Πώς να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο Διαβίβαση εγχειριδίου

Τι είναι ένα αυτοκίνητο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων; Στην απλούστερη άποψη, στο αυτοκίνητο μηχανικό κιβώτιο είναι αυτό στο οποίο θα πρέπει να αλλάξετε τα εργαλεία μόνοι σας. Στην αυτόματη μετάδοση αυτοκινήτου, ίδιου του αυτοκινήτου είναι σε θέση να εντοπίσει κάποια στιγμή ότι υπάρχει ανάγκη να αλλάξει τις ταχύτητες. Αλλά στο αυτοκίνητο κιβώτιο, εσείς πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να αλλάξετε τα αλιευτικά εργαλεία. So κατανοητό, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πότε πρέπει να αλλάξετε μόνοι σας τα εργαλεία και στη συνέχεια να προβούν χρειάζομαι. Όλα αυτά κάνουν την οδήγηση του αυτοκινήτου χειροκίνητο κιβώτιο λίγο περίπλοκη. Και πώς να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων; Ως κάποιος που είναι ήδη η οδήγηση ενός αυτοκινήτου χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων όλη μου τη ζωή, ασφαλώς ελπίζω ότι θα έχω κάτι θετικό να προσφέρει όπως έχω να σας διδάξει τα βασικά για το πώς να οδηγούν αυτοκίνητο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.
Πώς να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο με Χειροκίνητη Μετάδοση
Σωστά, έτσι τώρα που έχω διαπιστώσει ότι ένα αυτοκίνητο χειροκίνητη μετάδοση της κίνησης θα χρειαστεί να μετατοπίσει τα γρανάζια τον εαυτό σας, ας ασχοληθούμε με την κατανόηση του συστήματος εργαλεία για το πώς να οδηγεί αυτοκίνητο χειροκίνητο κιβώτιο. Έτσι, ενώ φαίνεται ότι είναι αναμφισβήτητα πιο δύσκολο να μάθουν πώς να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο το χέρι, έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τους οποίους έχουν αυτοκίνητα κιβώτιο απολαμβάνουν τόσο πολύ δημοτικότητα; Διαβάστε για αυτόματη προβλήματα μετάδοσης και τα οφέλη από μηχανικό κιβώτιο.
Βασικά στοιχεία: Το Gears και το συμπλέκτη? Τα περισσότερα αυτοκίνητα έρχονται με 5 ταχύτητες. Και ανάλογα με τη δύναμη του αυτοκινήτου, καθώς οδηγείτε, πρέπει να αλλάξετε τα αλιευτικά εργαλεία. Για να αλλάξετε τα γρανάζια, υπάρχει ένα μικρό πεντάλ κάτω από το κάθισμα δίπλα στο σημείο όπου το φρένο και το γκάζι είναι εγκατεστημένοι, γνωστό ως το συμπλέκτη. Κάθε φορά που θα θελήσετε να μετατοπίσει το εργαλείο, πρέπει να πατήσετε το συμπλέκτη και, στη συνέχεια, μετακινήστε το μοχλό ταχυτήτων στο αυλάκι της.
Γιατί είναι το συμπλέκτη εκεί; Καλά για τους εκκινητές, με έναν τρόπο βοηθά να ρυθμίσει την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Ας υποθέσουμε ότι έχετε μεταφέρει την ταχύτητα για να αργά ή πολύ νωρίς, το πάτημα του συμπλέκτη βοηθά στην εξουδετέρωση αυτό το πρόβλημα. Ίσως βέβαια τώρα να μπουν στον πειρασμό να πατήσετε το συμπλέκτη όλη την ώρα κατά την οδήγηση, αλλά είναι φρόνιμο να το πράξουν όσο μπορεί να καταστρέψει τη γραμμή του συμπλέκτη. Πατώντας το συμπλέκτη για πάρα πολύ καιρό καταναλώνει επίσης πολλά καύσιμα, ως εκ τούτου, θα ήθελα να σας συμβουλεύσει να χρησιμοποιήσετε το συμπλέκτη μόνο όταν είναι απαραίτητο. Το μόνο όταν είναι απαραίτητο είναι όταν πρέπει να αλλάξετε τα αλιευτικά εργαλεία.
Γιατί χρειάζεται να αλλάζετε τις ταχύτητες; Το Gears είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε η ισχύς του κινητήρα και τα καύσιμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο αποτελεσματικά. Κάθε εργαλείο έχει την ταχύτητά του και να περιορίσει εξουσία. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να διασχίσει αυτό το όριο, πρέπει να βάλετε στο αυτοκίνητο σε υψηλότερη ταχύτητα. Ας υποθέσουμε ότι δεν θέλετε να οδηγήσει το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα, τότε θα οδηγήσει το αυτοκίνητο σε χαμηλότερη ταχύτητα, έτσι ώστε η κατανάλωση καυσίμου είναι μόνο τόσο όσο χρειάζεται το αυτοκίνητο. Ως εκ τούτου, την αλλαγή της τα εργαλεία για να αυξήσετε ή να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου και ισχύος του κινητήρα.
