Δεν Οδηγίες Κουβέρτα Fleece Sew

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι οποίοι δεν θα ήθελαν snuggling κάτω από ένα ζεστό ζεστό κουβέρτα, και να κρατήσει μακριά από το δάγκωμα κρύο. Τις κουβέρτες γίνει ο καλύτερος φίλος σας, όπως εσείς να τους κρατήσει μακριά σπάνια. Μπορεί επίσης να θέλετε να φτιάξετε το δικό κουβέρτα σας στο σπίτι, αλλά ράψιμο μπορούν να αποτελεί μείζον πρόβλημα για σας. Το καλύτερο μέρος είναι εσείς δεν πρέπει να ξέρετε πώς να ράψετε μια κουβέρτα. Αντ 'αυτού, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μη ράψουν κουβέρτα fleece. Οδηγίες είναι απλό, σχεδόν ο καθένας μπορεί να κάνει στο σπίτι. Επίσης, η δημιουργία δεν κουβέρτες fleece ράβουν στο σπίτι είναι μια μεγάλη οικογενειακή δραστηριότητα όπου όλοι συμμετέχουν και έχετε έναν μεγάλο χρόνο μαζί.
Κάνοντας Δεν Ράψτε Fleece Κουβέρτες: Υλικά που απαιτούνται · 1.5 αυλές των δέρας ένα συγκεκριμένο πρότυπο · 1.5 αυλές των δέρας διαφορετικό μοντέλο · Μια ψαλίδι αιχμηρό · Μια μεζούρα ή κυβερνήτης · Το μήκος του υλικού δέρας εξαρτάται από το ύψος του προσώπου για το οποίο κάνετε την κουβέρτα. Εάν ένα μικρό παιδί της, γύρω από 1,25 μέτρα από ουσία κάθε τύπου είναι επαρκής. Στην περίπτωση των ενηλίκων, θα πρέπει να έχετε 1,5 έως 1,75 ναυπηγεία της δέρας. Το μήκος του δεδομένου δέρας βασίζεται στο γεγονός ότι δέρας διαθέσιμα στην αγορά είναι συνήθως 50 με 60 πλάτος. Στην επόμενη παράγραφο αφήνει δείτε τις οδηγίες για το πώς να μη κουβέρτες fleece ράβει.
Κάνοντας Δεν Κουβέρτες Fleece Sew: Οδηγίες
Ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες για την κατασκευή δεν ράβω κουβέρτα your δέρας:? Μόλις έχετε και οι δύο τα κομμάτια υφασμάτων, κομμένα τα περιττά άκρα, ή ραφές, από αυτούς. Τοποθετήστε το ένα από τα υφάσματα τελείως ανοικτή και απλώνεται επί επίπεδης επιφάνειας. Τοποθετήστε τώρα προσεκτικά τη δεύτερη κομμάτι σε αυτό το ύφασμα, εξασφαλίζοντας ότι οι δύο άκρες και γωνίες τους είναι ένα επάνω στο άλλο. ? Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κυβερνήτη σας, ή μέτρησης ταινία να χαράξει, με 5 ιντσών τετράγωνο από καθεμία από τις 4 γωνίες. Τώρα κόψτε το επισημασμένο τετράγωνα από καθεμία από τις γωνίες. ? Πρέπει τώρα να κάνει κρόσσια στα άκρα του μανδύα. Για αυτό, πρέπει να πάρετε χάρακα σας και να κάνετε σημάνσεις 1 ίντσα κατά μήκος των άκρων. Τώρα κόψτε το δέρας σε όλα τα σημεία που σημειώνονται κάνοντας 3 - 4 ιντσών καιρό περικοπές. Εξασφαλίστε ότι κάνετε περικοπές στις δύο κομμάτια του δέρας. ? Είναι η ώρα για να ξεκινήσει δέσιμο. Πάρτε κάθε περιθώριο ξεχωριστά. Θα έχει δύο τμήματα δέρας, το κάτω μέρος fleece και την κορυφή δέρας. Δέστε κόμβων σε κάθε περιθώριο εξέλιξη καθ 'όλη την κουβέρτα από αριστερά προς τα δεξιά. Ισοπαλία διπλό κόμβων, έτσι ώστε να μην βγει εύκολα. · Να ισιώσει των κόμβων, τραβήξτε κάθε άκρο του μανδύα από τη γωνία. Κάνετε μια γρήγορη ματιά κατά μήκος όλων των άκρων, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι κόμβοι σωστά δεμένα, καθώς επίσης και flip την κουβέρτα μεταφέρθηκαν στο ρίξετε μια ματιά. Αυτό δεν είναι ράβω κουβέρτα fleece σας! ? Κάνοντας Δεν Κουβέρτες Fleece Sew: Συμβουλές
Ο αριθ ράβω οδηγίες κουβέρτα fleece που αναφέρονται παραπάνω είναι πολύ εύκολο να συμμορφωθεί με, και δεν απαιτούν μεγάλη προσπάθεια, καθώς και. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να μη δέρας κουβέρτα σας πιο όμορφες και μακράς διαρκείας:? Από τότε που απαιτούν δύο διαφορετικά κομμάτια του δέρας να κάνει κουβέρτα σας, μπορείτε να είστε δημιουργικοί στην επιλογή τους. Μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα αντίθεσης, μοτίβα ή ακόμα και διαφορετικά υφάσματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενισχύσετε το βλέμμα και την αίσθηση κουβέρτα σας. ? While δέσιμο των κόμβων, μπορείτε να δέσετε αναπληρωματικού κόμβους στη μία πλευρά και των υπόλοιπων κόμβων after flipping την κουβέρτα. Αυτό κάνει το κόμβους φαίνονται πιο όμορφα, ακόμη και. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με τη σύνδεση διαφορετικών τύπων κόμβων κατά μήκος του μανδύα. ? Μην πλένετε τα κουβέρτα fleece σε πολύ ζεστό νερό, δεδομένου ότι μπορούν να καταστρέψουν κουβέρτα σας. A 30 έως 35 º πλύση C είναι μια χαρά. ? Δεν ράβουν κουβέρτες fleece are τόσο απλό να κάνει, ότι μπορείτε να το κάνετε ακόμα και όταν βλέπει τηλεόραση ή μιλώντας στο τηλέφωνο. Δεν ράβουν κουβέρτες fleece είναι επίσης ένα μεγάλο δώρο για διάφορες περιπτώσεις, όπως τα ντους μωρών, τα γενέθλια ή για τους αγαπημένους σας. Έτσι την επόμενη φορά που θα χώνομαι σε ένα κρύο βράδυ του χειμώνα, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη νέα δεν κουβέρτα fleece ράβω σας!