μαλλιών για το έτος 2010 αναλυτικά.
2010 Τάσεις Color Hair
Το 2010 οι τάσεις χρώμα των μαλλιών είναι τολμηροί και γεμάτη αντιθέσεις χρωμάτων. These τολμηρά χρώματα είναι συμπληρωματικά προς τις τελευταίες τάσεις μόδας 2010, που στάζουν την αίσθηση του τρύγου συλλογής αναμιγνύεται με σύγχρονες αντιλήψεις. Οι ακόλουθες τάσεις χρώμα των μαλλιών 2010 θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα για την τελευταία λέξη της μόδας.
Hair Color Trend # 1 ~ Brown? Οι αποχρώσεις του βαθύ καφέ αποτελούν το πιο περιζήτητο χρώμα των μαλλιών 2010 ιδέες, καθώς η σκιά ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως το ανοιχτό καφέ έως σκούρο καφέ και στάζει η ζεστασιά του χρώματος δονείται.
Hair Color Trend # 2 ~ Blonde? Η επόμενη προφανής επιλογή των καλύτερων ιδεών χρώμα μαλλιών 2010 είναι ξανθά hair. Ξανθιά μαλλιά είναι ένα σύμβολο μιας σέξι, ελκυστική θηλυκή εμφάνιση. Ξανθιά είναι το πιο δημοφιλές χρώμα μαλλιών όλων των χρόνων και μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία του χρώματος των μαλλιών αποχρώσεις που ταιριάζουν χροιά της επιδερμίδας σας. Μπορείτε να πάτε μέσα για στάχτης ξανθό χρώμα ή να προσθέσετε κάποιο τους τόνους ένα ζεστό ξανθιά σε κίτρινο χρυσό. Μπορείτε να κάνετε τράβηξαν την προσοχή, κατάξανθο ή πλατίνας ξανθιά.
Hair Color Trend # 3 ~ Red? Μυστήριο και την αθωότητα αυτό είναι ένα κόκκινο μαλλιά θα εκφράσουν. Μπορείτε να δοκιμάσετε βαθύ τολμηρό κόκκινο επισημαίνει με κάποια ραβδώσεις πολύ ελαφριά ξανθιά σκιές σε πάνω τμήμα των μαλλιών σας. Μπορείτε να το χρώμα των μαλλιών σας με ένα έντονο κόκκινο χρώμα των μαλλιών σκιά ή κάτι σαν πορτοκαλί κόκκινα μαλλιά. Το βαθύ κόκκινο αποχρώσεις όπως το βυσσινί, μπορντό, Crimson Red, κόκκινο ή κόκκινο της φωτιάς, θα δούμε μεγάλη με ένα μείγμα από φράουλα ξανθές ανταύγειες. Κόκκινα χρώματα μαλλιά και στυλ Παίζει σε όλα τα δίκαιη αποχρώσεις του δέρματος και κάνει λάμψη στο δέρμα σας και εμφανίζονται μαλακά. Σκούρο κόκκινο χρώμα σίγουρα θα δούμε εκπληκτικό σε ελιές τους τόνους του δέρματος.
Hair Color Trend # 4 ~ Black? Black είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα χρώματα μαλλιών 2010, που είναι τέλειο για δίκαιη και μαυρισμένο δέρμα χροιές. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι το χρώμα που σας ταιριάζει, καθώς μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται θαμπό και άψυχο. Αν τα μαύρα ταιριάζει επιδερμίδα σας, θα σας κάνει να φαίνεστε πραγματικά σέξι και ελκυστική και να πάρετε δεύτερη εξετάζει όπου κι αν πάτε.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις καλύτερες ιδέες χρώμα μαλλιών στα άρθρα:; Χρώμα μαλλιών Ιδέες Μικρού μαλλιά · Χρώμα μαλλιών Ιδέες για Καστανές; Χρώμα μαλλιών Ιδέες για Black Γυναικών · Hair Color 2010
Άλλα από τις παραπάνω τέσσερις δημοφιλείς τάσεις χρώμα hair 2010, υπάρχουν και πολλές άλλες ελκυστικές αποχρώσεις, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ελκυστικά έφεσή σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε αποχρώσεις της σοκολάτας με ραβδώσεις ανταύγειες. Μπορείτε να πάτε μέσα για την κανέλα και τη μελιτζάνα ή μωβ χρώμα των μαλλιών να προσθέσετε κάποια επιπλέον πλεονέκτημα στο βλέμμα σας.
Bright πλατίνας για όσους είναι μέσα για ξανθιά αποχρώσεις είναι η καλύτερη επιλογή μετά κατάξανθο. Μπορείτε να προσθέσετε κατάξανθο και δαμάσκηνο τονίζει την καστανά μαλλιά σας και να κοιτάξουμε το yummy ως φράουλα κέικ σοκολάτας. Μπορείτε να πάει σε μια τολμηρή εμφάνιση με μπορντό, καφέ και έντονο κόκκινο με κάποιες αποχρώσεις λεβάντας για να προσθέσετε κάποιο βάθος. Αν ψάχνετε για ανεπαίσθητες χρώμα των μαλλιών του 2010, τότε πάει για το μέλι, λαμπερό χρυσό, πλατίνα και καραμέλα.
Εδώ θα βρείτε πολλά χρώμα των μαλλιών και βαφή μαλλιών σχετικές πληροφορίες:? Βαφής μαλλιών χρώματα? Heena Χρώμα μαλλιών? Ημι-Μόνιμο Χρώμα μαλλιών? Δύο τόνος Χρώμα μαλλιών? Μπορείτε να πάτε από το ευρύ φάσμα των Άνοιξη / Καλοκαίρι 2010 φωτογραφίες και να βρουν κάποια έμπνευση για τις τάσεις χρώμα μαλλιών 2010. είναι πολύ σημαντικό να μιλήσετε με στιλίστα τρίχας σας σχετικά με τις διάφορες αποχρώσεις μαλλιών που ταιριάζουν τον τόνο δερμάτων σας και την προσωπικότητα. Μπορείτε να αγώνα, ακόμη και hairstyles για όσους φορούν γυαλιά και τάσεις γυαλιά 2010 με 2010 οι τάσεις χρώμα των μαλλιών σας. Θα πρέπει επίσης να εξετάσει τις τάσεις χτενίσματα 2010, ώστε να μπορείτε να ταιριάζουν με τα μαλλιά ιδέες σας χρώμα με κούρεμα, στυλ και τις ιδέες σας. Μην περιοριστείτε ακολουθούν τις τάσεις της μόδας στα τυφλά, βεβαιωθείτε ότι η τάση ταιριάζει προσωπικότητα και την επιδερμίδα σας. Ελπίζω να έχεις κάποιες ιδέες σχετικά με τις τάσεις χρώμα των μαλλιών του 2010, μέσα από αυτό το άρθρο.