Πώς να οδηγήσει ένα εγχειρίδιο Διαβίβαση αυτοκινήτου? Μπορείτε πάντα να πάτε να μάθουν σε σχολή οδήγησης, (και θα έπρεπε να!) αλλά γιατί να μην είναι λίγο μπροστά στην τάξη; Αυτό το μέρος του άρθρου είναι λίγο για την εκπαίδευση των οδηγών για την οδήγηση αυτοκινήτου χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.
Τώρα ας πάμε στην οδήγηση μέρος. Πρώτα πράγματα πρώτα. Ρυθμίστε το κάθισμά σας έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε όλα τα πεντάλ εύκολα προσβάσιμο είτε με τα πόδια. Ρυθμίστε το ανακλώντων κατόπτρων οδηγήσεως, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τα αυτοκίνητα πίσω σου. Πριν από την έναρξη του αυτοκινήτου, θα σας συμβούλευα να μάθετε στροφή στα γρανάζια πρώτα. Διαφορετικά τα αυτοκίνητα μπορεί να έχουν διαφορετικές συνήθειες μετατόπιση, και ως εκ τούτου, δεν θα θέλατε να βρεθείτε αναζήτηση όπου η υψηλότερη / χαμηλότερη μετάδοσης, ενώ είστε οδήγηση! Εξ ου και μαθαίνουν το σχέδιο να αλλάξει ταχύτητα σε μη κινούμενο αυτοκίνητο μέχρι είστε πραγματικά βέβαιοι για το κιβώτιο ταχυτήτων.
Ξεκινήστε το αυτοκίνητο στο νεκρό σημείο. Αν το αυτοκίνητό είναι στην πρώτη ταχύτητα, και δεν έχετε πατήσει το συμπλέκτη, θα μπορούσε να πηδήξει. Γι 'αυτό ξεκίνημα στο νεκρό σημείο και μετά πατήστε το συμπλέκτη και το βάζουμε στην πρώτη ταχύτητα. Το πρώτο εργαλείο στα περισσότερα αυτοκίνητα καθορίζει απλώς την μπάλα (ή στην περίπτωση αυτή, το αυτοκίνητο) το κυλιόμενο. Τώρα, πότε πρέπει να αλλάξει το κιβώτιο ταχυτήτων; Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι το αυτοκίνητο revved έως πολύ, στις μεταβολές στη συνέχεια από το κιβώτιο ένα σκαλί πιο πάνω. Ή απλούστερες, κοιτάξτε την οθόνη RPM στο ταμπλό. Αν η ένδειξη RPM έχει περάσει πάνω από 4 ή 5, στη συνέχεια, αλλάξτε αλλαγή εργαλείου ένα βήμα υψηλότερα. Ακολουθήστε το ίδιο για κάθε διαδοχική ταχύτητα.
Τώρα είστε accelerating κανονικά, αλλά ένα μήνυμα, ή ένας αργός moving car έρχεται μπροστά σας; Πώς να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων μέσω αυτού; Πατήστε το φρένο και το συμπλέκτη ενώ φέρει ένα βήμα χαμηλότερο. Θα σύστηνα αρχάριους για να κρατήσει το συμπλέκτη πατημένο μέχρι η ταχύτητα του αυτοκινήτου και τα εργαλεία είναι συγχρονισμένες, μέχρι να συνηθίσουν τις αλλαγές ταχυτήτων. Και τότε χαμηλότερο διαδοχικά τα αλιευτικά εργαλεία. Όταν το αυτοκίνητο έρχεται σε μια στάση, μην ξεχάσετε να το βάλετε σε ουδέτερα ή αλλιώς θα σταματήσει. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να κρατήσει το συμπλέκτη πιέζεται και να κρατήσει το αυτοκίνητο στην πρώτη ταχύτητα, αλλά αυτό κάνει το αυτοκίνητο να καταναλώνουν πολύ περισσότερο καύσιμο. Περισσότερα για το κιβώτιο μετατοπίζεται συμβουλές και τεχνικές και συμβουλές για την εκμάθηση πώς να οδηγούν αυτοκίνητο.
Λίγες περισσότερες συμβουλές στο πώς να οδηγεί ένα αυτοκίνητο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων: η χρήση του συμπλέκτη με φειδώ. Τείνω να επιμείνει πολύ σε αυτό, διότι πολλοί το κάνουν πολύ συχνά και είναι εντελώς ερείπια της γραμμής συμπλέκτη. Καταναλώνει επίσης πολλά καύσιμα. Δεύτερον άκρη, αρχάριοι δεν θα πρέπει να προχωρήσουμε πέρα ​​από τρίτη ταχύτητα, πολύ συχνά, γιατί όταν θέλετε να σταματήσει σε ένα σήμα ή κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να συνηθίσω τη διακοπή του αυτοκινήτου και η μετατόπιση των εργαλείων χαμηλότερες διαδοχικά. Τρίτον άκρη, ενώ μαθαίνετε, έχουν ένα πρόσωπο που ξέρει πώς να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο κιβώτιο που κάθεται δίπλα σας, έτσι ώστε αυτός / αυτή μπορεί να παρακολουθεί την οδήγηση και την πρόοδό σας. Και τέλος, την ασφαλή οδήγηση!