Βρύση Λαβή Επισκευή

Faucets είναι βαλβίδες οι οποίες ελέγχουν την απελευθέρωση των υγρών και βρίσκονται σε κάθε νοικοκυριό. Faucets συνήθως τοποθετούνται σε νεροχύτες, μπανιέρες και τα ντους να σας βοηθήσει να ελέγξετε τη ροή του νερού. Τη βρύση χειρολαβή είναι ένα μέρος που σας βοηθά να λειτουργούν τη βρύση χωρίς να απαιτείται περιστροφή του πραγματικού βαλβίδα. Μπάνιο στρόφιγγα λαβές υπόκεινται στη συχνή χρήση και το υψηλό επίπεδο της υγρασίας, γεγονός που τα καθιστά ευάλωτες στις ρωγμές ή αποχρωματισμό. Αυτό απαιτεί μια βρύση μπάνιο χειριστεί εργασία επισκευής, οι οποίες ως επί το πλείστον προϋποθέτει την αντικατάσταση του ελαττωματικού στρόφιγγα με ένα καινούργιο. Ακολουθήστε παρακάτω οδηγίες για να σας βοηθήσει με το ίδιο. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με υδραυλικά.
Πώς να επισκευάσει Βρύση Χειριστείτε;
Μπάνιο Βρύση Χειριστείτε Οδηγίες επισκευής
Βήμα 1? Αφαιρέστε το κάλυμμα της λαβής κέντρο, γνωστό και ως βίδα του κάλυψη. Αυτή η κάλυψη είναι περισσότερο σαν ένα διακοσμητικό μέρος που κρύβει τις λαβές συγκράτησης τη βίδα από κάτω. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια flathead κατσαβίδι και ανοίξτε απαλά το κάλυμμα, έτσι ώστε να πετάγεται έξω.
Βήμα 2? Μόλις έχετε πρόσβαση στη στρόφιγγα χειρισμό του βίδα συγκράτησης, θα πρέπει να το αφαιρέσετε επίσης. Ο κύριος σκοπός της βίδα συγκράτησης έγκειται στο ότι κατέχει το χειριστεί επάνω τη στρόφιγγα. Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι κεφαλής και στρίβει προς τα αριστερά σε μια κατεύθυνση, έτσι ώστε να ξεκολλήσει.
Βήμα 3? Απαλά τραβήξτε το μοχλό προς το μέρος σας για να το αφαιρέσετε από την βρύση βαλβίδα. Το νέο χειρολαβή που θα αντικαθιστά το ελαττωματικό αναγκών στο γλιστρήσαμε πέρα ​​ανακόψει την στρόφιγγα του.
Βήμα 4? Αφού η αντικατάσταση χειρολαβή είναι σε ισχύ, τοποθετήστε τη βίδα συγκράτησης πίσω στην θέση της να καθορίσει το χειριστεί για την στρόφιγγα. Με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού, σφίξτε τη βίδα.
Βήμα 5? Τέλος, θα πρέπει να καθορίσει τη λαβή καπάκι πάνω στη λαβή στη θέση του. Διατηρείτε το καπάκι της λαβής του κέντρου και πιέζεται αργά μέχρι να ακούσετε ένα κλικ, η οποία θα επιβεβαιώσει τη θέση της.
Ντους Βρύση Χειριστείτε Οδηγίες επισκευής
Ντους χειριστεί τα προβλήματα είναι παρόμοια σε όλες τις άλλες κοινές βρύση επεξεργασία των θεμάτων. Απαιτούν αντικαταστάτη είτε, όταν αυτές γίνουν παλαιά ή αρχίζει να διαρρέει. Μπορείτε είτε να αντικαταστήσετε ολόκληρο το χειρίζονται ή απλώς να αντικαταστήσει το ελαστικό στεγανοποίησης στη συνέλευση, ανάλογα με το πρόβλημά σας. Οδηγίες για την ίδια δίνονται παρακάτω.
Βήμα 1? Κατ 'αρχάς, κλείστε όλες παροχή νερού που εισέρχονται στην μπανιέρα ή το ντους από την απενεργοποίηση της βαλβίδας παροχή νερού. Επιπλέον, γυρίστε το βρύση σε τόσο ώστε κάθε κρίση νερού στους σωλήνες στραγγίζεται.
Βήμα 2? Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι και αργά τραβήξτε έξω το κάλυμμα της λαβής για τη στρόφιγγα ντους λαβή. Θα διαπιστώσετε τη βίδα συγκράτησης κάτω από το ντους κάλυμμα της λαβής. Κατάργηση αυτής της βίδας επίσης. Τώρα τραβήξτε τη στρόφιγγα από στέλεχος του, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τη συναρμολόγηση της κεφαλής ντους.
Βήμα 3? Ελέγξετε προσεκτικά το εσωτερικό περιοχές του κεφαλιού ντους. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποια μαύρο υπόλειμμα χρώμα, είναι μια ένδειξη ότι το λάστιχο χρειάζεται αντικατάσταση. Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι για να βγάλετε το ελαστικό στεγανοποίησης από τη θέση της.
Βήμα 4? Πάρτε ένα υγρό πανί και καθαρίστε το εσωτερικό του ντους κεφάλι του τυχόν υπολοίπου των καταλοίπων. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε ασβέστη συσσώρευση στο σύστημα κεφαλής, χρησιμοποιήστε ένα ισχυρό ασβέστη προϊόν αφαίρεσης για να καθαρίσετε την περιοχή.
Βήμα 5? Ο νέος δακτύλιος στεγανοποίησης πρέπει να τοποθετηθεί σε θέση του στο εσωτερικό της κεφαλής ντους. Πάρτε την υφιστάμενη λαβής ή νέα και να διορθώσετε τη πλάτη σε θέση, εισάγοντας τη βίδα συγκράτησης στη χειρολαβή. Σφίξτε τη βίδα και βάλτε πάλι το κάλυμμα της λαβής για να ολοκληρωθεί η εργασία επισκευής.
Διαβάστε περισσότερα για: · πώς να καθορίσει ένα διαρροή Ντους Βρύση, κουζίνα Βρύση αντικατάσταση · ένα μοχλό Βρύση επισκευής, Διανύοντας οι οδηγίες θα σας κάνει να καταλάβει ότι η στρόφιγγα χειρίζονται επισκευής είναι ευκολότερη από ό, τι μπορείτε να έχετε αναλάβει. Το καλύτερο μέρος για αυτό είναι, ότι δεν είναι καθόλου χρονοβόρα, είτε και μπορείτε να αποθηκεύσετε κάποια χρήματα τα οποία διαφορετικά θα είχε πάει σε έναν υδραυλικό. Στην περίπτωση της αντικατάστασης, θυμηθείτε να αγοράσετε γνήσια ανταλλακτικά και ασορτί for στρόφιγγα σας.