Αυξάνονται μια γενειάδα Ταχύτερη

Η ανάγκη για την καλλιέργεια μια γενειάδα μπορεί να ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να αυξηθούν τα γένια του για να προσελκύσει τις γυναίκες, ενώ άλλοι μπορούν να θέλουν να είναι κομψό, εμφανίζοντας τον ανδρισμό τους. Beard είναι ο μόνος υπεύθυνος να διακρίνει τους άνδρες από τα κορίτσια αγόρια, και οι γυναίκες. Έχετε δει Μπραντ Πιτ τον τελευταίο καιρό, να φορέσει τόσο πολύ γενειάδα απεριποίητος; Αν είναι έμπνευσή σας, ίσως να θέλουν οι άνθρωποι να σας βλέπουν ως μια προσωπικότητα που είναι σοφή και απολαμβάνει μια ελίτ του καθεστώτος. Όποια και αν είναι ο λόγος είναι, είσαι έτοιμος στον εαυτό σας τη δέσμευση να αυξηθεί γένια μαλλιά; Επιτρέψτε μου να σας προειδοποιήσω, απαιτεί πολύ αποφασιστικότητα, υπομονή, επιμονή και πάνω απ 'όλα η τεστοστερόνη για να αναπτυχθεί ο γενειάδα γρηγορότερα. Διαβάστε για περαιτέρω να ξέρει, πώς να αυξηθεί μια γενειάδα γρήγορα.
Beard Καλλιέργεια Συμβουλές
Ένα από τους παράγοντες που επηρεάζουν τα γένια ανάπτυξη της γενετικής. Αν είστε προικισμένοι με γονίδια που διεγείρουν του προσώπου αύξηση τρίχας, είστε ευλογημένοι με μια γενειάδα χωρίς πολλή φασαρία. Ωστόσο, εάν οι λιγότερο τυχεροί ένα, θα πρέπει να αποδεχθεί την γονίδια κληρονόμησε και να προσπαθήσουμε να αυξάνονται μια γενειάδα από διάφορα άλλα μέσα. Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι ορισμένες από τις ορμόνες επηρεάζουν την ανάπτυξη γενειάδα. Οι ορμόνες αυτές ονομάζονται τεστοστερόνες. Ένεση τεστοστερόνη ένεσης δεν είναι μια επιλογή για να πάρετε γένια γρηγορότερα. Αυτές οι ενέσεις είναι γνωστό ότι έχουν σοβαρές παρενέργειες, όπως αύξηση της επιθετικότητας και συρρίκνωση των όρχεων. Μπορείτε σίγουρα δεν θέλουν να μπει ένα άλλο πρόβλημα κατά την άσκηση του πώς να καλλιεργούν μια καλύτερη γενειάδα. Μεγαλώνοντας μια γενειάδα μπορούν να αποτελούν τρομακτική εμπειρία επειδή παίρνει κοντά στο 4 εβδομάδων η οποία μπορεί να σας αφήσει άβολα και μερικές φορές με ένα δερματικό εξάνθημα. Ζήστε την διαδικασία της αυτό-ανακάλυψης σε πάρουν γενειάδα γρηγορότερα. Μάθετε περισσότερα για το πώς να αυξηθεί γένια και μούσι συμβουλές αυξάνεται.
Σταματήστε ξυρίσματος? Αντιφατική με τις τακτικές κανόνα ότι το ξύρισμα διεγείρει την ανάπτυξη του προσώπου τρίχας, ξύρισμα πρέπει να σταματήσει να αναπτύσσεται μια γενειάδα γρηγορότερα. Ο καλύτερος χρόνος να αρχίσει την ανάπτυξη μιας γενειάδας είναι όταν είστε σε διακοπές. Μπορείτε να πάρετε undue προσοχή για τους απείθαρχους εμφάνισή σας, αλλά μπορείτε να αγνοήσετε αυτό ακριβώς. Αφήστε το μούσι αυξάνονται για τουλάχιστον 4 εβδομάδες πριν από την προσπάθειά σας να διαμορφώσει ή να την περιποίηση.
Αποφασίστε σχετικά με ένα στυλ? Μπορείτε να επιλέξετε από τις διάφορες μοντέρνο στυλ γενειάδα. Εξασφαλίστε ότι στο στυλ επιτείνει την εμφάνισή σας και είναι μια απλή αντανάκλαση της προσωπικότητάς σας. Ψυχή μπαλώματα, goatees, και η πλήρης προσώπου γενειάδες είναι μερικά από τα γένια στυλ που μπορείτε να επιλέξετε. Για τον καθαρό sharp ματιά, μπορείτε να διαμορφώσετε επάνω ή τακτοποιημένα κόψτε τα γένια. Καλό θα είναι να πάρετε έναν επαγγελματία κουρέα στο στυλ μαλλιών σας για πρώτη φορά. Μάθετε περισσότερα για γένια στυλ για το σχήμα του προσώπου.
Να διατηρηθεί η γενειάδα? Υπάρχουν διάφορες γενειάδα στολίσματα εξοπλισμού που διατίθενται στην αγορά. Είναι καλύτερο να δαμάσει αδέσποτων γενειάδα σας με μια γενειάδα κοπτική μηχανή. Ακριβώς όπως το πώς θα φροντίζουν τα μαλλιά σας στο κεφάλι, γενειάδα ζητά επίσης την παρόμοια αντιμετώπιση. Χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν για να πλύνετε και ένα πιστολάκι να στεγνώσει το μούσι. Χρησιμοποιήστε γενειάδα χλοοτάπητα μόνο σε στεγνές γενειάδα. Διαβάστε περισσότερα για την γενειάδα ιδέες κλάδεμα.
Στην αρχική φάση ανάπτυξης ψωμί, αν παρατηρήσετε την εμφάνιση του κόκκινου, itchy, φολιδωτών εξάνθημα στο πρόσωπό σας, μπορείτε να δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια επίκαιρη στεροειδής κρέμα όπως υδροκορτιζόνη 1% μία φορά την ημέρα. Μερικά αντι-πιτυρίδας σαμπουάν μπορεί να σας δώσει μερικές ανάπαυλα από αυτό το δυσάρεστο εξάνθημα. Για να αναπτυχθεί ο γενειάδα γρηγορότερα, μπορείτε να δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας minoxidil στο πρόσωπό σας. Αυτό το φάρμακο είναι γνωστό ότι μειώνουν την αρτηριακή πίεση και πολύ αργότερα διαπιστώθηκε για την ενίσχυση της αύξησης του προσώπου. Χρησιμοποιώντας αυτό το φάρμακο να τονωθεί η ανάπτυξη των μαλλιών θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές της υγείας. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο μετά από διαβούλευση με τον ιατρό σας. Μάθετε περισσότερα για το πώς να μεγαλώνουν τα γένια σωστά.
Καμαρώνω σέξι γένια σου να κάνουμε αυτή την αρσενική δήλωση στυλ. Αν μη τι άλλο, σίγουρα θα σας κάνει να φαίνεστε σαν μια διασημότητα. Is Μπραντ Πιτ, ακούει;