Μακριά σγουρά μαλλιά

Μακριά σγουρά μαλλιά είναι λίγο δύσκολο να διαχειριστεί. Το πρόβλημα παίρνει πολλαπλασιάζεται όταν πρόκειται για styling such μαλλιών. Αλλά μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας να εξετάσουμε πανέμορφο πάντα, με κάποια κόλπα και συμβουλές. Οι τροπολογίες αυτές αναλύονται συνοπτικά στον παρακάτω λογαριασμό.
Long Σγουρά Μαλλιά? Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαμπουάν για να πλένετε τα μαλλιά σας. ? Πάντα τα μαλλιά σας μετά το πλύσιμο. Χρησιμοποιήστε ένα καλό conditioner ποιότητας που ενυδατώνει τα μαλλιά σας. ? Μην πλένετε τα μαλλιά σας περισσότερο από τρεις φορές την εβδομάδα. · Πάντοτε πετρελαίου τα μαλλιά σας καλά με καρύδας ή ελαιόλαδο, τουλάχιστον 4-5 ωρών πριν από τη χρήση σαμπουάν. Αυτό θα εμποδίσει πάνω στέγνωμα των μαλλιών σας με το πλύσιμο. ? Εκτελέστε αγωγή με καυτό λάδι για τα μαλλιά, μία φορά εβδομαδιαίως, για την παροχή μαλλιά σας με πολύ απαραίτητες λάδι και θρεπτικά συστατικά. ? Μην τρίβετε ή συστρέψτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα. ? Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν στον αέρα κάθε φορά που υγρό it. ? Μην χτένα όταν τα μαλλιά σας είναι βρεγμένο. This χαλαρώνει την τρίχα από τη ρίζα τους. · Δεν χρησιμοποιείτε σίδερα, κέρλινγκ ράβδοι και τα άλλα μέσα χτενίσματα πάρα πολύ. Οι υψηλές θερμοκρασίες θα αυξήσουν την τραχύτητα και φριζάρισμα των μαλλιών σας. ? Προστατέψτε τα μαλλιά σας από το υψηλό άνεμο, ακραίες θερμοκρασίες και το πιο σημαντικό από τη Sun. Πάντα να καλύπτουν τα μαλλιά σας με ένα κασκόλ ή καπέλο, πριν να βγείτε στον ήλιο. ? Ακολουθήστε μια υγιεινή διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, να παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά required από τα μαλλιά σου. ? Μακριά σγουρά μορφές τρίχας
Πώς να στυλ μακριά σγουρά μαλλιά; Αυτή είναι ίσως η ερώτηση που σφάλματα των κομιστών μακρά και σγουρά μαλλιά περισσότερο. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πως η απάντηση δεν είναι τόσο περίπλοκη όπως αναμενόταν. Ο καλύτερος τρόπος για να ύφος όπως μαλλιά είναι να πάμε για ένα κατάλληλο κόψει τα μαλλιά. Μια κατάλληλη μακριά σγουρά κόψει τα μαλλιά θα λύσει περισσότερα από τα μισά του προβλήματός σας. Κατά τα λοιπά, έχετε προτάσεις στην ανωτέρω παράγραφο που θα ακολουθήσει.
Έχετε μακριά σγουρά μαλλιά και να έχετε έρθει να ξέρει από τώρα, κάθε κόψετε τα μαλλιά δεν σημαίνουν για σας. Για παράδειγμα, αμβλεία περικοπές απλά δεν λειτουργεί καλά σε σγουρά μαλλιά. Δημιουργεί απλά μια πυραμίδα επίδραση στο κεφάλι σας. Αυτό συμβαίνει διότι, του βάρους των μπούκλα βαραίνει τα μαλλιά και κρατά επίπεδες κατά του τριχωτού της κεφαλής. Απλώνεται τότε στο τέλος. Ακόμα και το πρότυπο cut στρώμα δεν είναι ένα πράγμα για σας, δεδομένου ότι διακόπτει με το πρότυπο μπούκλα και οδηγεί στην δημιουργία ενός βέλτιστου προϋπόθεση για φριζάρισμα.
Όλα τα παραπάνω προβλήματα με περικοπές τρίχας μπορεί να διατηρηθεί στο κόλπο Εάν πλησιάζετε έναν έμπειρο στυλίστα μαλλιών που καταλαβαίνει η δομή του σγουρά μαλλιά. Μια έξυπνη στιλίστα τρίχας μελετά την κατσαρώματος πρότυπο μαλλιά σας καλά. Χρησιμοποιεί αυτή η κατανόηση, ενώ σας δίνει μια περικοπή τρίχας. Για να γίνει αυτό το σημείο σαφές, ας υποθέσουμε ότι του ζητήσετε να κόψει τα μαλλιά σας σε στρώματα. Ο στυλίστας μαλλιά θα κόψετε τα μαλλιά σας διαγωνίως. Αυτό δεν θα είναι ίδια με καταβολάδες, αλλά θα επιτευχθεί ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Επομένως, θα πρέπει να περάσετε κάποιο χρονικό διάστημα, των μυών και χρήματα για την αναζήτηση για έναν καλό κομμωτήριο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, όλες οι προσπάθειές σας θα αξίζει τον κόπο.
Διαβάστε σχετικά:? Cute Hairstyles για Σγουρά μαλλιά · Σγουρό Hair Care · έτσι, αυτές είναι μερικές από τις προτάσεις σχετικά με τη φροντίδα και το φορμάρισμα μακριά σγουρά μαλλιά. Ακολουθήστε όλα αυτά για να κρατήσει το προτέρημά σας ποτέ γυαλίσματος με την υγεία.