Bougainvillea Φυτών

Bougainvillea είναι γένος ανθοφόρων φυτών που είναι γνωστό για την υπέροχη άνθη τους, που ανθίζουν αρκετές φορές στη διάρκεια του έτους. Τα λουλούδια έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων, από μοβ και ροζ σε βαθύ έντονο κόκκινο. Bougainvillea φυτά είναι στην πραγματικότητα ξυλώδη αμπελοτεμάχια με ακανθώδεις κέρατα, τα οποία προέρχονται από χώρες της Νοτίου Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων της Βραζιλίας, το Περού και την Αργεντινή. Είναι συχνά αναφέρεται ως αμπέλια της ερήμου και σε μεγάλο βαθμό καλλιεργούνται ως διακοσμητικά φυτά σε κήπους λουλούδι. Διαβάστε περισσότερα για ανθοφόρα φυτά.
Plant Περιγραφή? Φυτά που ανήκουν στο γένος μπουκαμβίλια να φτάσετε σε ύψος 1 έως 12 μέτρα. Είναι συνήθως αειθαλή φυτά, αλλά μπορεί να είναι φυλλοβόλα σε ξηρές περιοχές. Τα φύλλα είναι για 4 έως 12 εκατοστών και μπορεί να εξαπλωθεί μέχρι και 2 έως 6 cm. Τα φύλλα τοποθετούνται εναλλάξ στα κλαδιά. Τα αγκάθια of της εγκαταστάσεων που βρίσκονται συνήθως να περιέχει μια κηρώδης ουσία, η οποία είναι σε μαύρο χρώμα. Το πραγματικό βουκαμβίλιες είναι πολύ μικρές. Αλλά, ένα σύμπλεγμα τριών λουλουδιών παραμένουν περιβάλλεται από έξι παρα τρία λεπτά και χρωματιστά κλαδιών. Το χρώμα αυτών των βρακτίων μπορεί να ποικίλει από λευκό, ροζ, κίτρινο και πορφυρό σε έντονο κόκκινο, μωβ και πορτοκαλί. Αυτές τις πολύχρωμες βρακτείων είναι αυτά που κάνουν το βουκαμβίλιες πιο ελκυστική και ελκυστική. Δεδομένου ότι οι βρακτείων είναι πολύ λεπτή σαν χαρτί, οι βουκαμβίλιες αναφέρονται μερικές φορές «τα λουλούδια στα χαρτιά», όπως.
Bougainvillea φυτών Φροντίδα? Το κλειδί για την μπουκαμβίλια φροντίδα των φυτών είναι να παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες για ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της επαρκούς νερό και το ηλιακό φως και τον κατάλληλο τύπο του εδάφους. Συνήθως, μοσχεύματα χρησιμοποιούνται για τον πολλαπλασιασμό των φυτών μπουκαμβίλιες. Για την καλλιέργεια μπουκαμβίλιες, επιλέξτε μια θέση που λαμβάνει απευθείας ηλιακό φως, τουλάχιστον για 5 έως έξι ώρες την ημέρα. Αυτή είναι μια σημαντική προϋπόθεση για την εξασφάλιση καλύτερης ανθοφορία. The μονάδα προτιμά συνήθως καλά στραγγιζόμενα και στα αργιλώδη εδάφη. Εάν θα αυξηθεί μπουκαμβίλιες σε ένα δοχείο ή ένα εμπορευματοκιβώτιο, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το δοχείο έχει κατάλληλο σύστημα αποχέτευσης και μια τρύπα στο κατώτατο σημείο. Όσον αφορά το πότισμα ανησυχεί, αυτό εξαρτάται από μία σειρά προϋποθέσεων, συμπεριλαμβανομένης, τον τύπο του εδάφους, καιρικές συνθήκες και το κλίμα. Μόλις το φυτό να διαπιστώσει το ίδιο έντονα, για τον λόγο, θα απαιτούσε λίγο πότισμα. Ωστόσο, ορισμένοι πότισμα θα απαιτηθεί κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Συνήθως, ελέγξτε το χώμα πριν πότισμα των φυτών μπουκαμβίλια σας. Αν το χώμα είναι ακόμα υγρό από τις προηγούμενες πότισμα, στη συνέχεια, περιμένετε κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, εάν το έδαφος φαίνεται στεγνό, στη συνέχεια νερό το φυτό καλά. Ξέρτε περισσότερα σχετικά κηπουρική εμπορευματοκιβωτίων.
