Καθαρισμός Τζάκι Αερίου

Ένα τζάκι να προσθέσετε αληθινά ένα κλασικό εμφάνιση και ζεστασιά στους ένα σπίτι. Ωστόσο, τη διατήρηση της κομψή εμφάνιση του τζακιού απαιτεί ένα κομμάτι της φροντίδας και της συντήρησης, των οποίων ο καθαρισμός είναι ένα σημαντικό μέρος. Οι εστίες αερίου, ωστόσο, δεν απαιτούν πολλή συντήρηση. Αποτελεί ένα οικονομικά και ενεργειακά αποδοτική και ασφαλή εναλλακτική λύση, η δημοτικότητα του τζακιού αερίου έχει αυξηθεί ραγδαία πέρα ​​από τις παραδοσιακές ομόλογό της, το ξύλο αναμμένο τζάκι. Συνήθως, εστία αερίου καθαρίζεται μια φορά σε ένα χρόνο, ιδανικά πριν ή μετά τη χειμερινή περίοδο. Εδώ είναι μερικές άκρες στο καθαρισμό τζάκι αέριο μόνοι σας.
Πώς να καθαρίσει Τζάκι Αερίου;
Καθαρισμός εστιών αερίου δεν είναι τόσο δύσκολο, δεδομένου ότι οι παραδοχές από πολλούς. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσουν ένα μικρό κομμάτι της προφύλαξης. Όπως για παράδειγμα, απενεργοποιήστε τη βαλβίδα του αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος και περιμένετε τζάκι σας να κρυώσει, πριν την καθαρίσετε. Σήμερα, πρέπει να αφαιρέσετε το γυαλί, κούτσουρα και καυστήρα. Διαβαστούν προσεκτικά οι οδηγίες κατασκευαστή για την άρση των διαφόρων τμημάτων του τζακιού αερίου. Για καθαρισμό αέριο γυαλιού τζάκι, σπρέι μικρή ποσότητα καθαρότερων επάνω του και έπειτα σκουπίστε με ένα μαλακό πανί ή πετσέτα. Μην χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε είδος λειαντικά καθαρότερων ή σκούπα με σκληρά χημικά να καθαρίσετε την ποτήρι τζάκι αερίου σας.
Για να καθαρίσετε το εξωτερικό σώμα του τζακιού αερίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ένα βρεγμένο πανί. Το εσωτερικό του τζάκι μπορεί να καθαριστεί απλά με ηλεκτρική σκούπα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα με εξάρτημα βούρτσας να καθαρίσετε το εσωτερικό του τζακιού αερίου. Ποτέ μην ξεχάσετε να πάρετε έξω τα κούτσουρα πριν σκούπισμα. Το τζάκι κούτσουρα είναι πολύ εύθραυστη, ώστε να είναι σίγουρος για να τους πάρουν πολύ απαλά, έτσι ώστε να μην τους πέσει. Τα αρχεία καταγραφής μπορούν επίσης να καθαριστεί, μαζί με τα άλλα τμήματα του τζακιού. Ωστόσο, για καθαρισμό του φυσικού αερίου τζάκι κορμούς, χρησιμοποιείτε πάντα ένα μαλακό πινέλο. Soft βούρτσες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακίνδυνα να αφαιρέσετε τυχόν συσσωρευμένα συντρίμμια στο clogs.
Εάν η κούτσουρα έχουν γίνει πάρα πολύ βρώμικο με αιθάλη, τότε μπορεί να χρειαστείτε κάποια καθαριστικά. Αλλά, και πάλι επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή σου, αν τα εν λόγω προϊόντα καθαρισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια. Περιστασιακά, μπορείτε επίσης να παρατηρήσει αιθάλης την πόρτα γυαλί μαζί με το τζάκι κούτσουρα. Να καθαρίσετε αυτούς, χρησιμοποιήσετε καλής καθαριστή γυάλινο ποιότητας. Μετά την κορμών και η γυάλινη πόρτα, είναι σειρά της βαλβίδας αερίου. Η βαλβίδα αερίου πρέπει να καθαρίζεται τουλάχιστον μια φορά σε ένα χρόνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ένα μαλακό ύφασμα ή πετσέτα για να σκουπίσετε και καθαρά τη βαλβίδα αερίου.
Οι οπές αερισμού του τζακιού μπορεί επίσης να γίνει βρώμικο, κυρίως λόγω της συσσώρευσης των ξηρών φύλλων, όταν το τζάκι δεν είναι σε χρήση. Μερικές φορές, αυτό μπορεί επίσης να μπλοκάρουν τα ανοίγματα. Έτσι, ενώ καθαρισμό φυσικό αέριο τζάκι σας, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις οπές και αφαιρέστε τα συντρίμμια, αν είναι φραγμένα. Μπορεί να μην είστε σε θέση να τα καθαρίσετε μόνοι σας, αν είναι άσχημα φραγμένα. Υπό αυτές τις συνθήκες, ενδεχομένως να χρειαστεί τη βοήθεια τεχνικού. Κάποτε, έχετε καθαρίσει φυσικό αέριο τζάκι σας λεπτομερώς, επανασυναρμολογήστε τα μέρη και τα βάζουμε σε ακριβή τους θέση. Πάλι, ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει πολύ για να συγκεντρώσει εκ νέου κάθε μέρος του τζακιού αερίου σωστά. Διαβάστε περισσότερα για? Τζάκι Mantel? Τζάκι Ασφάλεια? Εγκατάσταση Τζάκι Αερίου? Εφόσον υποστηριχθεί σωστά, τζάκι αερίου μπορούν να προσθέσουν μια κομψή εμφάνιση σε ένα δωμάτιο, χωρίς να είναι βρώμικο, όπως ένα ξύλινο κάψιμο τζάκι. Ένα καθαρό και καλά διατηρημένο φυσικό αέριο τζάκι να προσθέσετε ζεστασιά και προσφυγής στο σπίτι σας. Στην ουσία, ένα τζάκι αέριο μπορεί να είναι μια σημαντική επένδυση για τη βελτίωση σπίτι σας. Έτσι πάρτε την προσοχή του τζακιού αερίου σας και καθαρίστε την σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να μπορεί να αυξήσει την αισθητική αξία του σπιτιού σας. Ελπίδα αυτές τις λίγες απλές συμβουλές σχετικά με τον καθαρισμό του φυσικού αερίου τζάκι θα τη βοήθειά σας στο θέμα αυτό.