Σκουπίδια Επισκευή Διάθεση

Σκουπίδια μονάδες διάθεσης είναι τα κακά παιδιά του κόσμου συσκευών. Αν συγκρίνετε το άψυχο οικιακές συσκευές με τους ανθρώπους, θα βρείτε τις μονάδες διάθεσης απορριμμάτων πάντα σε λάθος τέλος του νόμου. Στην πραγματικότητα μια φορά κι έναν καιρό, το 1997, οι μονάδες διάθεσης απορριμμάτων είχαν απαγορευτεί στη Νέα Υόρκη. Αυτό ήταν, διότι θεωρήθηκε ότι τα σκουπίδια έστειλε κάτω από τον αγωγό θα είχε αρνητικές συνέπειες για το σύστημα αποχέτευσης της πόλης. Ωστόσο, παρά τη βούρτσα τους με τη νομοθεσία, οι πωλήσεις σκουπίδια εξακολουθούν να αποτελούν μέρος της κουζίνας σε αμερικανικά σπίτια σήμερα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για να εγκαταστήσετε ένα διάθεσης απορριμμάτων.
Όταν ρίξει τα σκουπίδια κάτω από τον αγωγό διάθεσης απορριμμάτων, κλώστες (θαμπό λεπίδων) σπρώξτε το φαγητό προς τα έξω άκρα της διάθεσης. Αυτό είναι όπου οι καταστροφείς βρίσκεται η απόσχιση τα σκουπίδια σε κομμάτια. Οι σειρές αυτές των κλώστες καλούνται επίσης ως «σφυριά», που είναι συνδεδεμένα με ένα πικάπ που περιστρέφεται με τη βοήθεια ενός μοτέρ. Όταν η μονάδα είναι ενεργοποιημένη, το μοτέρ γυρίζει σε υψηλή ταχύτητα, που προκαλεί φυγόκεντρη δύναμη που τραβά τα τρόφιμα προς τον καταστροφέα εγγράφων. Το φαγητό είναι διαλυμένο σε πολύ μικρά κομμάτια τα οποία πηγαίνει στην αποχέτευση μαζί με το νερό. Ας δούμε ορισμένα κοινά προβλήματα επισκευής σκουπίδια διάθεση και τον τρόπο αντιμετώπισης αυτών ήσσονος σημασίας εμπόδια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για cosumer ηλεκτρονικά.
Πώς να επισκευάσει αποκομιδής απορριμμάτων
Τα κακά αγόρια του κόσμου κουζίνα, οι μονάδες διάθεσης απορριμμάτων πρέπει επίσης κάποιες περιστασιακές επισκευές. Ανάλογα με τις μάρκες και τον τύπο μπορείτε να βρείτε ότι υπάρχουν κάποιες κοινές συμβουλές επισκευή αποκομιδής απορριμμάτων που θα αποδειχθεί χρήσιμο σε εσάς. Θυμηθείτε, προτού να προσπαθήσετε επισκευή μονάδων διάθεσης απορριμμάτων, απενεργοποιήστε την παροχή ρεύματος και αφαιρέστε το φις από την πρίζα. Θα πρέπει επίσης να αφαιρέσετε το splash φρουρά για να καταστήσει την πρόσβαση εύκολα.
Κατάργηση Αντικείμενα Κολλημένος στα σκουπίδια Διάθεση? Πολλές φορές πώματα φιάλης, κουτάλια κλπ. εμπίπτουν στην σφαίρα φρουρά και μαρμελάδας τη μονάδα. Ο καλύτερος τρόπος για την αποκατάσταση διάθεσης σκουπιδιών που είναι κολλημένο, είναι με τον εντοπισμό των εμποδίων και χρησιμοποιώντας λαβίδες μετάλλων για να άρει τις αντιρρήσεις κολλήσει. Μόλις το βγάλουμε, να ενεργοποιήσετε την τροφοδοσία και αφήστε ψυχρό νερό να τρέχει μέσω του και να προσπαθήσουμε και ενεργοποιήστε τον. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για φραγμένα αποκομιδής απορριμμάτων στο άρθρο πώς να unclog ένα αποκομιδής απορριμμάτων.
Επισκευή απορριμμάτων διάθεσης που βουίζει? Όταν ακούσετε ένα βόμβο και να διαπιστώσει ότι ο διαθέτων έχει μπλοκάρει, τότε δοκιμάστε το παραπάνω τρόπος για να το unjam. Ωστόσο, αν ο κινητήρας δεν είναι κολλημένος και ακούτε ακόμα το βουητό ήχο, αυτό σημαίνει ότι έχετε μια κακή κινητήρα και πρέπει να καλέσετε σε βοήθεια εμπειρογνωμόνων. Αυτός πιθανότατα θα σας συνιστούμε να αντικαταστήσετε ολόκληρο το διαθέτη.
