Thin Σύντομη μορφές τρίχας

Λεπτή ή τρίχες, όπως αναφέρονται περισσότερες φορές, αυτές οι τρίχες του οποίου η διάμετρος είναι πολύ μικρότερη, σε σύγκριση με κανονικά μαλλιά. Λεπτά μαλλιά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το άτομο έχει λιγότερη τρίχα στο κεφάλι, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν λεπτά μαλλιά, ωστόσο είναι αρκετά σε αφθονία, δηλαδή ο αριθμός των τριχών στο κεφάλι είναι παρόμοια με αυτό ένα φυσιολογικό άτομο, θα έχετε. Αλλά, ένα πράγμα είναι κοινές σε όλα τα είδη των λεπτή τρίχα, και αυτό ότι όλες οι τρίχες έχουν την τάση να αποτύχει κεφάλι και είναι πολύ πιο ευάλωτοι σε βλάβες, σε σύγκριση με κανονικά μαλλιά.
Ανθρώπων, ιδίως γυναικών, βασίζονται σε διάφορες τεχνικές για να προσθέσετε όγκο σε λεπτά μαλλιά τους, όπως με τη χρησιμοποίηση πάχυνση ορών, ογκώδης σαμπουάν και τα μαλακτικά και το χτύπημα στέγνωμα μαλλιών, δεν συνειδητοποιούν ότι αυτά τείνουν να βλάψουν τα μαλλιά και τα καθιστούν ακόμη πιο limp και λεπτό. Έτσι τι θα έπρεπε σε αυτές τις γυναίκες με λεπτές τρίχες κάνετε για να κάνετε τα μαλλιά τους bouncy εμφάνιση και ζωντανή; Μια καλή λύση είναι να επιλέξει λεπτό hairstyles που κάνουν τα μαλλιά φαίνονται ογκώδεις. Αν έχετε κοντά μαλλιά και ψάχνουν για λεπτά σύντομο μαλλιά στυλ, το οποίο θα δώσει μαλλιά σας μια υγιή εμφάνιση, τότε εδώ είναι μερικές προσεκτικά επιλεγμένων για σας. Διαβάστε περισσότερα για κοντά κουρέματα.
Thin Short Cuts Μαλλιά
Layers? Μια πολυεπίπεδη κομμένες τρίχες δίνει είδος ψευδαίσθηση πάχος στα μαλλιά. Ως εκ τούτου, καθιστώντας την μια από τις καταλληλότερες λεπτή σύντομο μαλλιά στυλ. Έχοντας μερικά στρώματα στην κορυφή του κεφαλιού και ένα στρώμα στο κάτω μέρος, είναι περισσότερο από αρκετό για να τζαζ μέχρι λεπτά μαλλιά σας. Αν έχετε πραγματικά κοντά μαλλιά, τότε μπορείτε να πάτε μια πολυεπίπεδη ματιά bob πάρα πολύ.
Αστραπή μείωση? Ένα από τα χαριτωμένα hairstyles για σύντομο λεπτά μαλλιά είναι μια περικοπή φτερά. Σε αυτό το κόψετε τα μαλλιά, τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού ή ακόμη και στις πλευρές κόβονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν την ψευδαίσθηση των φτερών που εμπίπτουν στο πρόσωπο.
Μπούκλες? Μπούκλες πάρα πολύ, όπως ακριβώς στρώματα, να δώσει την ψευδαίσθηση ότι η τρίχα είναι παχιά. Έτσι, μπούκλες είναι άλλο ένα από τα καλά προσαρμοσμένη λεπτή σύντομο μαλλιά στυλ. Μπορείτε είτε να πάει μέσα για μπούκλες όλο το κεφάλι ή μπορείτε να επιλέξετε για την εν λόγω hairstyles που στηρίζουν ίσια μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού και μπούκλες κοντά τις άκρες των μαλλιών και πίσω από τα αυτιά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ματιά κυματιστό να ζωντανέψουν επάνω λεπτά μαλλιά σας. Διαβάστε περισσότερα για την ωραία σγουρά μαλλιά.
Pixie μείωση? A pixie κοπεί, η οποία υποστηρίζεται από πολλές προσωπικότητες these ημέρες όπως Rihanna, Κίρα Knightly και Katie Holmes, κάνει λεπτά μαλλιά φαίνονται πολύ καλό και κομψό. Pixie hairstyles είναι αυτές στις οποίες τα μαλλιά είναι διακοσμημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται να είναι σύντομη και, κοντά στο κεφάλι. Αυτές οι περικοπές σχεδιάζονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε κάποιος μπορεί να έχει μικρότερο ή μεγαλύτερο για τα μαλλιά, σε οποιοδήποτε σημείο του κεφαλιού. Τις περισσότερες φορές, σε μια pixie κόψετε τα μαλλιά, μαλλιά στο πίσω μέρος και οι πλευρές έχουν μείνει πλέον while τρίχες στην κορυφή του κεφαλιού κόβονται απότομα. Pixie μαλλιά μπορεί να είναι διακοσμημένα με αξεσουάρ, όπως πόρπες και ζώνες κεφάλι, για να πάρετε μια μοναδική και διαφορετική ματιά.
Διαβάστε περισσότερα για:? Σύντομη Hairstyles για Fine μαλλιών? Κουρέματα και χτενίσματα για Fine Hair? Κουρέματα για Fine Hair? Αυτές είναι μερικές από τις λεπτές σύντομο hairstyles, που μπορεί να κάνει σίγουρα λεπτή τρίχα βλέμμα ζωντανή. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, πηγαίνετε για ένα μόνο από αυτά, και δώστε στον εαυτό σας μια νέα ματιά.