Πώς στα πολωνικά Ασημένια

Πώς να Πολωνικά ασήμι; Μπορεί να υπάρχουν διάφορες μέθοδοι στίλβωση ασήμι. Μερικά από αυτά περιγράφονται εδώ σε αυτό το άρθρο. Περάστε από το ένα λογαριασμό για να μάθετε για τους πιο δημοφιλείς τρόπους μαζί με τους βήματα στην πολωνική ασημένια κοσμήματα, σκεύη ασημένια, κλπ.
Πώς to πολωνική Silver στο σπίτι?
Μέθοδος 1? Πάρτε 2-3 κουταλιές σόδα ψησίματος και προσθέστε 2-4 σταγόνες του νερού σε αυτό. Αναμίξτε τα δύο συστατικά καλά. Ο σκοπός είναι να δοθεί το μίγμα μια συνέπεια της πάστας. Εφαρμόστε πάστα αυτή ομοιόμορφα στην ασημένια κομμάτια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντόβουρτσα ή ένα παρόμοιο πράγμα για την εφαρμογή της μαγειρική σόδα και επικολλήστε το νερό για το ασήμι το άρθρο. Αφήστε το να κάθονται εκεί για περίπου 5-10 λεπτά. Πλύνετε την πάστα μακριά με άφθονο νερό. Κρατήστε τριβή το ασημένιο κομμάτια με το οδοντόβουρτσα για να το πλύνετε καλά. Όταν η πλύση γίνεται, επιτρέπουν στον κομμάτια για να στεγνώσει στον αέρα. Σκούπισμα των κομματιών με ένα καθαρό, στεγνό βαμβακερό πανί θα επιταχύνει τον αέρα ξήρανση του αργύρου κομμάτια. Η συγκεκριμένη μέθοδος χρησιμοποιείται ευρέως για τον καθαρισμό, καθώς και στίλβωση ασήμι.
Μέθοδος 2 · Πάρτε ένα μπολ και ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό σε αυτό. Τοποθετήστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο στο κάτω μέρος του μπολ. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Ανακατέψτε όλα τα υλικά πολύ πάνω από το φύλλο αλουμινίου. Βάλτε το μπολ σε μια φλόγα μέχρι το μείγμα αρχίσει να βράζει. Διαρκεί γενικά 2-3 λεπτά να φέρει το μίγμα να βράσει. Κλείστε την παροχή της θερμότητας. Βάλτε το αργυρό κομμάτια σε αυτό το μίγμα για μια περίοδο 10-15 λεπτά. Τρίψτε τα κομμάτια με ένα πινέλο, ιδίως στον τομέα που περιέχουν λεκέδες. Πάρτε τα κομμάτια ασήμι έξω και ξεπλύνετε καλά με νερό αεροπλάνο. Αφήστε ξήρανση του αέρα. Αυτός είναι ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για το πώς να Πολωνικά ασήμι.
Μέθοδος 3? Υπάρχει ακόμα ένα ήπιο τρόπο για το πώς θα Πολωνικά κομμάτια ασήμι. Μπορείτε μπορεί να ασκεί η μέθοδος με ποικίλα υλικά της επιλογής σας. Αυτά είναι το ελαιόλαδο, ξύδι ή ψησίματος διάλυμα σόδας. Πάρτε οποιοδήποτε από τα προτεινόμενα υλικά σε ένα δοχείο. Το υλικό πρέπει να γεμίζει το δοχείο μέχρι το ήμισυ ή μέχρι να μπορούν να απολαύσουν το ασημί κομμάτι, υποτίθεται ότι είναι στιλβωμένοι, εντελώς. Σήμερα, μουλιάστε το ασημί κομμάτι του υλικού που δεν είναι μικρότερη από 24 ώρες. Πλένουμε καλά με νερό και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα. This μέθοδος είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για στίλβωση μεγάλα άρθρα ασήμι, όπως μαγειρικά σκεύη, κλπ. Ο λόγος είναι πως παίρνει πολύ χρόνο, αλλά ελάχιστες ανάγκες εργατικού δυναμικού από την πλευρά σας.
Μέθοδο 4? Οι ανωτέρω μέθοδοι για τη στίλβωση και τον καθαρισμό ασημένια είναι λίγο επίπονη και χρονοβόρα. Επιπλέον, μπορείτε να θελήσετε να ξέρετε για μια μέθοδο που να καθαρίσετε και να γυαλίσετε μικρά κομμάτια ασήμι σας όπως σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, μενταγιόν, κλπ. Προς ανακούφισή σας, πραγματικά υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος για το πώς να Πολωνικά ασήμι γρήγορα. Πάρτε ένα μικρό ποσό οδοντόκρεμα μια οδοντόβουρτσα. Εφαρμόστε την οδοντόκρεμα στο κομμάτι ασήμι που πρέπει να γυαλιστεί. Σιγουρευτείτε ότι όλα τα πρόσωπα των ασημένιο κομμάτι έχει καλυφθεί με οδοντόκρεμα. Αφήστε το κομμάτι ανέγγιχτο για περίπου 5-6 λεπτά. Πλένουμε την πάστα μακριά με καθαρό νερό. Τρίψτε το ασημί κομμάτι με η οδοντόβουρτσα όπου χρειάζεται. This χαλαρώνει τα υλικά που αποτελούν το λεκέδες. Για να προσθέσετε σε αυτό, η οδοντόκρεμα προσδίδει μια κομψή εμφάνιση με το ασήμι. Αυτή η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ιδιαίτερα προτιμώνται παίρνει συγκριτικά λιγότερο χρόνο για να παραδώσει το ίδιο αποτέλεσμα όπως προκύπτει από άλλες μεθόδους για το πώς να Πολωνικά ασημένια κοσμήματα.
Διαβάστε περισσότερα για: · Πώς να καθαρίσει αργύρου · Πώς να αφαιρέσει αμαυρώσει from ασημί, ασημένια κοσμήματα Καθαρίζοντας άκρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις ανωτέρω προτεινόμενη μεθόδους για να Πολωνικά ασημένιο κομμάτι σας. Όλοι οι τρόποι είναι εξίσου αποτελεσματικά και να δώσει σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα. Την επιλογή μιας συγκεκριμένης μεθόδου εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις σας, τη διαθεσιμότητα των πόρων και, φυσικά, το χρόνο. Επιτέλους, όποια μέθοδο και αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει το παίξουμε σωστά και με επιμέλεια. Αυτό συμβαίνει διότι, πέρα ​​από να κάνετε μπορεί να βλάψει το ασήμι. Σήμερα, που ξέρετε πώς να γυαλίσει αργύρου, η χρήση των γνώσεων στην διατήρηση κομμάτια ασήμι σας καθαρό, λαμπερό και γυαλισμένο.