Επισκευή Σκουπίδια διάθεσης που Leaky? If σκουπίδια σας υπάρχει διαρροή από το σωλήνα αποστράγγισης? Θα πρέπει να αφαιρέσετε το σωλήνα αποστράγγισης και να αντικαταστήσει το ελαστικό στεγανοποίησης ή σφίξτε τη βίδα που συγκρατεί το λάστιχο αποχέτευσης. Αν η διαρροή προέρχεται από την κορυφή σφραγίδα του φορέα διάθεσης κοντά στο νεροχύτη ή στο εσωτερικό του διαθέτη τότε δεν έχετε καμία επιλογή, αλλά για να αντικαταστήσει ολόκληρο το διαθέτη.
Επισκευή Σκουπίδια Διάθεση που βρίσκεται, αλλά δεν λειτουργεί? Θα βρείτε ένα μικρό κόκκινο κουμπί στο κάτω μέρος των περισσότερων disposers. This κάτω ενδέχεται να έχουν σκάσει έξω. Αυτό συμβαίνει επειδή το μηχανοκίνητο μπορεί να έχεις πάρα πολύ καυτό, λόγω υπερφόρτωσης. Το μοτέρ έχει υπερφορτωθεί όταν ο διαθέτων έχει μπλοκάρει ή να έχει τεθεί σε λειτουργία για πάρα πολύ καιρό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήστε το κόκκινο κουμπί και ακούστε τον ήχο ένα 'κλικ'. Θα χρειαστεί να περιμένετε για 15 λεπτά πριν ενεργοποιήσετε τη διάθεση. Αφήστε το νερό να τρέξει και να δούμε αν ο κινητήρας είναι σε λειτουργία. Αν το κουμπί πετάγεται έξω και πάλι μετά την ενεργοποίηση του μονάδα, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι μπλοκαρισμένο. Ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες για το πώς να unjam τη μονάδα.
Επισκευή Σκουπίδια Διάθεση ότι αποβάλλει Κακώς? If σωλήνα αποστράγγισης σας είναι σαφές, τίποτα δεν έχει κολλήσει και όμως τα τρόφιμα δεν είναι τρόχισμα καλά, αυτό σημαίνει ότι ο διαθέτων πλησιάζει στο τέλος της. Με απλά λόγια, έχει φθαρμένα ή σκουριάσει εσωτερικά. Αυτό έχει μειώσει την ικανότητά της να το τρόχισμα των τροφίμων. Για να διατηρήσει τις λεπίδες απότομη, θα πρέπει να τροφοδοτούν τη συσκευή με οστά κοτόπουλο, γυαλί, κλπ. Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη και ο ασφαλέστερος τρόπος να ακονίσετε τις λεπίδες, δηλαδή, τις ζωοτροφές με πάγο.
Το κοινό επισκευές διάθεσης απορριμμάτων είναι φραγμένες λιγοστεύουν και να μπλοκάρει μονάδες. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβει κάποια προληπτικά μέτρα για τη μείωση του αριθμού των προβλημάτων. Θα πρέπει να αποφεύγετε την τροφοδοσία του διάθεση με λαχανικά σκουπίδια, καλαμπόκι, σέλινο, κ.λπ. Επίσης, πολύ αποφευχθεί λιπαρά τρόφιμα, δεδομένου ότι μπορεί να φράξει τη μονάδα. Στην περίπτωση που η μονάδα παίρνει φραγμένα οφείλεται σε λίπος, θα πρέπει να ξεπλύνετε τη μονάδα με ζεστό νερό για λίγα λεπτά. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για καθαρισμό κουζίνας.
Αυτές ήταν κάποιες συμβουλές για την επισκευή αποκομιδής απορριμμάτων, που θα σας βοηθήσουν σε περίπτωση κακό αγόρι σας σας δίνει κόπο. Ωστόσο, αν δεν κατανοήσει τη προβλήματος είναι καλύτερο να καλέσετε σε έναν εμπειρογνώμονα. Ελπίζω ότι αυτές οι άκρες στο πώς να επισκευάσει τα σκουπίδια μονάδας διάθεσης αποδειχθεί χρήσιμη.
Προειδοποίηση: Πριν προσπαθούμε κάθε είδους επισκευή αποκομιδής απορριμμάτων ή αντιμετώπιση προβλημάτων, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδέσει τη συσκευή από την πρίζα. Θα πρέπει να το αποσυνδέσετε ή να διακόψουν τη σύνδεση, σε ο διακόπτης κυκλώματος ή ασφαλειοθήκη. Επισφαλής μέτρων μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό ή ακόμη και θάνατο.