Αστεία πράγματα να πω

Το γέλιο είναι όντως το καλύτερο φάρμακο και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σπάσει ο πάγος με κάποιον ή να διακόπτει μια αμήχανη στιγμή της σιωπής από που θα δίνει κάποια αστεία πράγματα να πω. Το χιούμορ είναι μια φυλή που πεθαίνουν στους σημερινούς χρόνους είναι αυτό παίρνει συχνά παρερμηνευθούν και να θεωρηθεί για κάτι άλλο, αλλά το πραγματικά αστείο άνθρωποι πάντα λάμπουν μέσα από το χιούμορ τους. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν τόσο σκληρά για να είναι αστείο ότι γνήσιο χιούμορ είναι πραγματικά χάνεται στη μετάφραση. Απλά γνωρίζοντας μερικά αστεία πράγματα που πρέπει να πω δεν είναι αρκετά καλή, καθώς το χρονοδιάγραμμα και η εφαρμογή αυτών των λέξεων είναι πολύ πιο σημαντικό για να γνωρίζουμε πώς να είναι αστείο. Θυμηθείτε ότι μερικές φορές, η σιωπή είναι πιο αστείο από κάποια ανόητη λόγια που λέγονται σε ένα μειλίχιο προσπάθεια χιούμορ.
Το καλύτερο μέρος για χιούμορ και αστεία πράγματα για να πω ότι μπορεί να εφαρμόζεται σχεδόν παντού. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που είναι προφανώς πιο κατάλληλο για ορισμένες γραμμές, αλλά να ξέρεις πότε να πει τι, είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό ότι, δυστυχώς, δεν είναι όλοι ευλογημένοι με. Την πάροδο του χρόνου όμως, αρχίζει κανείς να αναγνωρίσει αυτές τις καταστάσεις πιο εύκολα και καθαρά. Μπορείτε να έρθετε επάνω με αστεία πράγματα να πει στο σπίτι, στο σχολείο, στην εργασία, με τους φίλους, τους γονείς σας, τους εραστές ή ακόμα και με τυχαίους αγνώστους. Το θέμα είναι να κάνει να γελάσουν με το ρητό κάτι πραγματικά αστείο και από το κουτί.
Εδώ είναι μερικά παραδείγματα αστεία πράγματα να πω, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτά είναι μόνο γενικές κατευθυντήριες γραμμές των ειδών. Τυφλά απαγγελία τους σε ακατάλληλες χρονικές στιγμές θα ήταν απλώς να είναι ακατάλληλη, έτσι ώστε να εξετάζουν κάθε στιγμή ξεχωριστά.
Αστεία πράγματα για να πούμε στους ανθρώπους? Πιθανότατα υπάρχουν αμέτρητες αριθμός των αστεία γραμμές που μπορείτε να θυμόμαστε και να απαγγέλλουν, και αυτά είναι μερικά μόνο αυτής της μακράς τσαμπί. ? Η ομορφιά είναι στο μάτι του δικαιούχου μπύρας. ? Εάν κατά την πρώτη σας τα καταφέρουμε, προσπαθήστε να μην εξετάσουμε έκπληξη. ? Κύριος με σώσει από τους οπαδούς σας. ? Ο Θεός πρέπει να αγαπούν ηλίθιοι άνθρωποι, που έκανε τόσα πολλά. ? Είπα ΟΧΙ στα ναρκωτικά, αλλά το μόνο που δεν θα ακούσουμε. ? Να τρώτε καλά, μείνετε σε φόρμα, έτσι κι αλλιώς πεθαίνουν. ? Δεν είναι νεκρός, αυτός είναι electroencephalographically αμφισβητηθεί. ? Ανικανότητα: τρόπος της φύσης να λέει όχι πικρία. ? Ποιος άναψε την ασφάλεια στον ταμπόν σας; ? Σε όλους εσάς παρθένες. Ευχαριστώ για τίποτα. ? Αν κλείσετε το δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλοι πάμε μακριά; ? Αλκοόλ και Λογισμό να μην αναμιχθεί. Ποτέ να μην πίνετε και να αντλήσουν. ? 5 ημέρες την εβδομάδα το σώμα μου είναι ένα ναό. Οι άλλοι δύο, αυτό είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας. ? WANTED: Σημαντικές μια μέρα στην άλλη σχέση. ? Να πάρω αρκετή άσκηση πιέζει μόνο τύχη μου. ? Μερικές φορές ξυπνάω γκρινιάρης? Άλλες φορές άφησα τον ύπνο της. ? Εγώ δεν παλεύει τον τρόπο μου στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας να είναι χορτοφάγος. ? Αν δεν υποτίθεται ότι πρέπει να τρώνε ζώα για τους οποίους είναι φτιαγμένα από κρέας; ? Χρόνος ο καλύτερος δάσκαλος? Δυστυχώς σκοτώνει όλες φοιτητές. ? Κάρμα μου πέρασε πάνω από το δόγμα μου. ? Προσοχή: Οι ημερομηνίες στο ημερολόγιο είναι πιο κοντά από ό, τι φαίνεται. ? Γεννιόμαστε γυμνοί, υγρή και πεινασμένοι. Τότε τα πράγματα γίνονται χειρότερα. ? Πολύ αστείο Scotty. Τώρα πορείας κάτω τα ρούχα μου. ? Υπάρχουν 3 είδη ανθρώπων. Εκείνοι που μπορεί να μετρήσει και εκείνων που δεν μπορούν. ? Υπάρχει πάρα πολύ αίμα στο σύστημα αλκοόλη μου. ? Διαβάστε κάποιες πιο αστεία εισαγωγικά και τα λόγια.
