Τυρκουάζ Έννοια

Τυρκουάζ είναι ένα από τα παλαιότερα που χρησιμοποιείται φυλαχτά προστασίας. Υπάρχουν πολλές θεραπευτικές ιδιότητες που επισυνάπτεται στην παρούσα πέτρα επίσης. Αυτή η πέτρα έχει ένα συνδυασμό μπλε και πράσινο χρώμα και διαθέτει επίσης μια γλυκιά γυναικεία αίσθηση. Έχει, επίσης, πιο σκούρες αποχρώσεις του κιρκίρι και προσθέστε ζωντανή επιτήδευση. Στην αύ-μεταξύ χρώμα συμβολίζει το νερό και ως εκ τούτου καλείται επίσης aqua ή γαλαζοπράσινο. Δεδομένου ότι πρόκειται για έναν τέλειο συνδυασμό του μπλε και πράσινο, έχει την κατευναστική επίδραση και των δύο μπλε και του πράσινου. Το τυρκουάζ όνομα προέρχεται από την παλιά γαλλική λέξη pierre Turquoise, που σημαίνει «πέτρα της Τουρκίας». Ήταν από την Τουρκία ότι η πέτρα έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, μέσω των εμπορικών δρόμων. Λόγω της καταγωγής της γύρω από την Τουρκία, είναι στενά συνδεδεμένη με τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοδυτική Αμερική. Turquoise νόημα σε διαφορετικούς πολιτισμούς διαφέρει πολύ, έτσι και η έννοια τυρκουάζ χρώμα. Κάντε κλικ για να διαβάσετε στις πέτρες επούλωση.
Έννοια της Τυρκουάζ
Τυρκουάζ λέγεται ότι η πέτρα της σοφίας και πνευματικής ταξίδια. Τα αντίστοιχα αστρολογικά υπογράψει με αυτή των τυρκουάζ είναι Τοξότης. Λέγεται ότι ανήκει στον 5ο Τσάκρα, δηλαδή το λαιμό τσάκρα και δονείται καλά με τους αριθμούς 4, 6 και 7. Τα κοινά νοήματα πολύτιμος λίθος τυρκουάζ είναι αυτές δύναμη, προστασία από βλάβη, ψυχική ευαισθησία τελευταία, αλλά σίγουρα δεν είναι το λιγότερο σύνδεση με τον κόσμο των πνευμάτων. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε κατάλογο των birthstones για κάθε μήνα.
Στην Περσία, αυτή η πέτρα είναι γνωστό ως Ferozah και ξεχωρίζει για νικηφόρα. Στην Ασία, από την άλλη πλευρά, λέγεται ότι είναι ένα φυλαχτό που προστατεύει από το κακό μάτι. Για το Θιβέτ και την κινεζική τιρκουάζ έννοια είναι αυτή του κύκλου της ζωής που αρχίζει με τη γέννηση στο θάνατο. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι, όταν τυρκουάζ δεν έχει αντιμετωπιστεί, αλλάζει συχνά το χρώμα. Ως εκ τούτου, θα συναντήσετε jewelry τυρκουάζ στο Θιβέτ και της Κίνας κοσμήματα.
Από την άλλη πλευρά, στη Νοτιοανατολική Ασία, τυρκουάζ λέγεται για να παράσχει προστασία στα άλογα και ιππείς τα άλογα ιππασίας. Ένα δαχτυλίδι από ασήμι και τιρκουάζ παραδοσιακά δοθεί νύφες στη Ρωσία, καθώς λέγεται ότι φέρει την ειρήνη στη γυναίκα και καλή υγεία, καθώς και ευημερία στον άνθρωπο. Στην Περσία, τιρκουάζ φορέθηκε στη μέση με μαργαριτάρια γύρω από αυτό, διότι πίστευαν να εστιάσει το μυαλό στην προσευχή, και πολλές φορές ήταν επίσης χρησιμοποιείται για την επιθυμία επάνω. Διαβάστε την έννοια των πολύτιμων λίθων.
Ιθαγενείς Αμερικανοί ήταν της γνώμης ότι τυρκουάζ θα αφήσει τους νεκρούς αναπαυθεί εν ειρήνη και χρησιμοποιήθηκε για να κάνει γλυπτά, συνήθως ζώα, οι οποίες στη συνέχεια τοποθετούνται σε τάφους και τάφους. Η χρησιμοποιούμενη αιτιολογία ήταν ότι το χρώμα της γης είναι πράσινο και το μπλε είναι το χρώμα της ουράνιας ουρανό, τη συγχώνευση των δύο χρωμάτων θα προσελκύσουν καλή διάθεση. Ορισμένοι από τους αυτόχθονες Αμερικανούς, θα αποδίδουν πέτρες τυρκουάζ to τόξα τους, καθώς ήταν της άποψης, ότι τους βοήθησε στην πυροβολώντας τους στόχους τους με ακρίβεια. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε σχετικά με birthstones - χρώματα και νοήματα.
Το άλλο νόημα είναι προσαρμοσμένο σε αυτό είναι μια πέτρα αλήθειας και συμβολίζει μια στιγμή για να είμαστε ειλικρινείς στον εαυτό του. Μια παρτίδα μπορεί να αποκτηθεί όταν το άτομο γίνεται ακόμα και είναι σε θέση να βλέπει τον εαυτό όπως πραγματικά είναι. Είναι, επίσης, είπε ότι η πέτρα είναι μια υπενθύμιση να μοιραστούν το όραμά σας και επίσης να περπατήσετε ομιλίας σας, έτσι ώστε οι άνθρωποι είναι εμπνευσμένα από τα λόγια και τις πράξεις σας και να πιστεύουν και να ακολουθήσετε.
Σύμφωνα με κάποιες πεποιθήσεις, είναι επίσης μια πέτρα της αυτοπραγμάτωσης, η οποία βοηθά στην κατανόηση τον εαυτό του καλύτερα, αλλά και συνδέεται καλά με τις ιδέες και συναισθήματα καλά. Για τους ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτοπραγμάτωση λέγεται για να ευθυγραμμίσει το σύνολο των τσάκρα και να δημιουργήσει ένα σαφές κανάλι για την εμφάνιση και τη δημιουργία θετικής ενέργειας.
Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε:? Birthstones κατά μήνα · πολύτιμοι λίθοι · Το τυρκουάζ είναι μια πέτρα πρόσωπο και δεν μένει αμέτοχη από τον ιδιοκτήτη του, αφού είναι γνωστό να σφυρηλατήσει μια βαθιά και διαφορετική σχέση με το χρήστη. Εάν φοράτε ένα, συνιστάται, θα αναλάβει τη φροντίδα του πέτρα. When τιρκουάζ έρχεται σε επαφή με τις σωματικές έλαια για μεγάλο χρονικό διάστημα, να γίνει πράσινο, ως εκ τούτου, green έννοια τιρκουάζ δεν είναι διαφορετικό από το μπλε-πράσινο έννοια τυρκουάζ.