Bougainvillea Plant κλάδεμα? Κλάδεμα αποτελεί πολύ σημαντικό μέρος της φροντίδας των φυτών, προκειμένου να προωθηθεί η υγιής ανάπτυξη και την ανθοφορία. Θα βοηθήσει επίσης να διατηρήσει ένα καλό σχήμα του φυτού. Όπως και κλάδεμα, τσίμπημα μπορούν επίσης να βοηθήσουν ώστε να προκαλέσουν ανθοφορία των φυτών μπουκαμβίλια. Pinching είναι η διαδικασία απομάκρυνσης περίπου μισή ίντσα από την άκρη του νέου βλαστού με τη βοήθεια των δακτύλων. Τσίμπημα μπορούν να αποτελέσουν σπουδαίο εργαλείο για την πρόκληση ανθοφορία των φυτών μπουκαμβίλια. Για κλάδεμα της μονάδας, θα χρειαστεί ένα ζευγάρι μηχανές κήπου, ψαλίδια και ψαλίδες κλάδου. Use the κουρευτικές κήπο για να αφαιρέσετε τυχόν νεκροί και κατεστραμμένα κλάδο, αλλά και τους κλάδους που διασχίζουν μία την άλλη. Προσπαθήστε να αραιώνουν το εσωτερικό μέρος του δένδρου ένα κομμάτι για να εξασφαλιστεί καλύτερη κυκλοφορία του αέρα. Επίσης να αναζητήσουν το κατεστραμμένο ή νοσούντων καλάμια, εάν υπάρχουν. Άρση των εν λόγω καλάμια με τη βοήθεια ενός αιχμηρού ψαλίδι για να κρατήσει μπουκαμβίλια σας υγιή.
Is Plant Bougainvillea Δηλητηριώδη;? Bougainvillea, δεν θεωρείται ως τοξικών για τον άνθρωπο ή τα κατοικίδια ζώα. Ωστόσο, τα αγκάθια ή το κέρινο σφρίγος του φυτού να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος ήσσονος σημασίας σε ορισμένα άτομα. Such ερεθισμό του δέρματος μπορεί να εκδηλωθεί με κατά καιρούς εξάνθημα επίσης. Έτσι, πλύνετε σωστά τις περιοχές του δέρματος που έρχονται σε επαφή με τα αγκάθια και το σφρίγος της μονάδας. Αν το εξάνθημα ή ερεθισμός του δέρματος φαίνεται λίγο ανησυχητικό, επικοινωνήστε με παροχέα υπηρεσιών υγείας σας.
Bougainvillea μονάδας εφαρμογής είναι συνήθως ανθεκτικές κατά ορισμένων εχθρών και ασθενειών. Ωστόσο, μπορούν να δεχθούν επίθεση από έντομα, σκουλήκια, κάμπιες και ακάρεα κατά καιρούς. Πέρα από αυτά τα παράσιτα, μερικές ασθένειες των φυτών μπορούν επίσης να επηρεάσουν μπουκαμβίλια. Φύλλο επιτόπου και μύκητες είναι ορισμένες από τις κοινές ασθένειες των φυτών μπουκαμβίλιες. Για την προστασία των φυτών από αυτές τις ασθένειες, είναι πολύ σημαντικό να επιθεωρεί και να αφαιρέσετε την ασθενή φύλλα του φυτού κατά τη στιγμή του κλαδέματος. Εκτός από αυτές τις ασθένειες, η ρίζα του φυτού μπορούν να σαπίσουν, αν το φυτό ποτίζεται υπερβολικά. Έτσι, αυξάνεται υγιή μπουκαμβίλια απαιτεί λίγη φροντίδα και προσοχή. Εάν καλλιεργούνται και συντηρούνται σωστά, μπουκαμβίλια είναι μια εξαιρετική houseplant σε ψυχρότερα κλίματα. Μπορεί επίσης να είναι μια όμορφη προσθήκη σε ένα τοπίο για τα όμορφα και ελκυστικά λουλούδια. Στην πραγματικότητα, η μπουκαμβίλια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή διακοσμητικά φυτά χρησιμοποιούνται για σκοπούς εξωραϊσμού τους θερμότερους περιοχές.