Παιώνια Λουλούδια

Εγγενής στην Ασία, η δυτική Βόρεια Αμερική και τη Νότια Ευρώπη, λουλούδια παιωνία ανήκουν στο γένος Paeonia, στην ανθοφορία Paeoniaceae οικογένεια φυτών. Είναι ποώδη πολυετή με πάνω από 40 είδη, τα οποία περιλαμβάνουν ορισμένα ξυλώδη θάμνοι και δέντρα, καθώς και. Τα φυτά αυτά μακράς διάρκειας και φέρει μεγάλη διάρκεια ανθίζει.
Πληροφορίες για παιωνίες
Peony λουλούδια έχουν μια μακρά ιστορία, έχουν στην καλλιέργεια στην Κίνα για πάνω από χίλια έτη. Γνωστή για ελαφριά μυρωδιά τους και μεγάλα άνθη, παιωνίες κάνουν όμορφα λουλούδια κήπο και εξίσου ελκυστικά κομμένα άνθη. Με ένα ευρύ αριθμό ελκυστικών ποικιλίες, κάποια μπορεί να έχει πολύ χρώμα και την ομορφιά προστεθούν στο τοπίο.
Peony Λουλούδια Έννοια? Παιωνίες έχουν εμπλουτιστεί με συμβολισμό και σημασία από τους αρχαίους χρόνους. Ήταν θεωρηθεί ως το σύμβολο της ευημερίας, του πλούτου, κομψότητα, τύχη και ευτυχία. Έχουν μια σημαντική θέση στην ελληνική μυθολογία. Η παιωνία πιστεύεται ότι είναι όνομά του από έναν παθολόγο για να τους θεούς, Παίονα, που έλαβαν αυτό το λουλούδι του Ολύμπου από τη μητέρα του Απόλλωνα, ενώ ένα άλλο θρύλος λέει ότι Παίονα σώθηκε από τη μοίρα του θανάτου με το να μετατραπεί σε λουλούδι, η παιωνία. Στη γλώσσα των λουλουδιών, αυτό το λουλούδι σημαίνει ντροπή ή συστολή, όπως άτακτος νύμφες ειπώθηκαν για να κρυφτούν στα πέταλα του παιωνία.
Παιώνιες έχουν αποδοθεί άλλες σημασίες πάρα πολύ. Είναι το floral σύμβολο της Κίνας, το κρατικό λουλούδι της Ιντιάνα από το 1957, αντικαθιστώντας την ζίννια, και την 12η επέτειο του γάμου λουλούδια. πλούσια σημάδια ανάπτυξης τα πλούτη τους, την τιμή, την ευημερία, καλή τύχη, και για τον παντρεμένο, έναν ευτυχισμένο γάμο και ευημερούσα romance. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος παιωνία λουλούδια για γάμους είναι ένας μούστος στα περισσότερα γάμους και γαμήλιες τελετές. Για πολλούς, δερματοστιξίες λουλουδιών μελάνης παιωνία είναι ο τρόπος για να παιωνία λουλούδι του έννοια ένα μέρος του τρόπου ζωής τους. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα λουλούδια έννοια και τατουάζ λουλούδι.
Καλλιέργεια Παιώνια λουλούδια? Παιώνια λουλουδιών μπορεί να αναπαραχθεί μέσω της κατανομής μάζες, μαλακό κοπή ξύλου ή μέσω των σπόρων. Ωστόσο, η διαίρεση της μάζες ή μέσω των ριζών θεωρείται ως η καλύτερη επιλογή. Παιώνιες είναι κατάλληλοι για την κηπουρική και τα δύο, του εδάφους και του περιέκτη. Τους αρέσει η πλούσια, καλά στραγγιζόμενα εδάφη και άφθονο οργανικό λίπασμα. Το λίπασμα πρέπει να προστεθεί κατά την προετοιμασία του εδάφους για φύτευση παιωνία. Μια ενιαία μεσαίου μεγέθους δοχείο μπορούν να κρατήσουν ένα εργοστάσιο, ως εκ τούτου, μια συγκεκριμένη εγκατάσταση ενός συστάδα κάθε γλάστρα, ενώ, για παρτέρια, τα φυτά διάστημα περίπου 30 ίντσες χώρια, με ρίζες ή συστάδες φυτεύονται πλευρά του «μάτι» στο Facebook, 1-2 εκατοστά βάθος. After φύτευση των συστάδες, τοποθετήστε το έδαφος ελαφρά ή του νερού των μαζών. Κάντε μια berm γύρω από αυτό, προκειμένου να εξασφαλιστεί νερό δεν εξαντλείται. Never ρίχνετε νερό απευθείας πάνω από συμπαγείς μάζες.
Παιωνία Λουλούδι Φροντίδα? Παιώνια φυτά μπορούν να αναπτυχθούν οπουδήποτε από δύο πόδια σε τέσσερα πόδια, ενώ η ποικιλία είδος δέντρου μπορούν να αυξηθούν μέχρι επτά ποδιών. Παιώνιες είναι γρήγορες καλλιεργητές, και δεν ήθελε να μετακινηθεί σε όλο ή μεταφύτευση όταν θεσπιστούν. Παιωνίες λουλούδι της άνοιξης έως αργά πτώση μόλις επιτευχθεί η πλήρης ύψος τους, μέσα σε δύο χρόνια της φύτευσης του. Ένα λίπασμα υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο δύο εβδομάδες πριν την ανθοφορία θα βοηθήσει στη μακροζωία άνθιση καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας των λουλουδιών.
Peony φυτά λουλουδιών έχουν μια πυκνή ανάπτυξη, η οποία πρέπει να είναι στολισμένα για τη διευκόλυνση του αέρα και το φως κίνηση. As του φυτού μεγαλώνει και ανθίζει μεγαλύτερες, να εξασφαλίσει υποστήριξη στη μονάδα αλλιώς μπορεί πέφτουν στο έδαφος. Τα μυρμήγκια είναι το μόνο πρόβλημα που αυτά τα φυτά πρόσωπο, αλλά επειδή δεν προκαλούν μεγάλη ζημιά, αποφεύγεται η χρήση των φυτοφαρμάκων. Απολαύστε λουλούδια παιωνία και να φέρει στο σπίτι τη φρεσκάδα τους στο πλαίσιο των λουλουδιών.