Λάδι Επισκευή Φούρνων

Καύσιμο κινητήρων, όπως υποδηλώνει το όνομα είναι μια πετρελαίου καυστήρα πολύ συχνά χρησιμοποιούνται ως σύστημα θέρμανσης. Συνήθως αυτά τα συστήματα home κάμινο πετρελαίου οι οποίες βρίσκονται σήμερα σε χρήση όπως ονομάζεται καυστήρες πίεση. Σε αυτές τις συσκευές oil ψεκάζεται στο θάλαμο καύσης υπό υψηλή πίεση, η οποία στη συνέχεια προωθούνται με φυσητήρα. Τότε είναι αναφλέγεται από ένα ηλεκτρικό σπινθήρα. Αυτό είναι το πώς η θερμότητα παράγεται σε αυτά τα είδη των κλιβάνων. Καθώς η ομίχλη ψεκάζεται, το πετρέλαιο συνεχίζει να καίει. Σήμερα όταν πρόκειται για την επισκευή αυτού του είδους του φούρνου, πρέπει να είστε λίγο πιο εξοικειωμένοι με τα ακόλουθα μέρη του φούρνου - τα φίλτρα, ανεμιστήρας, ιμάντες κινητήρα, διακόπτες, και ο θερμοστάτης. Εάν έχετε μια κάμινο πετρέλαιο και οι zapped να σκεφτόμαστε πώς να το επισκευάσουμε, καλά, αυτό το κείμενο τις επόμενες κινήσεις επιδιόρθωση φούρνου πετρελαίου μπορεί να βοηθήσει!
Πώς να επισκευάσει Φούρνων Oil
Βήμα # 1? Απολογισμός των ηλεκτρικών καλωδίων στο εσωτερικό του φούρνου είναι απαραίτητη πριν να προχωρήσουμε στην αποκατάσταση του κλιβάνου του πετρελαίου. Για να γίνει αυτό, γυρίστε όλη την εξουσία καμίνι «off» προς, χρησιμοποιώντας το διακόπτη αποσύνδεσης. Μετά από αυτό βγάλτε το ασφάλεια και να τα ελέγξει αν το εκτελέσετε με ένα πολύμετρο ή το θέτει σε ένα λειτουργικό σύστημα και, στη συνέχεια, δοκιμάζοντάς το. Υπάρχει μια δυνατότητα ότι ασφαλειών μπορεί να είναι σε κακή κατάσταση. Αντικαταστήστε το κατεστραμμένο ασφάλεια με άλλη. Ελέγξτε το φυσητήρα φούρνου για άλλη μια φορά.
Βήμα # 2? Προσπαθήσατε αλλάζοντας την ασφάλεια, αλλά να μην εκμεταλλευτεί. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε επόμενο. Πάρτε ένα καλώδιο από το διακόπτη στο φυσητήρα και να δούμε αν είναι κατεστραμμένο. Στην περίπτωση που ο διακόπτης κυκλώματος εμφανίζεται «ανοικτή», πιέστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί επαναφοράς και ελέγξτε και πάλι. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ο καυστήρας αμέσως θα επιστρέψει στα «ανοικτά». Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να αντικαταστήσει το διακόπτη και πάλι να δώσει έναν πυροβολισμό. Καλέστε έναν μηχανικό αν αυτό δεν είναι πολύ δουλειά να επιθεωρεί την καλωδίωση.
Βήμα # 3? Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που κάνει κατά τη διάρκεια της επισκευής φούρνου του πετρελαίου είναι να εξετάσει το θερμοστάτη ελέγχου και ρύθμισης της λειτουργίας του ανεμιστήρα. κάμινος πετρελαίου σας μπορεί να έχουν καταστεί δυσλειτουργική λόγω ενός σπασμένου παρακολουθεί θέρμανσης. Για την επισκευή ότι, τεθεί ένα jumper απέναντι, χρησιμοποιώντας κλιπ αλιγάτορα οδηγεί. Παρόλο που η jumper βρίσκεται απέναντι από το θερμοστάτη, γυρίστε το κάμινο επάνω. Αυτό θα δουλέψει αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το θερμοστάτη. Σβήστε τον κλίβανο σε περίπτωση που αυτό προκαλεί ακόμα προβλημάτων. Εδώ, θα πρέπει είτε να αντικαταστήσει το θερμοστάτη yourself και ίσως καλέστε έναν ειδικό.
Βήμα # 4? Το φίλτρο επίσης μπορεί να είναι η δημιουργία προβλημάτων για το φούρνο σας. Τα ακόλουθα βήματα θα σας πει πώς να αντικαταστήσετε ή να καθαρίσετε το φίλτρο που είναι σημαντικό για την επισκευή φούρνου πετρελαίου. ? Open ή αφαιρέστε την πόρτα πρόσβασης στο φυσητήρα που θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος ή στο πλάι του περιβλήματος φούρνου. ? Πάρτε στο φίλτρο έξω τραβώντας το ή πατώντας την σε χώρα. ? Για να απαλλαγείτε από τη βρωμιά και σκόνης από την περιοχή γύρω από το φίλτρο, χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα. ? Μερικές μονάδες έχουν ένα στεγνό φίλτρο αφρού που απαιτεί την περιοδική σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα. ? Αντικαταστήστε το φίλτρο, ενδεχομένως, από άλλο ένα από την ίδια πυκνότητα και διαστάσεις. Αν είναι δυνατόν το ίδιο μοντέλο συνιστάται ή προτείνεται από τον κατασκευαστή. ? Κλείστε την πόρτα ανεμιστήρα εξασφάλιση της αυτόματης απενεργοποίησης είναι σε σωστή θέση, που απαιτούνται για τον φούρνο να λειτουργήσει. ? Διαβάστε περισσότερα στο φούρνο αντικατάσταση του φίλτρου.
Βήμα # 5? Πέρα από αυτά υπάρχει μια πιθανότητα ότι, αν ο φούρνος είναι χαμηλό από το πετρέλαιο ή σχεδόν εντελώς άδειο, στα κονδύλια που τρέχει από τον πυθμένα της δεξαμενής πετρελαίου του κλιβάνου του πετρελαίου μπορεί να γεμίσει από την υπερβολική του αέρα. Επιπλέον, η περιοχή μπορεί επίσης να φράξει με αιθάλη και λάδι που προέρχεται από το κάτω μέρος του φούρνου. Ο φούρνος πετρέλαιο δεν θα λειτουργήσει για αυτό το σενάριο ως αποτέλεσμα της ακατάλληλης αέρα και λόγου καυσίμου. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, γεμίζετε τη δεξαμενή πετρελαίου και η αιμορραγία γραμμές για να απαλλαγούμε από τον αέρα δημιουργία.
Τελικά διατήρηση του φούρνου λάδι καθαρό με τον ανεμιστήρα και ο θερμοστάτης καθαρά πριν από κάθε περίοδο θέρμανσης θα είναι καλό για τη συντήρηση του κλιβάνου του πετρελαίου. Λάδι επισκευή κλίβανο, στη συνέχεια, θα είναι ένα μη θέμα!
Αυτό είναι που υπογράφει!