Ελέγξτε ελαφριά μηχανή Flashing

Όλα σχεδόν τα οχήματα που έχουν μια ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (ECM), που είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης κινητήρα. This ενότητα ελέγχει όλες τις εργασίες του κινητήρα και της μετάδοσης, διευκολύνοντας την υψηλή απόδοση του κινητήρα και την κατάργηση όλων των δυνατοτήτων των εκπομπών. Αυτά τα ηλεκτρονικά μονάδες ελέγχου έχουν αυτο ικανοτήτων ελέγχου, οι οποίες μας κάνουν να γνωρίζουν για troubles κινητήρα, μόλις εμφανίζονται μέσα στον κινητήρα. Ένας από τέτοιους δεικτών της ECM είναι το σημάδι ελαφρά μηχανή επιταγής. Αυτό το φως φωτίζει όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο εσωτερικό του κινητήρα. Πριν εύρεση η απάντηση της - τι με αναλάμπον ελαφριά μηχανή ελέγξετε σημαίνουν, πρέπει να μάθουμε για την τοποθεσία και λειτουργία του ελαφρά μηχανή επιταγή. Περισσότερα για εξαρτήματα αυτοκινήτων.
Check Engine Φως? Η ελαφρά μηχανή ελέγξετε καλείται επίσης ως φανός δείκτη δυσλειτουργίας (MIL). Είναι δείκτης οποιαδήποτε δυσλειτουργία στην ηλεκτρονική δομοστοιχείο έλεγχο του αυτοκίνητα. Συνήθως, η ελαφριά μηχανή ελέγχει βρίσκεται στο μέσο κονσόλα των οχημάτων. Σε μερικές μεγάλα αυτοκίνητα, the ελαφρά μηχανή επιταγή που χρησιμοποιούνται για να φέρουν την ένδειξη του κινητήρα ή προβλήματα, που υπέδειξαν ήσσονος σημασίας προβλήματα, όπως η υπερθέρμανση ή χαμηλή πίεση λαδιού στο εσωτερικό του κινητήρα. The ελαφριά μηχανή επιταγή είναι γενικά χρώματος πορτοκαλί ή κόκκινο και διαθέτει δύο στάδια, όπως η σταθερή ελαφριά μηχανή ελέγχεται και να ελέγχουν ελαφρά μηχανή αναβοσβήνει. Μια σταθερή ελαφρά μηχανή ελέγχου υποδηλώνει δευτερεύοντα προβλήματα, ενώ ελέγχει ελαφρά μηχανή αναβοσβήνει μόνο όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο μηχανογραφικό σύστημα διαχείρισης του κινητήρα.
Αιτίες του ελέγχου μηχανής φως που αναβοσβήνει? Αίτια ελαφρά μηχανή ελέγχου που αναβοσβήνει είναι διαφορετικά για κάθε όχημα. Αλλά, μια κίτρινη ή κόκκινη ελαφριά μηχανή ελέγχου αναβοσβήνει, είναι μια σοβαρή πηγή ανησυχίας από μόνη της, η οποία είναι πολύ πιο σοβαρό από ό, τι σταθερής ή σταθερή ελαφρά μηχανή ελέγχου. Αν παρατηρήσετε το ελαφρά μηχανή ελέγχου αναβοσβήνει όταν οδηγείτε αυτοκίνητο στην περιοχή της πόλης, το οποίο πηγαίνει μακριά σε έναν αυτοκινητόδρομο, τότε θα πρέπει να ελέγξετε για τη συνολική απόδοση του αυτοκινήτου σας και στις δύο περιπτώσεις. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις επιδόσεις και τον μηχανισμό του αυτοκινήτου, να λάβει τότε το όχημα στο κέντρο εξυπηρέτησης. Περισσότερα για τα προβλήματα του αυτοκινήτου.
Διαλείψεις κινητήρα? Ελέγξτε ελαφρά μηχανή αναβοσβήνει μπορεί να ένας δείκτης διαλείψεων μέσα στον κινητήρα αυτοκίνητο, οποία οδηγεί σε καταλυτική ζημία μετατροπέα, εάν δεν επιλυθεί σύντομα. Μαζί με τον καταλυτικό μετατροπέα πρόβλημα, ελέγξτε ελαφρά μηχανή αναβοσβήνει, μπορεί επίσης να είναι ένας δείκτης της ένα σημαντικό πρόβλημα στο σύστημα ελέγχου εκπομπών του κινητήρα. Το σύστημα ελέγχου των εκπομπών αποτελείται από πολλές δραστικές αισθητήρες που ελέγχουν την ποσότητα των ρύπων, που απελευθερώνονται από το όχημα. Ελέγξτε ελαφριά μηχανή αναβοσβήνει μπορούν επίσης να είναι καταδήλωση δυσλειτουργιών στον αισθητήρων οξυγόνου, το οποίο διαβάζεται ο λόγος του καυσίμου και αέρα στο εσωτερικό της μηχανής.
Spark Plug Wire? Του παλαιωθέντος σπινθήρα σύρματα βούλωμα γίνει αδύναμη και εύθραυστα και οδηγήσουν σε ηλεκτρικούς διάλειψη μέσα στον κινητήρα. Είναι έλεγχος φως σου engine να αναβοσβήνει και στη συνέχεια να πάρει σταθερή, κατά την εκκίνηση του κινητήρα; Αν η απάντησή σας είναι «ναι», τότε θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τον κινητήρα αμέσως και ελέγξτε για τη σπίθα wires φις, χρησιμοποιώντας το σύστημα OBD (On-Board Diagnostics) κώδικα. Αν τα καλώδια είναι φθαρμένες, τότε είναι καιρός να τα αλλάξετε το συντομότερο εφικτό. Περισσότερα για ανταλλακτικά αυτοκινήτων.
Loose Αερίου Cap? Εάν η ΚΑΠ αερίου δεν έχει συστραφεί σωστά, τότε μπορεί προκαλέσει ελέγξετε ελαφρά μηχανή αναβοσβήνει. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο ελαφρά μηχανή ελέγξτε σταματά αναβοσβήνει συντομότερο το καπάκι αέριο σφιχτεί. Μερικές φορές, ίσως παρατηρούν ελέγξετε ελαφρά μηχανή αναβοσβήνει ή σταθερή, για περισσότερο από μια ημέρα. Σε τέτοια κατάσταση, είναι σημαντικό να λάβει τα όχημα στην εξυπηρέτηση κέντρο και αφήστε τον εμπειρογνώμονες προσδιορίσουν το ακριβές πρόβλημα αυτοκίνητο. Περισσότερα για επισκευής αυτοκινήτων.
Λοιπόν, αυτά ήταν μερικές πιθανές αιτίες που μπορεί να μετατρέψει την ελαφριά μηχανή ελέγχου αναβοσβήνει. Είναι σημαντικό να μην συγχέουμε το Λυχνία ελέγχου κινητήρα με βάση συντήρησης του οχήματος, που ανάβει όταν το όχημα συντήρησης οφείλεται.