Ξύλο Συμβουλές Δαπέδου

The ταινίες σκληρού ξύλου ήταν μια δημοφιλής επιλογή στην εγκατάσταση του flooring. Κάποιος πρέπει να ακολουθήσει ορισμένες οδηγίες κατά την εγκατάσταση του ξύλινου δαπέδου. Το ακόλουθο άρθρο παρέχει συμβουλές ξύλο δάπεδο που αρχίζει με την επιλογή του υλικού σε διαδικασία εγκατάστασης του.
Ξύλινα δάπεδα συμβουλές? Η διαδικασία της εγκατάστασης δαπέδου από ξύλο μπορεί να χωριστεί σε βαθμίδες ή δραστηριότητες όπως η επιλογή των υλικών, επιλέγοντας τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν, προπαρασκευαστική δραστηριότητα και τη διεξαγωγή της διαδικασίας εγκατάστασης. Οι συμβουλές για ξύλινα δάπεδα που προβλέπονται στις ακόλουθες παραγράφους ασχολείται με διάφορες πτυχές της διαδικασίας εγκατάστασης.
Επιλογή υλικών? Are Υπάρχουν γενικά, 3 επιλογές που είναι διαθέσιμες στην επιλογή των ξύλων που απαιτούνται για το δάπεδο. Στερεά ταινίες, πλακάκια παρκέ και μηχανικής δάπεδο είναι οι διαθέσιμες επιλογές. Όσον αφορά την ευκολία εγκατάστασης, πλακιδίων παρκέ και κατασκευασμένος από ξύλο είναι το καλύτερο. Δεν χρειάζεται ειδικός να εγκαταστήσετε αυτά τα δάπεδα. Που χρησιμοποιούν στερεά ταινίες για τους σκοπούς της δάπεδο είναι μια παραδοσιακής προσέγγισης. Κάποιος πρέπει να αγοράσετε στερεά λουρίδες που είναι προ-τελικά να κάνουν την εργασία εγκατάστασης ευκολότερη.
Συμβουλές για εργαλεία? Το πνευματικό καρφωτικό είναι το εργαλείο που απαιτούνται για τον καθορισμό των νυχιών. Για να κρατήσετε τις αρθρώσεις τηρούνται σωστά, κόλλας χρησιμοποιείται. Ένα νωπό πανί απαιτείται επίσης να αφαιρέσει το κόλλας που να χυθεί παράλληλα, θα καθορίσει τις ταινίες.
Preparation? Η δραστηριότητα του σχεδιασμού και της προετοιμασίας έχει μεγάλη σημασία για την εγκατάσταση του ξύλινου δαπέδου. Την επιφάνεια στην οποία ξύλινο πάτωμα έχει να καθοριστεί, θα πρέπει να ισοπεδωθεί. Θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει ένα σύνθετο ισοπέδωση προς το σκοπό αυτό. Για κόλλα προς τα κάτω τις εγκαταστάσεις, ισοπέδωση ένωση είναι ένα πρέπει. Χρησιμοποιώντας ένα φράγμα υγρασίας είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του ξύλινου δαπέδου. Ανάλογα με τον τύπο του δαπέδου, το εμπόδιο υγρασίας πρέπει να επιλέγονται και να χρησιμοποιούνται. Requirements καρφιού-down και κόλλα-down flooring are διαφορετικό από εκείνο floating δάπεδα. The κόλλα-κάτω νύχια και με-κάτω όροφο require χρώμα-την ή pour-σχετικά με τα εμπόδια υγρασία. The επιπλέει πατώματα από την άλλη πλευρά πρέπει πολυαιθυλένιο φύλλα.
Διαδικασία εγκατάστασης? Υπάρχουν δύο μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαδικασία της εγκατάστασης. Στις δύο αυτές μέθοδοι, είναι ξύλινες σανίδες που σε σειρές. Στην πρώτη μέθοδο, οι ταινίες είναι που η μία μετά την άλλη και το τελευταίο κομμάτι που δεν ταιριάζει στην περιοχή είναι σωστά κοπεί και χρησιμοποιηθεί για τη δεύτερη σειρά. Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη μέθοδος. Η άλλη μέθοδος είναι λίγο περίπλοκο. Στη μέθοδο αυτή, των τεμαχίων μετρώνται και εφαρμόζει σωστά στις θέσεις της προτίμησής μας. Βοηθά στον καθορισμό της θέσης των αρθρώσεων. Μέτρηση και τοποθέτηση των λωρίδων είναι σωστά χρειάζεται γύρω από το σημείο σωστή εφαρμογή αυτού του βήματος. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το κόστος εγκατάστασης σκληρό ξύλο δάπεδο.
Bamboo Flooring? Η επιλογή του μπαμπού δάπεδο μπορεί να θεωρηθεί ως μια οικονομικά αποδοτική επιλογή σε σύγκριση με το κανονικό δάπεδο σκληρού ξύλου. Μπαμπού δεν είναι ένα κανονικό δέντρο, αλλά μια χλόη που μεγαλώνει γρήγορα. Δεν είναι μόνο μια ανέξοδη επιλογή, αλλά είναι επίσης φιλική προς το περιβάλλον. Αυτό είναι επειδή μπαμπού αυξάνεται γρήγορα σε σύγκριση με άλλα φυτά σκληρού ξύλου. Κοπή των δέντρων σκληρού ξύλου θα ήταν, ως εκ τούτου ζημία για το περιβάλλον σε μεγάλο βαθμό. Διαβάστε περισσότερα για:? Bamboo Flooring κόστους · Πώς να εγκαταστήσει Bamboo Flooring, καθαρισμός Συμβουλές για Ξύλινα Δάπεδα? Οι παρακάτω συμβουλές θα βοηθήσουν στη διαδικασία του καθαρισμού σκληρών δαπέδων. ? Δάπεδο σκληρού ξύλου μπορούν να καθαριστούν με σφουγγάρισμα, σκούπισμα ή ηλεκτρική σκούπα. Σαρωτικές θα πρέπει να είναι καθημερινή δραστηριότητα, ενώ η συγκεντρωτική επάνω στο πάτωμα με ένα βρεγμένο πανί need να γίνει άπαξ εβδομαδιαίως. ? Η χρήση της εμπορικής ποιότητας προϊόντα καθαρισμού επιχρισμάτων τις διαδρομές εισόδου είναι μια συνιστώμενη πρακτική. ? The απορρυπαντικό που χρησιμοποιείται για το δάπεδο θα πρέπει να αφρού λιγότερο. Για την προστασία των Πολωνικά και την απομάκρυνση των ρύπων, πρέπει κανείς να χρησιμοποιήσει ένα απορρυπαντικό με ουδέτερο pH. ? Περισσότερα σχετικά με:? Δάπεδο σκληρού ξύλου τύποι? Best πάτωμα σκληρού ξύλου σκούπα? Καλύτερος τρόπος για να καθαρίσει Πατώματα σκληρού ξύλου? Οι συμβουλές ξύλινο δάπεδο που προβλέπεται στο άρθρο που προαναφέρθηκε, θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμη για την επιλογή καθώς και την εγκατάσταση του δαπέδου σκληρού ξύλου. Η καθαριότητα συμβουλές που αναφέρονται στο τέλος ενδέχεται επίσης να προσφέρει κάποια βοήθεια.