Διπλό Αναπληρωτής Boiler

Ένα διπλό λέβητα είναι πολύ πρακτικό κομμάτι του εξοπλισμού που μπορεί να βρεθεί στο ντουλάπι των περισσότερων σεφ και οι άνθρωποι που αγαπούν να μαγειρέψουν. Είναι ένα απαραίτητο στοιχείο που χρησιμοποιείται για την τήξη σοκολάτας ή να κάνετε λεπτή σάλτσες χωρίς καψάλισμα τους. Αποτελείται από δύο κατσαρόλες που τοποθετούνται ένα επάνω στο άλλο και οι οποίες γίνονται για να ταιριάζουν μεταξύ τους. Το κάτω μέρος κατσαρόλα η οποία είναι μεγαλύτερων διαστάσεων τίθεται κατ 'ευθείαν πέρα ​​από τη θερμότητα και γέμισαν με νερό. Το δεύτερο μικρότερο κατσαρολάκι τοποθετείται επάνω από το μεγαλύτερο, και η σοκολάτα λιωμένη ή σάλτσες ψηθεί έμμεση θερμότητα. Το νερό σιγοβράζουν στο κάτω μέρος κατσαρόλα μεταφέρει τη θερμότητα με το άνω κατσαρόλα μέσω αγωγής.
Κανονικά θα ετοιμάσει τα πιάτα με το μαγείρεμα τους, υπό την άμεση θερμότητα, είτε πάνω στη σόμπα ή φούρνο. Αυτό το είδος μαγειρέματος έργων για πιό εγκάρδια τρόφιμα όπως το κρέας, τα πουλερικά ή τα λαχανικά, αλλά για ορισμένα στοιχεία, όπως σάλτσες, σοκολάτα ή λεμόνι πηγμένο γάλα για τυρί, την άμεση θερμότητα θα σπάσει το πιάτο. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν διπλό λέβητα. Για εκείνους από εσάς που δεν έχετε ένα, το επόμενο καλύτερο πράγμα είναι να αυτοσχεδιάσει με τη χρήση διπλής υποκατάστατο λέβητα.
Αναπληρωτής για το Double Boiler
Αν κάνετε μια συνταγή που απαιτεί ένα διπλό λέβητα, τότε δεν υπάρχει κανένας τρόπος που μπορείτε να προετοιμάσει την συνταγή σε άμεση θερμότητα. Έτσι, εάν δεν έχετε έναν διπλό λέβητα, στη συνέχεια, θα πρέπει να έχετε ένα διπλό υποκατάστατο λέβητα. Το καλύτερο υποκατάστατο διπλό λέβητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι να χρησιμοποιηθεί μια μικρή κατσαρόλα ή κατσαρόλα με μια μικρή βάση, όπως το κάτω μισό του λέβητα. Τώρα ρίχνετε νερό στην κατσαρόλα, ώστε να είναι ένας ή δύο ίντσες από το κάτω μέρος. Τοποθετήστε το πάνω από τη φωτιά και αφήστε το να έρθει σε ήπιο βρασμό. Τοποθετήστε τώρα στη θερμότητα ασφαλή μέταλλο ή κύπελλο γυαλιού κατά τη διάρκεια των κατσαρόλα, έτσι ώστε τα πλευρά είναι, καταλήγει στην κορυφή μισό του ποτ. Είναι καλύτερα ότι οι διαστάσεις του μπολ γυαλιού είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από την κατσαρόλα, έτσι ώστε το μπολ να αναπαύονται κατά την κατσαρόλα χωρίς να χρειάζεται να την κρατάνε. Μαγειρέψτε την σάλτσα ή οποιοδήποτε άλλο τρόφιμο για το κύπελλο και το αν πρέπει να καλύψει το μπολ, απλά χρησιμοποιήστε ένα φύλλο αλουμινίου ή ένα καπάκι τηγάνι.
Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά τη χρήση ενός διπλού λέβητα υποκατάστατο. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κάτω μέρος του μπολ δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με το νερό στο κάτω δοχείο και δεν πρέπει ποτέ να υπερπλήρωση του πυθμένα κατσαρόλα με νερό. Επίσης θυμηθείτε ότι το κύπελλο και το δοχείο δεν θα πρέπει να ταιριάζει πάρα πολύ άνετα, ή θα υπάρξει μια συγκέντρωση του ατμού που θα οδηγήσει σε μια έκρηξη. Ένα άλλο μεγάλο διπλό υποκατάστατο λέβητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλείται όπως the υδατόλουτρο ή μπεν μαρί. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται ευρέως για να κρέμες, τσίζκεϊκ, σουφλέ ή αυγό σάλτσες με βάση την οποία απαιτείται έμμεση θερμότητα. Στη μέθοδο αυτή, ένα μεγάλο ρηχό τηγάνι είναι γεμάτο περίπου τα δύο τρίτα με νερό και ένα μικρότερο σκεύος χρησιμοποιείται για να κρατήσει τη συνταγή. Το μεγαλύτερο τηγάνι με το δοχείο στη συνέχεια τοποθετείται πάνω από τη σόμπα ή φούρνος και αφήνεται να μαγειρεύω σε χαμηλή θερμοκρασία. Διαβάστε περισσότερα για συσκευές κουζίνας.
Λοιπόν, αυτό ήταν όλο για κάποια διπλή υποκατάστατο λέβητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Το διπλό τεχνική μαγειρική λέβητας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει τα τρόφιμα ζεστά χωρίς τους στέγνωμα. Αν σας αρέσει να προετοιμάσουν πολλά πιάτα που απαιτεί ένα διπλό κατσαρόλα λέβητα, είναι καλύτερα να αγοράσετε ένα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αυτοσχεδιάσουν με τηγάνια δοχεία κουζινών σας και.