Διαμαντένια σκουλαρίκια για Άνδρες

Σκουλαρίκια είναι ένα από τα καλύτερα και προεξέχων αξεσουάρ μόδας κάποιος μπορεί φορέσει. Αυτά δεν είναι πια περιορίζεται στις γυναίκες. Μπορείτε να δείτε άνδρες φορέσει σκουλαρίκια πολύ κοινώς. Hmmm ... εάν αναρωτιέστε πόσον σκουλαρίκια άνδρες κοστούμι, τότε επιτρέψτε μου σας πω, αυτές φέρουν αυτήν μόδας πραγματικά καλά. Ενώ υπάρχει αρκετή ποικιλίας στον σκουλαρίκια στους άντρες, διαμαντένια σκουλαρίκια παραμένουν οι δημοφιλής επιλογή. Diamond κοσμήματα που ανέκαθεν λάτρεψαν από γυναίκες? Τώρα κάνουν ένα τέλειο κομμάτι για άνδρες επίσης. Διαμαντένια σκουλαρίκια εξετάσουμε πιο αριστοκρατικό από τα περισσότερα άλλους τύπους. Λοιπόν, ας μάθουμε περισσότερα για σκουλαρίκια με διαμάντια για τους άνδρες.
Διαμαντένια σκουλαρίκια για Άνδρες: Πώς να φοράτε? Πώς να φορούν τα σκουλαρίκια ήταν πάντα ένα θέμα σύγχυσης για τους άνδρες. Ενώ περισσότεροι από τους προτιμούν να το φορέσει σε ενιαίο αυτί, ορισμένοι φορούν επίσης τόσο στην αυτιά. Φορώντας το σε δύο αυτιά αποφεύγεται από τους άνδρες οφείλεται σε διάφορους λόγους, ο πρωταρχικός λόγος που εμφανίζεται το «κοριτσάκι» που δίνει. Αλλά ακόμα, μόδα δεν έχει όρια, καθένα έχει δικό γεύση και ύφος και ότι τι θα αποφασίσει πώς να φορέσει αυτό το εξάρτημα. Λοιπόν, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το πώς αισθάνεται κανείς άνετα αλλά προτίμησε κάποια από τις μορφές και το πόσο καλά μπορεί να φέρει η ίδια. Με την τέχνη της τατουάζ και piercing σώματος γίνονται δημοφιλή, αυτί piercing από άντρες δεν είναι περισσότερο μια έκπληξη. piercing Ear, ακολουθούμενη από φορώντας διαμαντένια σκουλαρίκια από άνδρες, κοιτάζει εξαιρετικά trendy. Πιστέψτε με, φορώντας τις σε ένα ενιαίο αυτί είναι έναν όλα χρόνο χτύπημα! Τώρα, αριστερά ή δεξιά αυτί είναι και πάλι η επιλογή ενός ατόμου! Εκτός από τις τακτικές τρύπημα αυτιών, υπάρχουν διάφοροι τύποι τρύπημα αυτιών ότι οι τύποι μπορούν να επιλέξουν και να φορούν ένα από τα διαφορετικά στυλ του σκουλαρίκια με διαμάντια για τους άνδρες.
Διαμαντένια σκουλαρίκια για Άνδρες: δημοφιλή στυλ? Οι δύο πιο δημοφιλείς μορφές σε σκουλαρίκια με διαμάντια για τους άνδρες είναι καρφιά και οι στεφάνες. Διαμαντένια σκουλαρίκια αποτελούνται από ένα διαμάντι ενσωματωμένη σε μέταλλο. Πρόκειται ένα απλό ύφος σκουλαρίκι και κοιτάζει εξαιρετικά chic. Τα σκουλαρίκια stud αγγίζετε εντελώς το earlobe. Αυτές έχουν ένα παχύ επέκταση μετάλλου στο πίσω μέρος που διαπερνά την τρύπα στο αυτί και είναι εξασφαλισμένα από το πίσω μέρος του αυτιού. Αυτοί είναι εκείνοι που φαίνονται απλά τέλειο στην επίσημη ένδυση, καθώς και. Η άλλο στυλ σε σκουλαρίκια διαμάντι για άνδρες είναι το σκουλαρίκι στεφανών. Αυτή η ηλικία παλιά μόδα κατέστησε ένα κλασικό comeback και τώρα μπορείτε να δείτε πολλά guys επιλέγουν αυτών. Hoop σκουλαρίκια είναι κυκλική ή ημι κυκλικό, ακριβώς όπως ένα δαχτυλίδι μύτη. The εγκύκλιος από αυτούς διαθέτουν ένα λεπτό μεταλλικό σύρμα που πρόκειται να διείσδυσηΣτην the λοβό του αυτιού και είναι εξασφαλισμένα στην επόμενη πλευρά του κύκλου.
Διαμαντένια σκουλαρίκια Ανδρών: Οι επιλογές στην Μέταλλα? Αν σκουλαρίκια με διαμάντια για τους άνδρες παραμένουν η καλύτερη επιλογή, υπάρχουν μερικές επιλογές από την άποψη του χρησιμοποιηθέντος μετάλλου, το οποίο μπορείτε να εξετάσει. Τα διαμάντια είναι συνήθως συνδυάζεται με το χρυσό, το οποίο σίγουρα φαίνεται τρομερό. Μια άλλη επιλογή είναι ασήμι. Αυτό φαίνεται πραγματικά κομψό και καθιστά ένα από τα καλύτερα σκουλαρίκια με διαμάντια για τους άνδρες. The λευκά διαμάντια ενσωματωμένο σε ασήμι, πλατίνα ή ακόμα παλλάδιο είναι ένα από τα καλύτερα αξεσουάρ για άνδρες. Από ανοξείδωτο χάλυβα ή τιτάνιο είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή να εξετάσει κατά την επιλογή διαμαντένια σκουλαρίκια για τους άνδρες. Μπορείτε επίσης να αποφασίζει κατά πόσον θα επιλέξει μια γυαλιστερή ή ματ φινίρισμα.
Read more on:? Τύποι Diamond Cuts? Πώς να Αγοράσετε Διαμαντένια Σκουλαρίκια? Διαμαντένια σκουλαρίκια για άνδρες είναι επίσης ένα από τα καλύτερα δώρα για άνδρες. Με αυτό χαριτωμένο κόσμημα, είναι βέβαιοι να κοιτάξουμε αξιολάτρευτα!