Dorm Bedding

College χρόνος συγκαταλέγονται στα πιο συναρπαστικές φάση της ζωής μας. Απολαμβάνουμε και ζουν στον πληρέστερο χρόνια αυτά. Με την ενθουσιασμό του φοιτούν νέων τάξεων, καθιστώντας νέους φίλους, εκμάθηση νέα θέματα, και πολλές εμπειρίες υπάρχει πάντα ένα ζήλο να δείτε dorm δωμάτιό σας. Καλά, περισσότερες φορές dorm δωμάτιό σας ενδέχεται να μην είναι μέχρι προσδοκιών σας. Λοιπόν, μπορείτε να μετατρέψετε βαρετό δωμάτιο dorm σας σε ένα μοντέρνο χώρο.
Κολλέγιο κλινοστρωμνή dorm συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον ουσιώδη θέσεις αυτού τόπο. Έχοντας ένα καλό κρεβάτι είναι πραγματικά σημαντικό δεν είναι μόνο για τη δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος στο δωμάτιο, αλλά για την αλλαγή του εμφάνιση, καθώς και. Καλή κρεβάτι είναι σίγουρα ένας ανέξοδος τρόπος να δώσει μια τακτοποιημένο και εντελώς κοιτάξετε δωμάτιό σας. Επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξει το στυλ σας! Εδώ είναι μερικά κλασικά dorm κλινοστρωμνή ιδέες. Λοιπόν, κρατήσει ανάγνωση ...
Dorm Room Bedding Ιδέες
Ελέγξτε Τι έχετε
Κατ 'αρχάς θα πρέπει να ελέγχετε τι έχετε στο δωμάτιο dorm σας. Ποια είναι η τύπος κρεβατιού; Είναι μονόκλινα, δίκλινα ή πλοίων κρεβάτι; Συνήθως ένα dorm δωμάτιο έχει 2-3 κρεβάτια ανάλογα με τον αριθμό φοιτητών μοιραστεί. Κάθε αυτού θα μπορούσε να μονά ή διπλά. Τούτο θα αποφασίσει την επιλογή σας κρεβάτι. Επίσης, θυμηθείτε ότι έχοντας το ίδιο στυλ κλινοστρωμνής για όλες τα κρεβάτια είναι ουσιώδες να ανατεθεί ένα κλασικό κοιτάξετε ολόκληρο δωμάτιο. Καλά, καθένας ενδέχεται έχει δικό συμπαθεί και αντιπαθεί. Έτσι, μπορείτε τουλάχιστον προσπάθεια συντονισμού χρώματα κλινοστρωμνής μεταξύ τους και με τις χρώμα χρωμάτων τοίχου. Να πάρει ταιριάζουν σύνολα κρεβάτι dorm είναι πάντα μια έξυπνη ιδέα για να κάνει το χώρο σας να φανεί το καλύτερο. Τώρα εδώ είναι μερικές συμβουλές για την αγορά κρεβάτι για κρεβάτια σας, απλά να θυμάστε τα μεγέθη των κρεβατιών σε ένα δωμάτιο. Μάθετε περισσότερα για τα μεγέθη κρεβάτι γράφημα.
Επιλογές στην Dorm Bedding
Πολλά κολέγια και πανεπιστήμια προσφέρουν κρεβάτι dorm που έχει λογότυπα κολέγιο ή μασκότ. Αυτές είναι συνήθως απλά και αμυδρά χρωματισμένα, συνήθως άσπρο. Μερικές φορές αυτές μπορεί να είναι ήδη διαθέσιμα στο δωμάτιο, ή ορισμένες από αυτές ίσως αυτές οι προς πώληση σε συγκεκριμένα καταστήματα. Αν θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν αυτά, τότε η επιλογή είναι ευκολότερη. Λοιπόν, μπορείτε να προσθέσετε μια μοδάτη αφή σε αυτές με κάποια φύλλα αντίθεση και οι μαξιλαροθήκες, μια μεγάλη ιδέα δωμάτιο dorm!
Κρεβάτι σε τσάντα? Κρεβάτι σε μια τσάντα είναι ένα δροσερό επιλογή πολλοί φοιτητές επιλέγουν. Αυτές οι τσάντες της στρωμνής συνήθως περιλαμβάνουν ένα σύνολο ένα κασκόλ, που ταιριάζουν σεντόνια, μαξιλάρια ή Shams. Επιπλέον, ορισμένα περιλαμβάνουν επίσης εκείνες υπέροχο κρεβάτι φούστες που ταιριάζουν με το υπόλοιπο των κλινοσκεπασμάτων. Αγοράζοντας αυτό που είναι γνωστό ότι είναι μια φθηνότερη επιλογή από την αγορά κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία ξεχωριστά.
Παπλώματα? Παπλώματα είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των dorm κρεβάτι δωμάτιο. Αυτοί είναι διαθέσιμοι σε ένα ευρύ φάσμα της ποικιλίας. Επιλογές σε αυτή περιλαμβάνει επίσης αναστρέψιμη παπλώματα. Τα χρώματα και μοτίβα του σχεδιασμού διαθέσιμα σε κοιτώνα παπλώματα κρεβάτι είναι σίγουρο ότι θα σας εκπλήξει. Έτσι, επιλέγουν ένα κασκόλ που αντανακλά το στυλ σας!
