Πώς να ψάξουν Pretty

Έτσι, είτε πρόκειται για το καυτό κορίτσι στην πανεπιστημιούπολη, το άσχημο Betty στο γραφείο ή απλά το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Όλοι θέλουν να εξετάσουμε πολύ. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν γυναικών προτιμά να εξετάσουμε πολύ για τους άντρες, τις άλλες γυναίκες, την κοινωνία, από συνήθεια, από την προσδοκία, ή για τους εαυτούς τους. Πιστεύω ότι όλοι, άνδρες και γυναίκες, θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τα βλέμματά τους για τους εαυτούς τους. Ναι, μερικές φιλοφρονήσεις εδώ και υπάρχουν πάντα ευπρόσδεκτες, αλλά ντύσιμο για τα συγχαρητήρια, είναι απλά ηλίθιος, δεξιά! Anyways, ανεξάρτητα από τους λόγους σας μπορεί να είναι, εγώ - σου ταπεινή συγγραφέας, είμαι εδώ για να σας βοηθήσει να εξετάσουμε πολύ. Έτσι, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω μερικά βήματα και θα δούμε σίγουρα πάρα πολύ όπως και αρκετά μόνος σου! Να λαμβάνουν τα επόμενο βήμα, ελέγξτε έξω αυτό άρθρο σχετικά πώς να ψάξουν καυτό.
Πώς να Look Pretty: Βήμα 1? Οπότε, ορμάτε να πάρει να εργαστεί, κολλέγιο ή σχολείο. Είστε ο χρόνος τελειώνει και εσείς overslept. Ζητώ ότι το τέλειο καταστροφή για τους ανθρώπους που χρειάζονται χρόνο για να ντυθείς, αλλά όπως και να είναι ακριβείς. Για αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να ξέρουν πώς να φαίνονται όμορφα, γρήγορα! Λοιπόν, είναι απλό, σιγουρευτείτε ότι χτένα τρίχα σας καλά. Δεν κόμβους και τα πάντα σε ισχύ. Πλένετε το πρόσωπό σας καλά και να βουρτσίζετε τα δόντια σας. Πάρτε ένα ντους και χρησιμοποιήσετε καλής αποσμητικό ή άρωμα. Τεθειμένος στα ρούχα σας ότι κοστούμι, και ότι είστε άνετα in. Φορέστε πανέμορφα χαμόγελό σας, και κεφάλι στον προορισμό σας.
Μια πολύ έξυπνος άνθρωπος κάποτε είπε ότι μια γυναίκα που χρειάζεται λιγότερη απαρτίζουν είναι πιο όμορφη. Έχει δίκιο, που τίθενται σε σκάφος της γραμμής ματιών και μια κάποια lip gloss, αν θέλετε. Αλλά μια τακτική ρουτίνα των θεμελίωσης και κοκκίνισμα στο και μάτι μαστίγιο επεκτάσεις δεν μόνο σπατάλη χρόνου, αλλά κακό για δέρμα σας επίσης. Έτσι, μάλλον πάει για την γρηγορότερη διαδρομή για να φαίνονται όμορφα, δεξιά! Διαβάστε περισσότερα για το πώς να είναι όμορφο.
Πώς να εξετάσουμε πολύ: Βήμα 2? Δεν είναι μόνο καταστροφικό όταν έχεις μόλις ξυπνήσει και περπάτησε έξω από την πόρτα σας για να λάβει το χαρτί σας. Εκείνη την εποχή serendipitous είναι όταν hottie της γειτονιάς και της τελευταίας φλερτ σας αποφασίζει επίσης να περπατήσει έξω και να δω. Τώρα, εάν είχατε άψογη δέρμα και καλή μαλλιά, θα είχατε πραγματικά δεν ανησυχούν για, σωστά; Έτσι, πώς να πάντα βλέμμα όμορφη; Εδώ είναι μία πολύ απλή άκρη ομορφιά? Να μην κάνει τίποτα για να εξετάσουμε πολύ. Όλες γυναίκες γεννηθεί με ένα όμορφο πρόσωπο, δεν είστε εξαίρεση. Έτσι, σταματήσουμε να προσπαθούμε τόσο σκληρά για να φαίνονται αρκετά και να δώσει το αληθινό της πρόσωπο σας την ευκαιρία να εργαστεί το μαγικό. Διατηρείτε το δέρμα σας καθαρό και υγιές. Μην αφήνετε μακιγιάζ πάνω όλη νύχτα πλένεται πριν κοιμάστε. Ενυδατώνει το δέρμα σας τακτικά και να την ως μακιγιάζ ελεύθερα, όπως μπορείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σαμπουάν μαλλιών σας και να λάβει την κατάλληλη φροντίδα των μαλλιών. Ενημερωθείτε για αυτές τις φυσικές ιδέες makeup.
Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι η ομορφιά μιας γυναίκας ενισχύεται από τα μαλλιά της. Έτσι, μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλά χημικά προϊόντα για τα μαλλιά σας, και να διατηρήσει τα καλά με κλιματισμό και πλυσίματος. Αυτός ο τρόπος, το λιγότερο μπορείτε να κάνετε σε μια κακή ημέρα πρόσωπο, είναι να εκτρέψουν η προσοχή στη μαλλιά σας αντί, δικαίωμα; Διαβάστε περισσότερα για το πώς να γίνει όμορφη.
Πώς να ψάξει Pretty: Βήμα 3? Νομίζετε ότι δεν θέμα πόσο καλά είστε ντυμένοι, και δεν σημασία πόσο ακριβό κόσμημα σας, θα βλέμμα αρκετά με ένα συνοφρύωμα στο πρόσωπό σας; Εγώ δεν το νομίζω, μια προσωπική έρευνα που συγκροτήθηκε πρόσφατα ότι ακόμα κι αν μια γυναίκα φοράει τα καλύτερα ρούχα ή συχνάζει το πιο τόπους συμβαίνει, ότι δεν θα ληφθούν υπόψη αρκετά αν δεν χαμογελά και να χαιρετήσει τους ανθρώπους καλά. Χαμογελάστε όταν σας χαιρετώ ανθρώπους, και αντιμετωπίσουμε όλους με σεβασμό και αγάπη. Talk με αγάπη και σιγουρευτείτε χαμόγελο και γελάνε.
Λένε ότι ένα πρόσωπο με μια όμορφη καρδιά οποία είναι γεμάτη εμπιστοσύνης ποτέ θα απόσχει από γελώντας και χαμογελαστά. Ένα με όμορφη καρδιά θα είναι πάντα σε θέση να εξετάσουμε πολύ. Έτσι, γέλιο και χαμόγελο, υπάρχουν αρκετές ανησυχίες στον κόσμο, που κάνει ακόμη περισσότερους λόγους για να διαδώσει ένα χαμόγελο! Γνωρίστε πώς να είναι όμορφη.
Όλες αυτές οι συμβουλές για να φαίνονται όμορφα εργασία δεν θαύματα απλά να κάνει μια εντύπωση θέαμα ενός ατόμου, αλλά και στην καρδιά τους, καθώς και. Χτίστε μια προσωπικότητα όχι, μια ματιά. Αυτό διαρκεί για πάντα. Αυτό είναι που υπογράφει! Πάρτε πανέμορφο μωρό!