Ενζυματικό καθαριστικό

Ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι είναι απαραίτητη για τη συνολική υγεία σας και μέλη της οικογένειάς σας. Για να εξασφαλιστεί η πλήρης καθαριότητα, το έργο της αφαίρεση λεκέδων γίνεται πραγματικά πολύ σημαντικό. Αλλά μερικές φορές αυτό γίνεται πολύ κουραστικό να καθαρίσετε τα επίμονους λεκέδες και Grimes από τη ειδών οικιακής χρήσης. Σε τέτοιες σεναρίων, υπάρχει η ανάγκη μιας αποτελεσματικής λύσης καθαρισμού, το οποίο είναι αρκετά ισχυρό ώστε να ξεφορτωθεί το λεκέδες, μαζί με το να είναι ήπια στην επιφάνεια όπου χρησιμοποιείται. Σε ανασκόπηση, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα καθαρισμού διατίθενται στην αγορά. Μεταξύ αυτών των προϊόντων καθαρισμού, ενζυματικό καθαριστικό είναι μια αποτελεσματική λύση για την καθαριότητα σπιτιού.
Τι είναι το ενζυματικό καθαριστικό;? Ενζυματικό καθαριστικό είναι βιοδιασπώμενα και τοξικό προϊόν καθαρισμού. Είναι ένας ειδικός τύπος διάλυμα καθαρισμού, αλλά η χρήση του δεν περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο είδος εργασία καθαρισμού. Την ενζυματική καθαριστικά περιέχουν φυσικές ένζυμα και ορισμένα είδη βακτηρίων, που είναι χρήσιμες για τον καθαρισμό τους επίμονους λεκέδες και τα συντρίμμια. Μερικά είδη βακτηρίων, τα οποία συνήθως χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή των ενζυματικό καθαριστικό, είναι - πρωτεασών, λιπασών, αμυλάσες. Τα βακτήρια που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή διαφόρων τύπων ενζυματικών καθαρισμού, που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό διαφόρων τύπων λεκέδων.
Τα ένζυμα είναι βασικά μια μορφή πρωτεΐνης, που παράγονται από όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Τη χρήση τέτοιων ουσιών που σχηματίζουν φυσικά για το καθάρισμα, το καθιστά την καλύτερη επιλογή για τις βλαβερές χρήση χημικών καθαριστικών. Ενζυμική καθαριστές είναι βιοδιασπώμενα και nonpoisonous, ως εκ τούτου, είναι χρήσιμα για τον καθαρισμό διάφορα πυρίμαχα λεκέδες από όλα τα είδη επιφανειών. Βασικά, ένα ενζυματικό καθαριστικό επιταχύνει τη χημική αντίδραση στο εσωτερικό του λεκέ σωματίδια και το καθιστά εύκολο να απαλλαγούμε από αυτά. Τα περισσότερα από τα εμπορικά σήματα απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων χρήση αυτών των ενζύμων σε σημαντικό συνδυασμό, αφού μπορούν να ανεχτούν χαμηλές θερμοκρασίες και απαιτούν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια.
Διαφορετικές ένζυμα έχουν μεμονωμένες λειτουργίες τους. Για παράδειγμα, ενζυματικό καθαριστικό που περιέχει πρωτεάσες λειτουργεί καλύτερα σε πρωτεΐνες με βάση λεκέδες, ενώ ενζυματικό καθαριστικό που περιέχει λιπάσες λειτουργεί καλύτερα σε λιπιδίων και λιπαρές ουσίες λεκέδες. Από την άλλη μεριά, ενζυματικό καθαριστικό περιέχει αμυλάσες ως ενεργό συστατικό, λειτουργεί καλύτερα σε υδατάνθρακες και το άμυλο λεκέδες. Το ύψος και η σύνθεση αυτών των ενζύμων μπορεί να ποικίλλει, σύμφωνα με τον διάφορες μάρκες προϊόντων καθαρισμού. Ενζυμική καθαριστές είναι διαθέσιμα σε υγρή όσο και υπό μορφή δισκίων.
Ενζυμική καθαρισμού για φακούς επαφής? Καθαρισμός των φακών επαφής είναι μια εξαιρετικά λεπτή δουλειά. Έτσι, θα πρέπει πάντα να μείνει μακριά από τις σκληρές προϊόντα καθαρισμού, τα οποία μπορούν να είναι δυνητικά επιβλαβείς για τους φακούς επαφής. Χρησιμοποιώντας ενζυματικό καθαριστικό για φακούς επαφής είναι η καλύτερη επιλογή προτείνεται από τους κατασκευαστές φακών επαφής. Υπάρχει μια ανάγκη των πρωτεασών που βασίζονται ενζυματικό καθαριστικό για τον καθαρισμό τους λεκέδες και συνθέσεις πρωτεϊνών στο εσωτερικό των φακών. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ειδικά δισκίο ενζυματικό καθαριστικό για το φυσικό αέριο διαπερατά φακούς επαφής. Περισσότερα για τον καθαρισμό των φακών επαφής.
Ενζυματικό καθαριστικό για ζώα συντροφιάς λεκέδες? Καθαρισμός αυτές επίμονες συντροφιάς σήματα από χαλιά είναι μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες, ότι οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων συναντήσει. Μια γρήγορη επίλυση λύσει αυτό το πρόβλημα είναι η χρήση μιας ενζυματικό καθαριστικό. Δεν θα καθαρίσετε μόνο οι λεκέδες, αλλά και αφαιρέσει τη μυρωδιά από το χαλί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μη πρωτεϊνικά ενζυματικό καθαριστικό, το οποίο είναι ένας συνδυασμός των λιπασών, αμυλάσες. Χρησιμοποιώντας ένα απορρυπαντικό με βάση καθαρότερο χαλί για αυτήν την μικροδουλειά είναι επίσης χρήσιμη, καθώς τα περισσότερα από τα απορρυπαντικά περιέχουν αυτά τα ένζυμα. Περισσότερα για καθαρισμό χαλιών.
Διαβάστε περισσότερα για:? Σπιτική καθαρισμού λύσης · ​​Σπίτι Καθαρίζοντας άκρες, οικιακός καθαρισμός Συμβουλές, οι περισσότερες του απορρυπαντικού που βασίζονται ενζυματική καθαρισμού λειτουργούν καλύτερα για τις συνολικές remotion από οσμή και λεκέδες από ιδρώτα, αίμα, το γρασίδι, λάσπη, το γάλα, μελάνη, κτλ. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ενζυματική καθαριστικό για εμετό, να πάρει πιο γρήγορα την ανακούφιση από την οσμή του. Κατά τη γνώμη μου, χρησιμοποιώντας ένα ενζυματικό καθαριστικό είναι ένας καλύτερος τρόπος άσκησης του φιλικών προς το περιβάλλον καθάρισμα. Σ 'αυτή τη σημείωση, καταλήγω στο συμπέρασμα αυτό το άρθρο για το ενζυματικό καθαριστικό. Ελπίζω να ήταν γνώστες σε όλους σας!