Countertops γρανίτη Εγκατάσταση

Ο γρανίτης είναι ένα φυσικό υλικό και είναι το πιο δύσκολο ουσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για countertops κουζινών. Countertops γρανίτη κερδίζουν τη δημοτικότητα στη σύγχρονη ημέρα κουζίνες, κυρίως λόγω της υψηλής αντοχής του και εύκολη συντήρηση. Ένας άλλος λόγος είναι ότι βρίσκεται σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων. Κατά τη διαδικασία σχεδιασμού για countertops γρανίτη εγκατάσταση, παίρνει τους περισσότερους ανθρώπους σύγχυση σχετικά με το ποια χρώματα γρανίτη θα ταιριάξει ντεκόρ κουζίνας τους. Οι σημαντικές πτυχές που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, ενώ κάνει την επιλογή αυτή είναι τα χρώματα των τοίχων, ντουλάπια κουζίνας, εξοπλισμό κουζίνας, κλπ.
Εγκατάσταση countertops γρανίτη
Το έργο της εγκατάστασης από γρανίτη πρέπει να γίνει από επαγγελματία που έχει τη σωστή εκπαίδευση, καθώς και εξοπλισμό για την εκτέλεση των εργασιών. Μπορείτε να προετοιμάσετε την περιοχή εργασίας καταργώντας την παλιά countertops, νεροχύτη, κορυφές σειρά και κάθε είδους εγκατάσταση. Κατόπιν τα στάδια που ακολούθησε η εγκαταστάτες, ως εξής:
Βήματα αρ. 1: Το πρώτο βήμα είναι η μέτρηση του υπουργικού συμβουλίου όπου η εγκατάσταση θα λάβει χώρα. Στη συνέχεια, δημιουργούν πρότυπα για την εγκατάσταση. Kraft έργα σε χαρτί είναι καλύτερο για την υπαγωγή των εν λόγω πρότυπα. Την εποχή εκείνη, θα είναι σε θέση να σας πω τις θέσεις των ραφών. Πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες για να τον αριθμό των ραφές όσο το δυνατόν λιγότερο, διότι ακόμη και αν οι ενώσεις έχουν τοποθετηθεί σωστά τις γραμμές της πέτρας θα είναι ορατή.
Βήμα # 2: κοντραπλακέ τρία τέταρτα ιντσών θα πρέπει να τοποθετούνται στην κορυφή του υπουργικού συμβουλίου, ώστε να παρέχει κάποια extra υποστήριξη στο γρανίτη. Το κόντρα πλακέ θα πρέπει να κοπεί ακριβώς, σύμφωνα με τον διάσταση του υπουργικού συμβουλίου, ώστε να μην έχει καμία προεξοχή. Στη συνέχεια, τοποθετείται στο πλαίσιο υπουργικό συμβούλιο με βίδες.
Βήμα # 3: Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να ρυθμίσετε το γρανίτη πλάκα on the counter νεροχύτη. A κόντρα πλακέ είναι σε θέση να καλύψει ολόκληρο το νεροχύτη και σκιαγράφηση του ανοίγματος νεροχύτη η προσοχή σε αυτό. Στη συνέχεια, μια τρύπα γίνεται με κόντρα πλακέ σύμφωνα με τις χρησιμοποιούμενες γραμμή για να πάρει το σχήμα του νεροχύτη. Στη συνέχεια, το γρανίτη πλάκας είναι κλεισμένοι μέσα ακριβώς, σύμφωνα με τον χείλος του νεροχύτη με τη βοήθεια μια λεπίδα διαμαντιών και έθεσε επί πάγκου. Οι υπόλοιπες πλάκες κατόπιν κόψτε, σύμφωνα με τον μετρήσεις των προτύπων και τοποθετούνται στο πάγκο.
Βήμα # 4: Μόλις όλοι οι πλάκες διατίθενται στον πάγκο, είναι ώρα να στεγανοποιήσουν τις αρθρώσεις και τα άκρα της πλάκας. Τα άκρα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται για να πάρετε μια λεία περίμετρο φινίρισμα. Αν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μοτίβα στα άκρα, τότε θα προστεθεί στα άκρα. Ένα ειδικό στεγανωτικό διεισδυτική εφαρμόζεται γύρω από το χείλος νεροχύτη για τους σκοπούς της στεγάνωσης του χάσματος που βρίσκεται ανάμεσα στο νεροχύτη και πάγκο. Διαπερνώντας sealer and Πολωνικά εφαρμόζεται από την επιφάνεια του πρόσφατα εγκατεστημένου countertops γρανίτη να δώσει μια γυαλιστερή φινίρισμα σε αυτό.
Countertops γρανίτη Κόστος Εγκατάστασης
Εάν έχετε αποφασίσει να εγκαταστήσετε countertops γρανίτη για την αναδιαμόρφωση της κουζίνας, τότε πρέπει να γνωρίζετε το κόστος της διαδικασίας εγκατάστασης. Ο γρανίτης είναι ένα από τα πιο ακριβά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για countertops κουζινών. Γρανίτης πωλείται με τη μορφή πλακών και το κόστος προσδιορίζεται από το χώρο της countertops στην οποία θα εγκατασταθεί. Περιλαμβάνει τις περιοχές που θα αποκόπτονται για νεροχύτη συσκευές και συσκευές κουζίνας. Χονδρικά, η τιμή εκκίνησης του γρανίτη πλάκας περίπου $ 60 ανά τετραγωνικό πόδι. Μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με χρώματα, σχέδια και η κατασκευή της πλάκας. Αν δεν σας αρέσει το τυποποιημένο πρότυπο άκρο της πλάκας και θέλουν ένα ειδικά σχεδιασμένο άκρη, τότε θα πρέπει να εξοικονομήσει επιπλέον χρήματα. Το κόστος εγκατάστασης εξαρτάται από το σχήμα των πάγκων. Αν έχει μια περίπλοκη δομή, τότε θα πρέπει να πληρώνουν υψηλότερες τιμές. Άλλοι παράγοντες που καθορίζουν την τιμή είναι το κόστος της μεταφοράς, templates, την κοπή, λείανση και την τελική εγκατάσταση. Read more on countertops γρανίτη κόστους.
Countertops γρανίτη εγκατάσταση μπορεί να προσθέσει τη ζεστασιά και την οπτική έκκληση προς τον συνολικό σχεδιασμό της κουζίνας. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να δούμε πώς ένα βαρύ κομμάτι της πλάκας μπορούν να μεταμορφώσουν τον πάγκο τόσο όμορφα. Το καλύτερο μέρος για αυτό το υλικό countertop είναι πως θα ταιριάζουν σε κάθε είδους σχέδια κουζινών.