Επισκευή τοίχους

Αφού πέρασε πολλά χρήματα και προσπάθεια στην αναδιαμόρφωση σπίτι σας, unslightly ρωγμές και τις μάρκες στον τοίχο σας χαλά την εμφάνιση του δωματίου σας. Παρόλο που αυτά τα ρωγμές δεν οφείλονται σε οποιαδήποτε διαρθρωτική ελάττωμα του κτιρίου, μπορούν να φαίνονται αρκετά άσχημα, ιδίως αν αυτοί καλύπτουν μεγάλη έκταση. Επισκευή these unslightly ρωγμές γίνεται πολύ σημαντικό να διατηρήσει το βλέμμα του σπιτιού σας. Ένας τρόπος για την επισκευή τοίχους και οροφές είναι να εφαρμοστεί ένα υλικό πληρώσεως στο εσωτερικό και σε όλον τον ρωγμές και στη συνέχεια ζωγραφική την περιοχή με ένα χρώμα που ταιριάζουν με τον υπόλοιπο του τοίχου. Εδώ θα συζητήσουμε πώς να επισκευάσει τοίχους μόνοι σας. Διαβάστε περισσότερα για την εγχώρια βελτίωση.
Επισκευή Γύψος Κόρνερ Τείχη
Το πρώτο μέρος που ο σοβάς γενικά αποκρούσεις οι γωνίες των τοίχων. Το ασβεστοκονίαμα τσιπ που συνήθως μακριά από χτυπήματα και γρατζουνιές. These πελεκημένη γύψο can χαλάσουν την εμφάνιση του δωματίου και έτσι είναι απαραίτητο για την επισκευή τοίχους. Όλα όσα πρέπει να αναλάβει αυτό το σχέδιο είναι ένα κατάλληλο υλικό πληρώσεως πλαστικό. Το πρώτο βήμα για την επισκευή τοίχους που έχουν πελεκημένη στη γωνία είναι να ξεκινήσουμε με το βούρτσισμα της πληγείσας περιοχής. Αυτό γίνεται προκειμένου να αποσπάσει όλη η βρωμιά και τη σκόνη. Χρησιμοποιήστε έναν ψεκαστήρα νερό ή ένα βρεγμένο πινέλο για να υγράνουν απαλά την περιοχή προσέχοντας να μην απορροφούν το γύψο εντελώς. Σήμερα με τη βοήθεια ενός ευρέος λεπίδα μαχαιριού πλήρωσης, εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα πλήρωσης σε περιοχή της βλάβης. Βεβαιωθείτε ότι κατά την εφαρμογή των πλήρωσης δεν υπάρχουν κενά μείνουν στην επιφάνεια και η έκταση καλύπτεται πλήρως. Κάντε την επιφάνεια, ακόμη και τρίβοντας το κάτω μέρος του μαχαιριού πλήρωσης και στις δύο πλευρές της γωνίας. Μόλις το υλικό πληρώσεως αρχίζει να σκληρύνει, υγραίνεται δάχτυλό σας με νερό για να διαμορφώσει μια στρογγυλεμένη γωνία στις άκρες. Το υλικό πληρώσεως που χρησιμοποιείται για την επισκευή τοίχου γύψο μπορεί να απαιτούν πολλές εφαρμογές, καθώς συρρικνώνεται μετά τη σκλήρυνση. Μεταξύ κάθε εφαρμογή της πλήρωσης στις γωνίες, απαλά την άμμο την περιοχή με ένα κομμάτι γυαλόχαρτο και προστίθενται στην επιφάνεια μετά από κάθε εφαρμογή. Περισσότερα για την επισκευή ρωγμών γυψοσανίδας.
Επισκευή τοίχους με Γυψοσανίδας
Για την επισκευή τοίχους που έχουν μικρό τρύπα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο που παρατίθεται κατωτέρω. Για αυτό, θα απαιτήσει, σύνθετες γυψοσανίδας, αμβλύ μαχαίρι και ένα γυαλόχαρτο. Πρώτα αφαιρέστε τυχόν περίσσεια συντρίμμια και το ρύπο κατά μήκος των άκρων της τρύπας και στη συνέχεια κάνει ένα παχύ μείγμα της ένωσης γυψοσανίδας με νερό. Μην κάνετε την ένωση πάρα πολύ λεπτός ή δεν θα εμμείνει στον τοίχο. Σήμερα εφαρμόζεται η ένωση στην οπή με τη βοήθεια του την αμβλεία μαχαίρι στο ταχεία ημι κυκλική κίνηση. Απλώστε ομοιόμορφα, φροντίζοντας να αφήσετε μια λεία υφή που συγχωνεύει με το υπόλοιπο του τοίχου. Αφήστε το σύνθετο γυψοσανίδας να στεγνώσει για περισσότερο από 24 ώρες.
Τρίψτε την περιοχή με το γυαλόχαρτο ώστε να είναι ομαλή και χωρίς χτυπήματα και κορυφογραμμές. Σήμερα χρώμα την περιοχή με ένα χρώμα που ταιριάζει ακριβώς με το υπόλοιπο του τοίχου. Για την επισκευή τοίχους που έχουν μεγαλύτερη τρύπα, μπορείτε να αγοράσετε μια κομμάτι γυψοσανίδας ή sheetrock. Βγάλτε το παλιό τμήμα της γυψοσανίδας με τη βοήθεια ένα αμβλύ μαχαίρι, εξασφαλίζοντας ότι τα παλιά μεταλλικά καρφιά του τείχους εξακολουθεί να εκτίθεται. Τώρα κόψτε τη νέα ενότητα γυψοσανίδας και στερεώστε τον με το εκτιθέμενο σε καρφιά μετάλλων. Σφραγίστε τις ραφές για το νέο τμήμα γυψοσανίδας με ταινία γυψοσανίδας και απαλά αγγίξτε με το πίσω μέρος του αμβλύ μαχαίρι. Τώρα εφαρμόστε ένα λεπτό ποσό των σύνθετων μήκος των άκρων της γυψοσανίδας και την ταινία. Αφήστε το να στεγνώσει για περίπου μία ώρα και πάλι εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα των σύνθετων γυψοσανίδας. Μετά από περίπου σε 24 ώρες, η ένωση θα έχει στεγνώσει εντελώς. Με τη βοήθεια των γυαλόχαρτο, άμμο κάτω στον τομέα του τείχους για να γίνει λείο. Τώρα εφαρμόστε δύο χέρια μπογιά και τοίχων σας θα είναι τόσο καλή όσο και νέα. Ίσως επιθυμείτε επίσης να μάθω περισσότερα για? Επισκευή γυψοσανίδας Τρύπες? Επισκευαστικά γυψοσανίδας ρωγμές στο ταβάνι? Τόσο τώρα που ξέρεις πώς να επισκευάσει τοίχους, μπορείτε να διορθώσετε τυχόν ρωγμές που εμφανίζονται στην τοίχους του σπιτιού σας. Το κόστος της επισκευής τοίχους είναι σημαντική γι 'αυτό είναι μια καλή ιδέα να γνωρίζουμε πώς να επισκευάσει τοίχους.