Φύλλα και παπλωματοθήκες? Πρέπει να έχετε τουλάχιστον δύο σετ σεντόνια καθώς αυτές είναι πολύ επιρρεπείς σε λερώνονται, περισσότερες σειρές εάν είστε πάρα πολύ οκνηροί να τα ξεπλύνετε αμέσως! Καλά, δεν χρειάζεται να αναφέρω αυτό για να τα αγόρια! Θα πρέπει να επιλέξετε τα φύλλα μέγεθος XL-Twin ως το dorm κρεβάτια είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος. Όπως αναφέρεται ανωτέρω να ελέγχετε το μέγεθος του κρεβατιού πριν από την αγορά των φύλλων, παπλώματα κλπ. Και πάλι, η ποικιλία που είναι διαθέσιμη είναι μόνο τεράστια, θα βρείτε σίγουρα ένα σωστό κομμάτι ώστε να ταιριάζει στο γούστο σας.
Το πάπλωμα καλύπτει είναι μια μεγάλη επιλογή για την dorm δωμάτια, αυτά είναι που πλένονται τα κομμάτια που έρχονται με φερμουάρ ή κουμπιά. Αυτά είναι ένα δημοφιλές αντικατάστασης για παπλώματα και τα καλύμματα. Επίσης μια μεγάλη επιλογή για την παπλώματα. Αυτές θα είναι καλύτερα όταν έχεις έναν αριθμό φίλων Παραμονή στο δωμάτιο για μία συνομιλία ή αναθέσεις. Και αυτά έρχονται σε διάφορα χρώματα και στυλ. Μπορείτε επίσης να πάρετε αυτά να ταιριάζουν με την υπάρχουσα παπλώματα και τα φύλλα στο dorm σας.
Μαξιλάρια και Shams? Για να έχουν οι άνεση της συνεδρίασης ή κοιμούνται οπουδήποτε στο δωμάτιο, μια σκηνή συνήθως εντάσσεται στο dorm δωμάτια, να έρθετε σε αυτές ρίχνει τα μαξιλάρια. These φανταχτερά ρίχνει τα μαξιλάρια είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπαχαρικό μέχρι δωμάτιό σας. Αν θέλετε να προσθέσετε το ύφος και χρώμα στο δωμάτιο με τον πιο ανέξοδο τρόπο, ρίξτε μαξιλάρια είναι η απάντηση. Πάρτε αυτά και να τα τοποθετήσετε στο κρεβάτι σας, για τα χαλιά και καναπέδες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε για τη μεγάλη μαξιλάρια σώμα, ένα άνετο τρόπο για να φέρει στο κρεβάτι και τις εργασίες για το φορητό σας υπολογιστή.
Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να αγοράσετε μαξιλάρι Shams. Αυτές είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να ντύνομαι βαρετό και απλό μαξιλάρια σας, έτσι ώστε να τους δώσει ένα φανταχτερό βλέμμα. Pillow Shams είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και εκτυπώσεις και είναι μια μεγάλη επιλογή για να δούμε.
Διαλέξτε το Funky Κομμάτια
Όπως είπα κρεβάτι είναι αρκετή για να μετατρέψει ένα ακατάστατο και θαμπό δωμάτιο dorm σε ένα ζωντανό μέρος. Λοιπόν, μόλις αποφασίσει σχετικά με την κλινοστρωμνή κομμάτια που θα αγοράζετε για να κοσμήσει το χώρο, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τα μοδάτος κομμάτια. Τα φωτεινά χρώματα και έντονα prints είναι οι καλύτερες για να παίξει μέχρι την εμφάνιση του δωματίου. Μεγάλες ανθών ή πουά είναι οι καλύτερες εκτυπώσεις για dorm κρεβάτι για τα κορίτσια. Dorm κρεβάτι για αγόρια δωμάτιο θα πρέπει να περιλαμβάνει έντονες γραμμές και τα γεωμετρικά prints. Αγοράστε κρεβάτι σε έντονο μοβ, jazzy ροζ, φθορισμού αποχρώσεις, flashy κίτρινο και φανταχτερά combos όπως το μαύρο και πορτοκαλί, κόκκινο και ασημί, μωβ και ροζ, μπλε και πράσινο, κλπ. Αυτοί στα σκοτεινά στερεά χρώματα είναι επίσης καλύτερα αυτοί που θα επιλέξουν. Περισσότερα ιδέες για τη διακόσμηση των δωματίων dorm.
Έτσι, με συναρπαστική ζωή κολλεγίων σας, ήρθε η ώρα να πάμε τρελλός με dorm διακόσμηση του δωματίου σας. Πάρτε τα μοντέρνα σύνολα κλινοστρωμνής dorm και μπαχαρικό μέχρι το δωμάτιό σας. Νιώστε ελεύθεροι να χρησιμοποιούν τις φανταχτερά χρώματα που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και ταιριάζει με την προτίμησή σας!