Αστεία πράγματα για να πούμε στους φίλους? Τώρα, είτε είναι αστεία τα πράγματα να πει στο φίλο σας ή αστεία πράγματα να πει στη φίλη σας, ή οποιοσδήποτε άλλος για το θέμα, με τη χρήση της κατάστασης χιούμορ είναι μια καλή ιδέα. Αυτή αποτελεί μία από τις καλύτερες βάσεις για το χιούμορ, και μπορεί να γίνει κατάλληλο για σχεδόν κάθε σενάριο που ανακύπτει. The wittiest άνθρωποι (ακόμα και shows και τηλεοπτικές σειρές για εκείνο το θέμα), όλα αυτά κάνουν χρήση της κατάστασης χιούμορ, και να βρούμε διασκέδαση όπου οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν. ? Μου αρέσει μεγάλες βόλτες, ειδικά, όταν λαμβάνονται από τους ανθρώπους που με ενοχλούν. ? Είναι μια γυναίκα που οδηγούσε μου να πιω, και ποτέ δεν είχε την ευγένεια να την ευχαριστήσω για αυτό. ? Το κόστος ζωής ανεβαίνει, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν θα είναι κάτω. ? Μερικές φορές το δρόμο λιγότερο ταξίδεψε είναι λιγότερο ταξίδεψε για έναν λόγο. ? Όταν ήμουν παιδί οι γονείς μου κινήθηκε πολύ, αλλά βρήκα τα πάντα. ? Κανείς δεν χρειάζεται διακοπές περισσότερο από το πρόσωπο που είχε μόνο ένα. ? Αν στην αρχή δεν τα καταφέρουμε, καταστρέφουν όλα τα στοιχεία που έχετε δοκιμάσει. ? Όταν υπεύθυνος συλλογιστεί. Όταν σε αναθέσει πρόβλημα. Όταν σε ψελλίζω αμφιβολία. ? Ίσες ευκαιρίες σημαίνει ο καθένας θα έχει μια καλή ευκαιρία στο να είναι ανίκανη. ? Οφείλουμε πολλά στον Τόμας Έντισον, αν δεν ήταν γι 'αυτόν θα πρέπει να βλέπουν τηλεόραση από το φως ιστιοφόρου. ? Για κάθε δράση υπάρχει μία ίση και αντίθετη κυβερνητικό πρόγραμμα. ? Εάν σε πρώτα δεν τα καταφέρουμε, η αποτυχία μπορεί να είναι το στυλ σας. ? Έχω αναπτύξει μια νέα φιλοσοφία, το μόνο που φοβούνται μια ημέρα τη φορά. ? Saw αυτό, ότι ήθελε, είχε μια τακτοποίηση, το πήρα. ; Επίσης δείτε τα παρακάτω:? Αστείες τυχαία γεγονότα · Αστείες Μια γραμμή Ανέκδοτα; Αστεία Τυχαία των ζευγών εντολών, Αστεία πράγματα να πω σε Telemarketers, τώρα, είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν χιλιάδες αστεία πράγματα να πω ότι ο καθένας μπορεί να βρει. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη δημιουργικότητα και λίγη πρωτοτυπία. Το κόλπο είναι να μην έχει οποιαδήποτε σταθερή δόγματα ή προκαταλήψεις στο μυαλό κάποιου, και επίσης να είναι ανοικτή σε νέες ιδέες και ανθρώπους. Χιούμορ μπορούν να αναπτυχθούν και να καλλιεργηθούν σε μια περίοδο του χρόνου, και ευτυχώς, ποτέ δεν θα πάρει μπαγιάτικο.