Άνοιξη ιδέες Κόμμα

Come άνοιξη και αν νέα blooms ολόκληρη την περιοχή και πέρα, την συμμετοχή του απόχρωση starts becoming πολύχρωμα μετά από μια περίοδο γκρι, λευκό και μαύρο. Πράγματι, αυτή μου θυμίζει αυτό που ο Robin Williams είπε για άνοιξη - Η άνοιξη είναι τρόπος της φύσης να λέει, το κόμμα Ας! Έτσι ώστε να είναι επαρκής λόγος για να προσθέσει στην ευθυμία και τη φωτεινότητα. Τι καλύτερο μπορεί υπάρξει από μια ζεστή μικρό πάρτι για να σηματοδοτήσει την αλλαγή της εποχής, λέει αντίο στην χειμώνες και ευπρόσδεκτη άνοιξη; Ναι, το κόμμα άνοιξη είναι αυτό που μιλάμε. Αν σε όλα τα σκέφτεστε για τις ιδέες συμβαλλόμενων μερών άνοιξη, είναι εδώ μερικά δροσερά αυτά!
Άνοιξη ιδέες συμβαλλόμενων μερών για Ενήλικες
Fling με την Άνοιξη? Ένα από τα καλύτερα στοιχήματα όσο μέρη άνοιξη αφορά έχει διακόσμηση με πολύχρωμα λουλούδια. Για να προσθέσει στη τη διάθεση, έχουν μια καλή ντεμοντέ κύπελλο γροθιά με ένα δημοφιλές και πολύχρωμο ποτό. Αφήστε τους επισκέπτες τους ρίχνουμε και για τους εταίρους τους ένα ποτό. Ένα μικρό ρύθμιση λουλουδιών κρέμονται από το ταβάνι, θα λειτουργήσει ως γκι άνοιξη. Τέλος, μια πίστα χορού με μερικά ωραία dance μουσική.
Flowery Προσκλήσεις? Έχετε ένα σπρέι mount για την τοποθέτηση δύο έγγραφα των διαφόρων μοντέλων, αλλά του ίδιου μεγέθους, πλάτη με πλάτη. Μετά πάρτε το χαρτί και πτυχή στη μέση. Κατόπιν απευθυνθείτε ένα αντίγραφο του προτύπου που σχετίζονται με λουλούδια και άνοιξη. Μείωση ή να αυξήσει το μέγεθος στο επιθυμητό μέγεθος. After που ξεδιπλώνονται card homemade σου ή ένα αγοράσει κάρτα και στη συνέχεια τοποθετήστε το διατυπώσεις ή το πρότυπο στη μέση του την πτυχή. Επιπλέον, τον εντοπισμό ήμισυ των λουλουδιών με μολύβι μισό της κάρτας και, στη συνέχεια, κόψτε το πάσο. Κόψτε το λουλούδι ένα δεύτερο μετά από αυτό. Αυτό κάνει για μια υπέροχη και καινοτόμο πρόσκληση κόμμα άνοιξη.
Χαζεύεις? Πολλοί άνθρωποι αγαπούν απλά μια ευκαιρία να ντύνονται και να πάει για ένα συμβαλλόμενο μέρος κοστουμιών. Έτσι τους δώσουμε αυτό που θέλουν - την ευκαιρία να ντύνομαι με πολύχρωμα και φωτεινά ρούχα. Γι 'αυτό οργανώνει φράση «του Απριλίου Fooled You' φορεσιά κόμμα, αν είναι κοντά στο 1 Απριλίου. Ας αυτό το κόμμα να είναι διαφορετική από εκείνη των αποκριών, έχοντας αφρώδη μάσκες. Και πάλι φωτεινά, χαρούμενα χρώματα και τα μέρη των λουλουδιών είναι ότι πρέπει για αυτό το εσπερίδα άνοιξη.
Α 'ελεεινός »Affair? Έτσι, σύμφωνα με μένα είναι μια μεγάλη ιδέα να προσθέσετε στη στιβάδα αριθμό των φυτών γύρω. Όταν δίνετε προσκλήσεις, κολλήστε ένα άδειο πακέτο σπόρων προς τα εμπρός του ένα κενό πρόσκληση και οι λεπτομέρειες κόμματος μέσα. Όταν οι επισκέπτες έρχονται σε τους δώσουμε μια terra cotta κατσαρόλα με το όνομά τους βαμμένα, έτσι ώστε να μπορούν να μεταφέρουν στο σπίτι των σπόρων προς σπορά και βολβοί που ανταλλάσσουν. Πέραν αυτού, έχει το κόμμα στο αίθριο ή στην αυλή, που θα είναι πιο διασκεδαστικό. Ως είδος της καινοτομίας, τη χρήση εργαλείων κηπουρικής ως διακόσμηση. Για παράδειγμα, οι τσάντες ή μπάλες προστασία για να καθίσει, να γεμίσει το wheelbarrow με άνθη και αν είναι μια από εκείνες τις ιδέες συμβαλλόμενων μερών άνοιξη για τα παιδιά, χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα κηπουρική προορίζονται για τα παιδιά να εξυπηρετήσει τα τρόφιμα. Επίσης, χρησιμοποιήστε αρμαθιές πιπεριές και το σκόρδο πλεκτά. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες διακοπές άνοιξη διάλειμμα.
Ποιο είναι το μαγείρεμα;? Ξεκινήστε με τα φρούτα και τα λαχανικά ορεκτικά και σνακ όταν πρόκειται για τις ιδέες συμβαλλόμενων μερών άνοιξη. Σερβιρίσματος βρώσιμα βολβοί και σπόροι όπως πράσινα κρεμμύδια και τα μπιζέλια στη σαλάτα θα είναι μεγάλη ως μέρος των τροφίμων. Προσθέστε κάποια τηγανητά κρεμμύδια, ψητό σκόρδο και ότι είστε έτοιμοι! Γαρνίρετε τη σαλάτα με βιολέτες και ανθίζει με τουλίπες και να κάνουμε το ίδιο με την τούρτα πάρα πολύ! Έχετε ποτά όπως η Μαργαρίτα και σερβίρετε με απλή ψύξη κατά ένα μαρτίνι ή ένα ποτήρι κοκτέιλ. Τούτο όμως δεν είναι μεγάλη ως μία από τις ανοιξιάτικες διακοπές ιδέες συμβαλλόμενων μερών;
Ήταν απλά μια αναλαμπή σε λίγες ιδέες συμβαλλόμενων μερών άνοιξη. Εάν κοιτάζετε γύρω σας, θα πάρετε ένα σωρό ιδέες συμβαλλόμενων μερών άνοιξη σαν να κάνει τους επισκέπτες γράψει μια πράσινη ιδέα, λόγω της ημέρας γης, δωρίζοντας μάλλινα και ούτω καθεξής! Διαβάστε περισσότερα για εισαγωγικά άνοιξη.
Αυτό όπου υπογράφει, με ένα ελατήριο στο βήμα μου!