Παιχνίδι Ιδέες αποθήκευσης

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα παιδιά πρέπει να έχουν παιχνίδια για να παίξετε με και μερικές φορές να μάθουν. When παιχνίδια έρχονται σε μια ποικιλία σχημάτων και μεγεθών, όλα αυτά δεν μπορεί να χωρέσει σε τακτικές θέσεις συγχρόνως. While παιδί μας είναι απασχολημένοι να παίζουν με του / παιχνίδια μωρό της, θα πρέπει να καταλήξει σε ορισμένες ιδέες αποθήκευση παιχνιδιών. Δεν μπορείτε να κρατήσετε την αγορά νέων αποθήκευσης για τις διαφορετικές ηλικίες των παιδιών σας, έτσι πρέπει να βρούμε εναλλακτικές λύσεις για να ταιριάζουν σε όλα τα παιχνίδια τους στην απαιτούμενη ποσότητα του διαστήματος και με οργανωμένο τρόπο. Υπάρχουν πολλές ιδέες για την αποθήκευση παιχνιδιών οποία μπορείτε είτε να πάρετε γίνονται μία φορά για το σύνολο ή στη συνέχεια να μετατρέψετε μια παλιά σακούλα στο απόθεμα. Δεδομένου παρακάτω είναι μερικοί απλοί τρόποι για να αποθηκεύσετε όλες του μωρού σας παιχνίδια, ενώ αυτός είναι απασχολημένος να μάθετε ποια να παίξετε!
Δημιουργικές ιδέες αποθήκευσης παιχνιδιών
Μπορείτε να έχετε μερικά από αυτά που αποθήκευσης ιδέες ή ακόμη και να οι ίδιοι. Ρίξτε μια ματιά σε κάποια δημιουργική ακόμη αποτελεσματικές ιδέες αποθήκευσης παιχνίδι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Toy Organizers? Ένα από τα καλύτερους τρόπους να πάρει toys όλα τα παιδιά σας σε ένα τόπο που είναι εύκολο να βρεθεί και δεν φαίνεται βρώμικο, πρέπει να έχουν τα παιδιά organizers παιχνίδι. Είναι, αλλά τίποτα δεν ράφια από ξύλο ή πλαστικό πλαστικά κιβώτια τηρείται σε κάθε ράφι για να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του παιδιού σας. Είναι πολύ συστηματική διευθέτηση να δώσουν ένα τακτοποιημένο και καθαρό βλέμμα και μπορούν να διατηρούνται σε οποιαδήποτε επιθυμητή δωμάτιο. Ο σκοπός αυτών των διοργανωτών είναι να κρατήσει όλα τα παιχνίδια σε ένα σημείο ώστε να μην παίρνουν άστοχη και μπορεί να είναι διατεταγμένα σε ένα τακτοποιημένο τρόπο.
Πλαστικά αποθήκευσης? These αποθήκευση είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και σχάρες με πλαστικό τα ράφια καλάθι και set-up δίσκους για να κρατήσει τα παιχνίδια. Πρόκειται για κινητά και μπορούν να μετακινούνται από το ένα δωμάτιο στο άλλο πολύ εύκολα, καθώς είναι είτε με τροχούς ή αποσπώμενα. Λίγο περισσότερα πλαστικά ιδέες αποθήκευσης περιλαμβάνουν πλαστικά κιβώτια τα οποία είναι αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια των παιδιών σας και μπορεί να διατηρηθεί για χρόνια. Είναι επίσης εύκολο να μετακινούνται καθώς έρχονται με τις ρόδες και να εξετάσουμε τακτοποιημένη, όταν είναι σαφώς τοποθετηθεί. Περισσότερα για δοχεία αποθήκευσης του.
Wooden αποθήκευσης · ​​εάν επιθυμείτε να πάρετε μια αποθήκευση toy γίνει ή να ταιριάξει εσωτερικό σπίτι σας, ένα ξύλινο είναι η καλύτερη επιλογή. Ξύλινα αποθήκευσης είναι πολύ βολικό να καθαρίζονται και να φαίνονται καλά με κάθε είδους έπιπλα. Μπορείτε να κάνετε ξύλινα lockers, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε όλα τα παιχνίδια σε κλειστά τα ράφια, δεδομένου ότι δεν θα δούμε άθλια και ανοργάνωτη. Μπορείτε επίσης να έχετε ανοίξει καταψύκτες όπου τα παιχνίδια είναι εύκολα προσβάσιμες για τα παιδιά σας. Ξύλινο συρτάρια κάτω από το κρεβάτι ή στο εσωτερικό της ντουλάπας μπορούν επίσης να είναι μια επιλογή για τέτοιου είδους ιδέες αποθήκευση παιχνιδιών.
Ανέξοδες ιδέες αποθήκευσης παιχνιδιών
Πολλές φορές, αν δε θέλετε να ξοδέψετε πολλά προσπαθώντας να φιλοξενήσουν συνολικά ξύλινο ή πλαστικό στήθος για την αποθήκευση παιχνιδιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια φθηνά αποθήκευση παιχνίδι αντ 'αυτού. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικά παραδείγματα για ανέξοδες ιδέες αποθήκευση παιχνιδιών. Περισσότερα για το σύστημα ραφιών ντουλάπα.
Canvas και ύφασμα αποθήκευσης? Fabric ή βαμβάκι σακούλες αποθήκευσης που τους ευκολότερους τρόπους για να αποθηκεύσει τα παιχνίδια του παιδιού σας. Είναι πολύ εύκολο να φιλοξενήσει καθώς και να μην καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Μπορείτε να τους ωθήσει κάτω από το κρεβάτι ή να τους κρατήσει στη σοφίτα ή σε οποιαδήποτε άλλο δωμάτιο της επιλογής σας. Όταν είναι συμπιεσμένο επάνω, δεν φαίνονται ακατάστατη και μπορούν να χωρέσουν στο ντουλάπι επίσης. Καμβάς κουτιά αποθήκευσης είναι επίσης εύκολους τρόπους για να οργανώσουν τα παιχνίδια. Εάν έχουν καπάκι, τα πλαίσια μπορούν να κλείσουν με τα παιχνίδια στο εσωτερικό τους. Ύφασμα αποθήκευση παιχνιδιών είναι επίσης εύκολο να καθαρίζονται και να πλένονται so καθαρίσετε όποτε θέλετε.
Πλυντήριο Καλάθια? Πλυντήριο καλάθια είναι μια μεγάλη επιλογή για την αποθήκευση παιχνιδιών, δεδομένου ότι διατηρούν με άνεση σε όλα τα παιχνίδια σε ισχύ και δεν χρειάζεται να αγοράσετε χωριστή αποθήκευση παιχνιδιών. Για τα παιχνίδια με μονό μεγέθη και σχήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα καλάθια που είναι ευρύχωρα. Μπορείτε να βάλετε τους και σε κάθε δωμάτιο που θέλετε ή διαφάνεια υπό την ντουλάπα, για εξοικονόμηση χώρου.
Αν αυτά δεν μερικές πραγματικά χρήσιμες ιδέες αποθήκευσης παιχνίδι; Μπορείτε να έρθετε επάνω με μερικές από τη δική του μοναδική αυτών σας και να αποθηκεύσετε τους εαυτούς σας ο χρόνος για να καθαρίσει αυτό το επιπλέον χάος.