Γιατί Cry

Ακριβώς όπως οι άνθρωποι αισθάνονται λυπημένος, χαρούμενος, θυμωμένος, ένοχος, κλπ., οι άνθρωποι κλαίνε. Φωνάξει είναι ένας τρόπος έκφρασης συναισθημάτων για εμάς. Ο κόσμος πέρα, έχει γίνει αποδεκτή ως φυσική αντίδραση να εκφράσω όταν το ένα είναι κακό, σωματικά ή πνευματικά ή ακόμη και όταν είναι κανείς ευτυχισμένος πέρα ​​από τις λέξεις. Αλλά γιατί τα δάκρυα βγαίνουν από τα μάτια μας; Γιατί κλαις; Μήπως επειδή έχουμε κλιματιζόμενο δικαίωμα από την παιδική ηλικία μας να ανταποκριθεί με αυτόν τον τρόπο ή υπάρχει κάποια επιστημονική εξήγηση για το περιστατικό αυτό. Ας συζητήσουμε γιατί κλαις λεπτομερώς.
Γιατί Cry: τα αποτελέσματα της έρευνας
Βασικά, υπάρχουν τρεις τύποι δακρύων ότι τα ανθρώπινα όντα εμπειρία, δηλαδή, βασική, αντανακλαστικά και συναισθηματικά δάκρυα. Basal δάκρυα είναι πολύ αναγκαία ως κρατούν τα μάτια καλά λιπανθεί. Reflex δάκρυα, όπως το όνομα προτείνει, τα δάκρυα που παράγονται σε απάντηση σε κάποια εκτός ερεθίσματα, δηλαδή τα δάκρυα που εμφανίζονται στα μάτια όταν κάτι γίνεται στο μάτι ή τα δάκρυα που προκαλούνται όταν κόβουμε τα κρεμμύδια. Συναισθηματική δάκρυα, τα δάκρυα που βιώνονται μόνο από τον άνθρωπο. Αν κάποιος ρωτούσε γιατί δακρύζουμε όταν είμαστε λυπημένος; Ή πώς έρχονται τα δάκρυα βγαίνουν από τα μάτια μας όταν κλαίμε, ο λόγος πίσω από αυτές είναι οι συναισθηματικές δάκρυα, τα οποία είναι η αντίδραση του σώματος στον τρόπο που αισθανόμαστε. Διάφορες έρευνες έχουν γίνει και στο παρελθόν όσον αφορά το γιατί δακρύζουμε όταν αισθανόμαστε συναισθηματικά συγκλονισμένοι. Εδώ είναι μερικά από τα ευρήματα.
Να φωνάξει: Δελτία Stress? Έρευνες που έχουν γίνει σε συναισθηματική δάκρυα του παρελθόντος δείχνουν ότι όταν ένα πρόσωπο κλαίει, τα δάκρυα να φέρουν μαζί τους όλες τις αγχωτικές χημικών ουσιών στο σώμα. Συναισθηματική δάκρυα έχουν υψηλά επίπεδα μαγγανίου και ορμόνης προλακτίνης. Όταν αυτά χημικά υπόστεγο μαζί με τα δάκρυα, το πρόσωπο αισθάνεται ότι επίπεδα στρες του έχουν κατέβει και έτσι, καθιστά αυτόν αισθανθείτε καλύτερα. Ότι ο λόγος δακρύζουμε όταν αισθανόμαστε λυπημένοι ή πληγωθεί, επειδή καθιστά εμάς αισθανθείτε καλύτερα.
Να φωνάξει: παρακίνηση Νευρικό Σύστημα? Αν θέλετε να μάθετε γιατί κλαίνε όταν γελάμε ή όταν αισθανόμαστε λυπημένοι, τότε εδώ είναι η επιστημονική εξήγηση γι 'αυτό. Όταν αισθανόμαστε τραυματιστεί ή πραγματικά θλιβερό, το νευρικό μας σύστημα ανταποκρίνεται σε αυτά τα συναισθήματα, ενισχύοντας τη κρανιακού νεύρου. Η διέγερση του νεύρου, στέλνει σήματα στο δάκρυ αδένες, μέσω των νευροδιαβιβαστές και συνεπώς, καταλήγουμε κλάμα.
Να φωνάξει: Ανθρώπινη συγκόλλησης? Όταν ένα πρόσωπο που κλαίει, έχει τον τρόπο του να αποδείξει ότι είναι αδύναμη και ευάλωτη. Με να φωνάξει μπροστά από τους αντιπάλους του, ένα πρόσωπο προσπαθεί για να κερδίσει τη συμπάθειά τους. Αυτό μπορεί κάνει το αντιπάλους λίγο μαλακότερο αφενός ποιος κλαίει και μπορεί ακόμη καταλήξουν ως φίλοι. Οι άνθρωποι προσπαθούν να προστατεύσουν ή φροντίδα για το πρόσωπο που κλαίει, να την κονσόλα, μιλάμε τον από κλάμα και ως εκ τούτου, το κλάμα του ανθρώπου δημιουργεί δεσμούς.
Crying: Χειρισμός / ανακοίνωση? Το κλάμα είναι ένας τρόπος να επικοινωνήσει με τους άλλους. Τα μωρά κλαίνε συχνά, προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή από τις μητέρες τους ή όταν είναι πεινασμένοι. Είναι ο τρόπος τους επικοινωνίας με την μητέρα σχετικά με τις ανάγκες τους. Μερικές φορές, με φωνάζει μεγαλόφωνα, χειρίζονται τις μητέρες τους να κάνουν τα πράγματα για αυτές. Αυτός ο χειρισμός / συμπεριφορά επικοινωνία είναι αρκετά συχνή στους ενήλικες. Άντρες και γυναίκες στις σχέσεις συχνά καταφεύγουν να φωνάξει να χειραγωγήσει τους εταίρους τους.
Read more on:? Γιατί Κρεμμύδια Κάνετε κλαις? Γυναίκες και Δάκρυα? Ένας θανατηφόρος συνδυασμός! ; Τα δάκρυα: μια σιωπηλή έκφραση, δεν υπάρχουν οριστικές απαντήσεις προς το γιατί δακρύζουμε, παρόλο που πρέπει να φωνάξουν και όταν πρέπει να φωνάξουν είναι γνωστό σε όλους, λόγω των κοινωνικών κλιματισμού. Γενικά, άνδρες λένε να μην κλαίω και να είναι ισχυρή. Από την άλλη μεριά, οι γυναίκες θεωρούνται ασθενές φύλο και, συνεπώς, ήταν ελεύθερες να κλάψει. Είναι εντάξει για να φωνάξει για τα παιδιά και τα βρέφη στα μικρά πράγματα, αλλά για τους ενήλικες πρέπει να υπάρχει μια σταθερή αιτία, όπως η απώλεια ενός μέλους της οικογένειας, για να φωνάξει ανοιχτά. Όλα είπε και γίνει, κλάμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απελευθερώσει άγχος και να διαμορφώσει τις σχέσεις, ώστε να προχωρήσει και κραυγή καρδιά σας έξω πότε-πότε.